Friday, July 15, 2011

WIN! STAR PURSE

I have been in love with this danish brand for a long time- this weekend you can win this beautiful Star Purse in leather from BECK SöNDER GAARD cph, color Sienna. All you need to do is leave a comment with your name, email and why you follow my blog.
stylemag

55 comments :

♥beatstarter said...

Følger deg fordi du har en fantastisk stil! Bohemsk, shabby chic med en rocka finish!
annemette heartbeatstarter[at]gmail.com

Jannicke V said...

Hei! Jeg følger bloggen din fordi du har en inspirerende stil, i det mener jeg at du har din helt egen stil:)
God sommer!
Jannicke

storyzoo said...

Jeg følger bloggen din fordi du har så godt øye for detaljer.
Ina - fabel.akig@hotmail.com

Andrea said...

Jeg følger bloggen din for du har en utrolig kul stil, fordi du er flink med innleggene dine og fordi du har utrolig mange fete detaljer, smykker, ringer, sko.
Andrea - andrea.loch.ness@hotmail.com

Anonymous said...

Så fin veske, hvor stor er den? Ser ut som en vanlig clutch-størrelse, hva sier du? :)

Akk, nok en "si hva du liker om bloggen min"-konkurranse.. Vanligvis lirer jeg bare av meg en frase á la "du skiller deg ut blant de andre bloggerne" og slikt, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle være ærlig for en gangs skyld. Grunnen til at jeg leser deg er fordi du var nevnt i et av motebladene jeg kjøper hver måned, men jeg kan ikke huske hvilket. Det er en god stund siden, og jeg har ikke hatt noen grunn til å fjerne deg fra feed-readeren min. Det jeg liker best fra bloggen din er å se hvordan du setter sammen antrekk og tilbehør, for det er veldig sjeldent noe jeg hadde kommet på selv.

Ha en fortsatt fin dag!
-Anne @ annetvestad@hotmail.com

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anne! Den er litt mindre enn en clutch-men kan fint brukes som både lommebok og en liten veske! Ærlighet er bra:) veldig fin-har en selv og:) takk for kommentar:) er åpen for kommentarer im hva jeg bør ha mer om også.. God helg:)

Anonymous said...

Jeg følger bloggen din fordi jeg lenge har sett opp til deg både som en inspirerende journalist og nå redaktør som alltid legger ut gode innlegg om mote, dagliglivet og nye trender.

Silje - silje.f.olsen@gmail.com

Frøken Funky Farm said...

Fin premie! Jeg følger deg ganske enkelt fordi jeg vil stjele hele garderoben din. Peace & Love!

Lene Sofie said...

Den vesken er ikke feil i sommer! Lekker!
Personlig så synes jeg bloggen din skiller seg veldig ut i forhold til de fleste andre for de har ganske lik stil. Du går din egen vei og tør å stå for det! Tøffe jenter trenger vi fler av:D Du følger med i motebildet veldig bra, men holder også hardt og godt på dine favoritter (les; haremsbukser;)) Du ruler!
lerijoh@hotmail.com

Anonymous said...

Du har en utrolig kul og laidback stil! Helt unik i Oslo etter min mening :) Ser deg ofte på gata og tenker du kler deg bra :) Her på bloggen din har jeg mulighet til å bli enda mer inspirert av deg! Takk :D
davidsenhelene0@gmail.com

CAMILLA said...

Har kjøpt skjerfet deres i det nøyaktige samme mønsteret, matchy matchy.
Følger bloggen din fordi du gjennomfører hvert eneste innlegg, og inspirerer oss med et innblikk fra hvordan moteverden i Norge er.

Christina said...

Jeg følger deg fordi du har en utrolig kul blogg, gode og jevnlige oppdateringer. Pluss at du er like stor fan av secondhand shopping som jeg er :)

-Christina- christina_hw_l@hotmail.com

Anita said...

Hei hei! Bloggen din er en av de faste jeg er innom hver dag fordi jeg digger din sans for detaljer. Bor i en liten by med begrenset utvalg når det gjelder accessoirer, men med inspirasjon og tips fra blogger som din, får man heldigvis tak i det meste via nettet. Så takk for at du deler din (mote)verden med oss lesere!:-) anita@nax.no

Anne Lise said...

INSPIRASJON er det første jeg tenker på når jeg tenker på deg og bloggen din. Jeg elsker klesstilen din, bildene dine og det du skriver!

Anne Lise L. Havnvik

alhavnvik@hotmail.com

Ella said...

Jeg syns jeg har hatt såpass konkurranseflaks hos deg, at jeg heller bare velger å si hvorfor jeg følger bloggen din.

Du er rett og slett Norges best kledde dame, ALT du tar på deg ser helt fantastisk ut, og jeg er sikker på at du ser helt rå ut når du daffer rundt syk hjemme også, klarer ikke forestille meg noe annet.

Du er utrolig inspirerende, og jeg hadde gitt høyrearmen for et besøk i garderoben din!

Elin S said...

Fordi jeg har digga deg helt siden jeg kjøpte mitt første topp blad i 2001.

Elin Svendsen elin_svendsen92@hotmail.com

Anonymous said...

Bloggen din er en herlig inspirasjonskilde.Dine outfits er trendy,samtidig som du har din helt særegne stil,noe som mange andre "mote"bloggere der ute ikke har.Jeg blir alltid inspirert og glad når jeg kikker innom bloggen din:)

Anonymous said...

Pure inspiration!!!

F.doll85@googlemail.com

roughmetaphors said...

I follow your blog because I love your style.

Chris

Thea said...

Det er ganske enkelt. Jeg følger deg fordi jeg er overbevist om at du er verdens cooleste mamma, som får alt til å se stilig ut! Også digger jeg at du har brukt boots i så mange år før det blei megahipt. Og, jeg tror du kommer til å være trofast til ditt skotøy selv etter at bølgen har gått forbi. Det vitner om ekte kjærlighet!
Jeg heter: Thea og min mail er: theandahl@hotmail.com

Luisa said...

For en fin konkurranse!
Jeg følger deg fordi det er alltid mye inspirasjon å hente på bloggen min. Jeg elsker stilen din, de fine og unike bohemkjolene med rocka skinnjakker og boots, gotta love it! Etter at jeg så det innslaget hjemme hos deg, så ble jeg enda mer betatt av garderoben din! Videre så beundrer jeg deg og det du har oppnådd. Jeg har sagt det flere ganger, og sier det igjen, du har tatt mag til nye høyder :)

Rebecca said...

Hei, jeg fortjener å vinne fordi jeg ble så misunnelig på Ella (Stormark) når hun kom på jobben og fortalte at hun hadde vunnet festival billetter hos dg:) Denne gangen er det min tur:) PLuss helt fra jeg var"liten" har jeg digget stilen din, til mammas store fortvilelse ( klippet og slitt i alle jeans for å få til den perfekte slitte looken) og jeg er en baby entusiast og digger når du viser små glimt av hva den lille kler seg i:)

Rebecca, rebeccaradj@gmail.com

In your face ELLA;)

sandrarosbergs@hotmail.com said...

Hi, I accidentally clicked onto your blog last week, by chance, and I got stuck, I sat for hours and went back to the archive, all the way to last summer. I was so inspired. I have recently found it was difficult to dress me, especially nice for everyday use. Since I live in Sweden and the weather can change quickly, it's hard to know what to put on in the morning.

I read many blogs, sometimes I think I read too many for my own good. What I fell for your blog was the way you dress up your outfits. I like the basics, which I also noticed that you do. Whatever you do, but I do not do is you put a lot of energy on the accessory, that is what connects your looks. Now every day after work I long over to visit your blog and get more and new inspieration. You have in the past week led me to want to build a really big and varied accessory wardrobe. This might be a start.

/ / Sandra Rosberg

Anonymous said...

Jeg har lest topp i manger år forde du var redaktør i bladet og når du byttett over til mag kjøper jeg det vær måned.
du har bare en så fantastisk kul stil og jeg blir så inspirert av stilen din og tilbehøret! skulle ønske jeg hadde garderoben din;)

god sommer:)
Stine
Stineoveraas@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg liker stilen din! Du er inspirerende og alrdi kjedelig:)
Tara, tatraz@yahoo.com

Stine L said...

Eg følger bloggen din fordi du inspirerer.

Anonymous said...

Hei, følger bloggen din pga jeg liker stilen din - og sveisen din;)
Fortsatt god sommer!
Hilsen Irene
Retroirene@hotmail.com

Lisa B. J. said...

Jeg følger bloggen din fordi jeg føler du har så mye mer å by på enn de såkalte "rosabloggerne"! Du har velskrevne og interessante innlegg, i tillegg til en unik og inspirerende stil. For meg er du og bloggen din et bevis på at motebevisste jenter er så mye mer enn overfladiske merkeslaver. Enkelt og greit synes jeg at du skiller deg ut og bringer noe nytt og positivt til bloggsfæren med ditt øye for detaljer og evne til å se ting fra en annen side.

lisa_1291@hotmail.com

Martine said...

jeg er innom bloggen din hver dag for du har utrolig kul stil, og jeg får masse inspirasjon av deg :-)
elsker stjerner!!

martine.skjervengen@hotmail.com :-)

hege lende sørbråten said...

jeg følger bloggen din fordi jeg føler jeg "alltid" har fulgt med deg, helt fra jeg leste TOPP da jeg var 13:)

klem fra hege!
heglend@hotmail.com

Miriam said...

jeg følger bloggen din fordi du fremstår som en sterk og selvstendig dame, noe den unike stilen din er med på å få frem og det gjør deg til en veldig inspirerende person! God sommer :)

Miriam - missi_miriam@hotmail.com

Sunniva said...

Jeg følger bloggen din fordi du er inspirerende.

koz og klemz
sunniva.langmo@gmail.com

Guri said...

Nydelig veske !
Jeg følger bloggen din fordi du har en kul stil :-)

Agata said...

Why do I follow your blog? I came upon it a few days ago, and I really, really liked it, from the first picture. I think my style is simmilar to yours :)I don't read too many fashion blogs, as long as I am more into baking, but this one is really good!
agata13agata(at)gmail.com

Anonymous said...

Eg følge bloggen din fordi du har ein heilt fantastisk stil som eg finner masse inspirasjon i! Heilt ny leser av bloggen så har ikkje fått sett så masse enda, men etter å ha vert fast leser av mag ein stund nå så har eg blitt veldig fascinert av stilen din :)
katrilse@online.no

Karina said...

Jeg følger bloggen din fordi den er inspirerende og du har kul stil. Litt annerledes enn mange andre som blogger om mote eller stil. Du har f.eks. fått meg til å innse at haremsbukser kan se kult ut. Ikke på meg (tro meg), men du rocker de virkelig! Dessuten var jeg som en del yngre veldig fan av Topp (som er grunnen til at jeg vet hvem du er). Har dessuten blitt veldig fan av mag etter du ble sjefsredaktør!

Anonymous said...

Jeg følger bloggen din fordi du har en utrolig kul og særegen stil! Her får jeg mote og kun det! Jeg slipper å lese om uinteressante ting og tang. Her kan man drømme seg bort i inspirasjonsbilder og flotte outfits!
Emilie - miss_snowflake88@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg leser bloggen din fordi du har en utrolig unik stil, og skiller deg ut i mengden av motebloggere. Blir alltid inspirert til å finne frem gamle skatter etter å ga besøkt bloggen din!:)

Monica, monica_nerland@hotmail.com

Martine said...

Elsker kombinasjonen av gamle skatter og nye plagg, noe som gjør stilen din 100% egen.

Karoline said...

Følger deg fordi du har ein stil som inspirerer meg.

kkalstad1(att)hotmail.com

Anonymous said...

Du er annerledes, detaljfokusert, mystisk, ambisiøs, autoritær. Liker at du er en redaktør som gir sneekpeak inn i magasinverden. Liker at du er mamma uten å være mammablogger. Liker å kikke innom en gang i uken og scrolle nedover for å se de kule bildene selv om vi har totalt forskjellig stil.. Surfer anonymt, har ikke blogg selv, skriver nesten aldri kommentarer, men liiiker clutchen! ingvildkarine@hotmail.com

Marianne/ storesky@hotmail.com said...

JEg følger deg fordi du er en stor inspirasjon. Både når det gjelder stilen din og hvordan du har bygget opp karrieren din.

Anonymous said...

Jeg følger din blogg pga gleden du viser for deilige klær! :)

Mvh,
Siv
kalomp@hotmail.com

Karoline said...

har fulgt bloggen din ganske lenge nå. og den er en av de få bloggene jeg titter innom hver dag. i tillegg til at jeg liker stilen din veldig godt, er også outit bildene og inspirasjonsbildene du legger ut bra! samt måten du viser detaljer og accessories på :)

karoline - karooo_@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg oppdaget bloggen din i dag, og jeg kommer til å bli fast leser, for denne bloggen er bra!! Jeg trenger inspo, og du er god på det!

hansen-87@hotmail.com

Camilla said...

Ja jeg vil vinne. Hot purse det der:-) Følger bloggen fordi du er rå på stil. Ikke mange som er det blant motebloggere. inkl meg. hehe

Marte said...

Marte H. Andersen
maarte-hybbi@hotmail.com
Følger bloggen din, fordi jeg digger stilen din og du har en veldig fin blogg :D

Emily Sophie said...

Du har en inspirerende stil, hvor du mikser forskjellige stilkategorier som får denne"hippiehippiemilkshake" vibe'en. I en milkshake kan man blande og vlege ingredientser selv og få den til din egne unike smak. Det gjør du :) Jeg liker også lay-out'en på bloggen din. Ikke for mye og ikke for lite. Jeg leser bloggen din da jeg ønsker inspirasjon og nye ideer.

Emily Sophie McDonnell. e-post: emily_mcdonnell@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg følger bloggen din fordi jeg siden jeg var liten og fast leser av TOPP var supermisunnelig på jobben din. Etter at bloggen kom og du har kommet det over til MAG har du bare blitt ENDA mer inspirerende. Trenger jeg inspo, enten det er klær, acc og noen ganger interiør er det jo bare å gå inn her:D

Maja - maja_k_r@hotmail.com

Anonymous said...

Hei!
jeg følger med på bloggen din fordi du er en hverdagsstjerne!Skulle gjerne ønske at du hadde innlegg hver dag,Men skjønner jo at du prioriterer kvalitet fremfor kvantitet!Takk for at du gir oss i de gylne 30 år inspirasjon!

Stine said...

Du gir så mye insperasjon!

Mari H said...

Jeg følger deg for du er en himla stor inspirasjon hele deg. Jeg blir alltid inspriert til å gjøre en annen twist på antrekkene nine, inspirert av deg. Takk for den supre bloggen din! Og takk for et fantastisk mag blad!

Mari Hårstad
mari_hars@hotmail.com

Hippie, hippie - milkshake said...

VINNER:
Tusen millioner takk for alle hyggelige meldinger- og konk. deltagelse- både fra dere som selv har blogg, og all dere som følger med som ikke selv har blogg...

INGVILD KARINE - gratulerer så mye!!!!

til dere andre- ny konkurranse kommer snart...

Anonymous said...

Rett slett fordi du er inspirerende! Jeg ser opp til deg, og du er utrolig flink med det du gjør! Trenger jeg å si mer?? :)

Kristine
stokke.kristine@gmail.com

maria hussain said...

Maria

email: maria-hussain@hotmail.com

Why I read your blog?
- I find it inspiring and I personally feel that seeing fashion through someone else is beautiful.
It inspires not only my dress sense, but my way of looking at fashion. I love your take on fashion, fresh, modern and classic, but your own at the same time.