Saturday, September 24, 2011

LAST DAYLondon Fashion Week- WEARING WHAT? New jacket from topshop, and my bag from H&M!Acne track boots
Har fått oppheng i herreinspirerte jakker for tiden, og denne fant jeg på Topshop i London.Outfitbilde fra siste dag under London Fashion Week. Vesken fra H&M fikk mye opperksomhet utenfor visningene- gøy når man vet man bare bar betalt 49 spenn for den:)
stylemag

11 comments :

polliani said...

fina <3

Sunniva said...

Jeg sier som Janka: fina <3

Veronica Lauritsen (24) said...

haha, så gøy at den fikk mye oppmerksomhet! Jeg digger den, og hvem hadde trodd at den skulle koste under 100 lappen!! :D

Hippie, hippie - milkshake said...

Sant! Elsker når man gjør sånne kupp..har dessuten ikke sett noen med den

linda-mari said...

Fin som alltid :)

Anonymous said...

Så fin blog du har og så fin jakke på deg:) Veldig Isabel Marantisk. Er den foret inni? Kan du si noe om pris?

Hilsen
Tina

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Tina! Den er ikke foret, men har knapper på innsiden og det følger med en avtagbar fuskepelskrage. Vips blir herrejakken en partyjakke. Tror jeg betalte rundt 900 norske..

Anonymous said...

Hei igjen

Takk for raskt svar. Glemte helt å spørre om hvordan de er i str. Har du din vanlige str?
Jakken er kjøpt på dameavd?

Hilsen
Tina

Veronica Lauritsen (24) said...

Får ikke sove..og hva gjør jeg? Leser nye Mag inn i nattens timer:)) hehe

Maren said...

Jeg skal begynne på vgs til høsten igjen og er fortsatt litt usikker på hva jeg skal gå. Har tenkt litt på MOK, SP og idrettslinja. Drømmen min er å ha jobben din, altså være sjefredaktør i et moteblad. Det hadde vært utrolig fint om du kunne enten lage et innlegg her på bloggen eller at alle dere i mag kunne skrive om hele deres utdannelse i bladet. Hadde satt utrolig pris på dette, det hadde helt sikkert mange andre som drømmer om det samme.

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Maren!Takk for innspill. Redaksjonen får ofte mailer fra lesere om dette,så det er ikke en dum idè. Via bloggen har jeg svart på konkrete spørsmål om min bakgrunn og gitt små tips. Det finnes selvfølgelig ingen fasit, men selv har jeg på mange måter gått livets skole. Høres litt ut som en klisje, men jeg begynte å jobbe i lokalavise rett etter videregående.På skolen var jeg redaktør for årboken, og jobet emd skoleavis, siden har jeg alltid brent for foto og journalistikk, og nå med mote og livsstil som fokus. Før jeg ble sjefredaktør i mag, var jeg journalist i topp, og redaktør der. Min største lidenskap er blitt jobben min. Mitt tips til deg er å sjekke ulike medielinjer, hvis det er det du vil. I dag stilles det høye krav til at man kan har flere bein å stå på, og jeg anbefaler deg også fokus på foto og nett! Håper dette kune hjelpe litt, så kan jeg evt kome tibake til konkrete linjer, skoler som er bra! Vet Danevik har avtaler med ulike mediebedrifter om utplassering- da får man en fot innenfor:)lykke til