Wednesday, August 17, 2011

Back to Basic


Sykt fornøyd med Kick-jeansene mine, så har kjøpt et par ekstra Never Denim jeans; modell; Groupie, og en hvit oversized T-skjorte fra luxury-kolleksjonen i dag. Har faktisk kun kjøpt basics i det siste.
T-skjorten er lengre bak, har små hull, og veldig bra fit. Med kupongen som følger med nye MAG og som gir 50% havnet buksen på 249! ( + at jeg fikk en singlet gratis...)
stylemag

5 comments :

Sunniva said...

Jeg har kjøpt Mag i dag! Dere har gjort en god jobb. ;) Så nå skal jeg tråle Bik Bok, og bruke rabattkortet på noe jeg har veeldig lyst på! (har jo shoppestopp, men det stopper meg ikke! fyfy)

Ella said...

Buksen så veldig, veldig fin ut! Har tenkt meg en tur innom og se om jeg finner noe :-)

Anonymous said...

Er ikke dette ren markedsføring av både Mag og Bik Bok? Jeg har forstått det slik at reklamebaserte innlegg skal merkes. Kan du si noe om hvorfor du ikke følger denne anmodningen?

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk takk,Sunniva! Kjenner følelsen.planlegger ofte shoppingfrie uker, men det går sjelden. Smart med rabatt i alle fall letter det litt på samvittigheten:))

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym! Jeg er redaktør i mag- og har personlig kjøpt meg disse buksene for egne penger og med min kupong! Dette er ikke et innlegg jeg har fått betalt for! Min blogg fungerer ikke på den måten. Har på meg både jeans og t-skjorten i dag by The way...omtale av jobben sin og litt egenreklame ser jeg ingen feil i- og jeg promoterer aldri klær eller andre ting jeg ikke liker. Altså: ikke kjøpt og betalt