Friday, November 4, 2011

MAG MORNING

Good morning! Ikke feil med kickstart på dagen med grønnsaksjuicer og smoothie fra Funky Fresh Foods. Mag har seminar og planlegger 2012. Legg gjerne igjen en kommentar med tips til hva du vil ha mer av i magasinet, så trekker jeg ut en vinner som får en overraskelse i posten!
stylemag

13 comments :

Thora said...

Vil gjerne ha mer sider med "ferdige outfit" som man kan få inspirasjon fra. Hadde også vært gøy om dere kunne intervjue forskjellige folk som jobber/studerer mote :) Liker bladet veldig godt forresten, ikke noe å klage på!

louisethesmashing said...

Mag er mitt favorittblad, så jeg har egentlig ikke så mye å sette fingeren på, men hvis det skulle være noe, så må det være flere reportasjer/intervjuer! :-)

Veronica Lauritsen (24) said...

Du som er så utrolig glad i tilbehør(smykker), same as I,så hadde det vært gøy å lese mer om typ.Nye /litt ukjente up and coming smykkedesignere! Bok og musikktips, behind the scenes fra redaksjonen deres. Og Intervjuer/repotasjer med folk som jobber i bransjen (designere,stylister,frisører, makeupartister, etc..) F.eks Intervju med Margrethe Gilboe. Hvordan hun har klart å skapt seg selv et navn gjennom sin egen innsats, prosjektet:Pudder etc..:D

Vilde Steinsholt said...

Mag er jo et fantastisk blad! Vurderer faktisk å begynne å abonere... Men det er jo en annen sak :) Jeg ville kansje sett litt mer intervjuer med noe annet en 'superkjendiser', kansje noen norske skuespillere eller noen norske disignere? Noe annet en disse veldig kjente i allefall, verden har alltid bruk for nye talenter! :)). Hilsen Vilde :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Thora!Takk for supert tips, vi prøver stadig å bli bedre- så jeg tar tipset med videre til redaksjonen. Hyggelig du liker bladet godt! En en sak på vei om akkurat jenter som jober med mote:)
Louise:Vi prøver å få en god mix, håper du blir frnøyd med nye mag som komemr 14.november.
Veronica: Kult du liker slike type saker- vi hadde nylig en sak på eksperter i det store motenummeret, men det er ikke umulig at det blir mer fokus på dette. Tilbehør elsker vi alle, og kan bli bedre på det:)
Vilde:Da synes jeg du skal sjekke de siste magasinene, vi har faktisk ikke så mye fokus på superkjendiser.Og hvert blad inneholder mag mann med en norsk talentfull skuespiller, tvstjerne, idrettsutøver etc. Nye talenter er et godt tips:) takk for det

linda-mari said...

Ser ikke feil ut. Litt mer om norsk design kanskje ? Up and coming norske designere? :-)

Martine said...

Unge gründere, norske designere, folk som jobber i bransjen. Bloggere som ikke er på topplisten men som fortjener litt ekstra hadde vært noe. Også vil jeg gjerne lese om moteskoler som er verdt å søke på, og byer som er verdt å reise til. For eksempel Århus, Aalborg og andre type byer som ikke er av de kjente.

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk for gode innspill/ trekker en tilfeldig utvalgt i løpet av helgen.

Janicke said...

"Inn i skapet" reportasjer er spennende og kan gjerne være flere av.Alltid kjekt å se hvordan andre bruker/kombinerer klær/tilbehør/sko;)

Ingvild said...

Mag er flott. Liker veldig de intervjuene hvor man kan lese om problemer folk har, der artikkelen er godt skrevet. Type den med partydop i sommer. Om folk som har slitt, men lykkes til slutt. Ellers mer bærekraftig mote og diy:)

Luisa said...

Den så veldig godt ut!

Katrine said...

Jeg synes MAG er utrolig innholdsrikt og fint! Om jeg skal sette fingeren på noe, er det kanskje at jeg savner miks av ulike temaer i bladet på gjennomgående basis. Jeg synes f.eks. utgaven med fokus på mat var veldig bra, det samme gjelder utgaven med interiørfokus. Kanskje et par sider om disse temaene gjennomgående hadde vært noe? Vet at dere har oppskrifter, men jeg savner noe som er litt mer beskrivende - som f.eks da dere intervjuet fire jenter om sin livsstil. Det ble jeg inspirert av! Ellers synes jeg ikke dere bør endre på intervjuene. Jeg digger at dere blander nye talenter og store stjerner.

Klem Katrine - som savner å skrive i mag:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen takk for innspill og tips! Thora er den heldige vinner- ny konk.kommer snart:)