Friday, October 28, 2011

MY DAY

TODAYS OUTFIT: Pants, Whyred, blazer, H&M, logsleeve; Selected Femme, bag; Morris, boots; Bianco. Mag fikk sniktitte på Bik Bok sin første skokolleksjon på Bolivar. blogget om disse skoene tidligere, men mandag er de altså å få kjøpt over hele landet. Selv har jeg de svarte spisse pumpsene og platåskoene øverst på ønskelisten, og er svak for de litt drøyere &hårete ankelstøvlettene som Camilla Pihl holder. Julie har på seg verdens fineste vest fra Diesel!!!!!på nederste bilde.
stylemag

10 comments :

Anonymous said...

Du ser uforskammet bra ut, som alltid :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hyggelig å høre! Morgenstund har gull i munn. Gøy når man kan finne frem igjen pent brukte klær- som whyred-buksen. Tror seriøst jeg aldri har brukt den før nå( og den ble kjøpt for sikkert 4 år siden) til gjengjeld brukt mye de siste dagene da:)

Nadia said...

I Like !!! Tack Btw för kommentare, keps it is!

Anonymous said...

I absolutely love your style, I've been reading you for some time now, and I also appreciate your good shopping tips. Has the Selected jumper been in stores for a long time? It looks beautiful.
Ha en fin dag! ;)

Hippie, hippie - milkshake said...

Verycynthia
Tusen takk! Jeg har fått kjøpe vareprøven, men har sendt en mail til agenturen i Norge, og lover å poste både når genseren er i butikk,og hvilke butikker som fører Selected Femme, ettersom flere spør om dette.
Ha en fab lørdag!

Gyrid said...

Tenkte jeg skulle spørre hvor du har kjøpt Whyred-buksene - kjempekule :), men ser at du har kommentert at de ikke er i butikk nå. Hvilke butikker i Oslo er det som har best utvalg av Whyred, forresten?

Kine og Ludo said...

Drøyt fin den nederste vesten ja. ME WANT!

Hippie, hippie - milkshake said...

Kine: Diesel-vesten er fra denne sesongen, så den skal det være mulig å få tak i:)
Gyrid; Whyred-buksen er flere år gammel, emn er så mange fine dresbukser i butikk om dagen, så du finner sikkert en som ligner. Legger inn whyredforhandlere etterpå

Anonymous said...

Flott! Jeg håper at Stavanger blir på listen ;)

Hippie, hippie - milkshake said...

ja! Stavanger skal være på listen.

Selected Femme, Stavanger; 51595064

info om styles og levering ring
selected femme på 92686519

øvrige flagshipstores
selected telegrafen bergen; 55324999
selected byhaven, trondheim, 93450562
selected moa, Ålsesund, 93457992

nettside http://dk.bestseller.com/selected