Tuesday, June 21, 2011

VINN FESTIVALPASS TIL HOVE!

FESTIVAL GIVEAWAY! Du kan vinne ukesfestivalpass til Hove!
I samarbeid med Replay gir jeg bort to ukespass til årets Hove-festival neste uke fra 28.juni - 1.juli, der du kan oppleve 30seconds to Mars, Robyn, The Strokes, Big Boi, Tinie Tempha & Kasabian.
For å bli med i trekningen må du legge igjen en kommentar med noen FASHIONABLE FESTIVAL grunner for at akkurat du bør være Replay & Hippiehippiemilkshakes vinner. Husk navn, og din mail! vi sees:)
stylemag

27 comments :

Veronica Lauritsen (23) said...

Jeg kjøpe lyseblå Hunterstøvler og frynsejakke for noen år tilbake med planer om å gå på øyafestivalen, men så ble jeg syk, og har pr i dag ikke deltatt på en eneste festival. Har så lyst på biletter til Hove:D Så jeg kan få brukt Hunters, bruke mine egne indianerfjær, frynsebagg, og drikke pils!!hehe

A Super Belle said...

JEg skal jobbe i nesten hele sommer, og bruker uniform på begge jobber. Det er det verste jeg vet klesmessig...
Ergo kan jeg dra fram støvler, mammas gamle hippieheklekjole og min fine skinnveske og stikke på festival de dagene jeg faktisk har fri!

CAMILLA said...

Gleder meg helt utrolig mye til hove!! Kanskje vi ses?

Frøken Farmer said...

Jeg skulle gjerne tatt turen ned for å lete etter den sårt savnede neongule øreringen jeg mistet der i 2008! Og jeg kommer til å være så fashionable som bare en sauebonde kan mens jeg leter! ;)

Starlet said...

Jeg har utrolig lyst til å starte en festivalfashionblogg men har nok ikke penger til å få dratt på alle festivalene. Så å fått billett opp ditt hadde vært supert!

Frøken Farmer said...

"Husk navn, og din mail!" sto det visst..:
Line Harbak, lharbak@gmail.com. Sånn.

Bettina said...

Hei!

Jeg har VELDIG lyst å på Hove. Spesielt siden jeg jobber ca. 10 minutter unna på et senter,
og merker at flere og flere Hove-deltakere inntar senteret og bare gjør meg GRØNN av misunnelse.

Jeg har noen lette plagg jeg ser for meg er perfekte for en festival, topper fra Urban Outfitters i California, shortser jeg sjeldent får brukt, og ikke minst støvlene..
Jeg har aldri vært en hel uke på Hove før, og det har jeg jo kjempe lyst til å oppleve. Er ikke det samme å bare være der en dag.
Rekker ikke å bli kjent med nye folk, og får jo ikke med meg mesteparten av det som skjer ellers i uka.Robyn er jo også definitivt verdt å få med seg i en slik stemning. Så, Jeg ønsker virkelig virkelig virkelig å vinne ukespass for meg og en venn!

Mvh,
Bettina Holmbakken
beholm90@hotmail.com

helene said...

Jeg ser på en festival som en fantastisk måte å få masse nye intrykk og inspirasjon til hvordan klær å kjøpe, eller klær å sy på egenhånd. Det finnes så fantastisk mange mennesker som inspirerer på en festival, både klesmessig og ellers, for ikke å snakke om musikken. I tillegg er jo festivalen en mulighet for meg til å vise frem min stil også, og kanskje inspirere andre festivaldeltagere.

Helene Linnéa Kvale
helenelk@live.no

theamargrethe said...

Jeg kjøpte et par dritkule leopardgummistøvler for et par uker siden med Hovefestivalen i tankene. Men så måtte jeg selge billetten min grunnet økonomi... og nå angrer jeg helt sykt men har egentlig ikke råd til å kjøpe en ny. Og da vil de nye gummistøvlene bli stående i gangen hjemme uten å ha opplevd høydepunktet i gummistøvlers liv- nemlig et gjørmehav på festival.

(epost: theamarg(at)online.no

Malin said...

Jeg utfører verneplikten min i Oslo og skulle gjerne dratt på Hovefestivalen mens jeg er i området, men tjenestetillegget mitt er på 4500,- i mnd og gjør det veldig vanskelig å få råd til alt fra ukespasset, transport og telt til mat, alkohol og ting man trenger på festival. Etter at jeg kom inn i kongens klær blir det veldig ensformig i klesveien med uniform hele arbeidsdagen, treningstøy på ettermiddagen og joggedressen de få timene som er igjen av kvelden før jeg legger meg. Så det hadde vært en ypperlig anledning til å dra fram mine sivile klær og være meg selv igjen. :-)

Når er blir konkurransen avsluttet? Hvis jeg skal være så heldig å vinne så trenger jeg å vite noen arbeidsdager i forveien så jeg får søkt permisjon. Ufattelig bra konkurranse som gjør det mulig å vinne opplevelser i stedet for ting! :-)

Malin Johannessen, malin.johannessen@hotmail.com

Luisa said...

I love!!!! Så utrolig kul konkurranse :D Har så lyst til å se flere av disse som du ramser opp, men i år sparer vi penger så vi har ingen planer om dra på Hove.

Jeg hadde garantert gått for noen freshe boots, bare legger, jeansshorts, singlett og vid og fresh bohemskjorte som jeg har arvet av mamma eller kanskje en liten sykkelshorts under en nydelig luftig og kort hippieskjole :) Siden jeg har masse krøller ville jeg garantert gått for en slags afro, kanskje med et fint hårbånd og en liten skinnveske hvor jeg kan ha mobil, bankkort, cash og tyggi. Det er ingenting som er mer fashonabelt enn å se fresh og våken ut, så masse vann og litt mat mellom all festingen og dansingen :)

Superrå konkurranse!

Katrine said...

Festivalpass til Hove hadde vært konge!! Da skal jeg kle meg som de andre fjonge. Med bruk av skattene fra bestemors loft, skal jeg bli like kul som Jan Åge Fjørtoft. Maxikjoler, fjær og farger, gir gåsehud på ryggmarger. Ikke minst all den inspirasjonen jeg vil få, gjør meg glad å tenke på!

En uforglemmelig sommer hadde gitt meg masse glede. Katrine Gustavsen
katrine.g._93@hotmail.com

louisethesmashing said...

Hver eneste sommer drømmer jeg om diverse festivalantrekk: kule levi's shorts, løse skjorter, gummistøvler fra Ilse Jacobsen, stråhatt, raybans, masse hjemmelagde armbånd i forskjellige farger, løse singletter, flagrende blomsterkjoler og selvfølgelig - en stor hippiebag med masse god drikke. Problemet er bare at disse forestillingene aldri blir satt til livet fordi jeg alltid må jobbe når det er festival. Men denne sommeren har jeg tilfeldigvis fri under Hove og ikke noe annet planlagt, så derfor hadde jeg blitt hippiehappy hvis jeg vant et festivalpass! :-)

Tove said...

Jeg ønsker å vinne festivalpasset til min datter da hun ønsker å gå på flere av dagene og jeg har ikke råd til å spandere det. Hun hadde blitt ellevill ! ;)

Ella said...
This comment has been removed by the author.
Ella said...

Jeg vil vinne! Hvorfor? Jeg har absolutt ikke råd til ferie i år, fordi jeg skal ha tannregulering/streng, i en alder av nesten 21 år! Kommer ikke akkurat til å føle meg stilig på en stund, derfor hadde det vært helt fantastisk med en tur på festival, der jeg kan kaste på meg boots, store hatter, min hvite Weekday jumpsuit, og store strikkegensre, før jeg skal bo i eksil i et halvt år grunnet skam av strengen. Krysser fingrene!

Navnet er Ella, epost ella_stormark@hotmail.com

camilla H said...

Jeg trenger rett og slett en festival!

Har lyst å dra på meg shorts fra Replay og en vanvittig tunika fra samme merke fra to år tilbake - egentlig bør hele kleskapet mitt få litt mer festival preg, og dette er jo en genial anledning til å være litt vill og geeeeern og shoppe masse vintage og nye skatter til annledningen.... ønsker meg veldig biletter!! -Det står øverst på ønskelisten, vel og merke rett etter en Mulberry veske;) Krysser fingre....

Hilde said...

Jeg har aldri vært på festival i Norge før, men med det ustabile været vi har her til lands tror jeg at antrekket med fordel kan bestå av flere lag: Innerst, en bikini, det er lov å håpe;) Så en løs kjole, som jeg bare kan rulle ned rundt livet sånn at det blir et skjørt hvis bikinien må fram. Utenpå kjolen en grovstrikket cardigan, for det kan bli kaldt. Også slenger jeg på militærjakka mi som er avslappet og funker til alt. Jeg en sånn liten pakke her med en regnponcho inni, den må ligge i jakkelomma. I den andre lomma kanskje en strmpebukse just in case. Jeg dropper gummistøvlene, for så pessimistisk er jeg ikke, og tar på noen kule boots som tåler å bli tråkket på. Jeg er ikke typen til å henge på meg masse dingeldangel, men får vel så til med et fjærkjede som jeg har spart til en passende anledning. Også må såklart G12'en få henge rundt halsen.
:)

Charliii said...

Vi er to gode festivalglade venninner,
som så gjerne en uke på Hove tilbringer.
Har ikke så mye greie på mote og fashion,
men festivalliv og party, er vår store passion!
I år skal man visst gå i maxi-kjoler og buksedress,
men er redd for at på festival kan dette bli noe stress.
Ville heller valgt noe laidback som jeans-shorts og topp,
med noen stilige sandaler på min solbrune kropp!
Det finnes mange festivaler, både i øst og i vest...
Men ingen tvil i våre hjerter - Hovefestivalen er best!
Solbrillene er pakket og støvlene på plass,
det eneste vi mangler er to festivalpass!

Mail: charliii85@hotmail.com

Hanne Engebraaten said...

Åååhh! Jeg MÅ ha billetter! Vi skal ha vår første og eneste barnefrie uke i uke 28, resten av ferien har vi 4 barn, 2 katter og en vovvov på slep. Etter snart 10 mnd med pendling Oslo - Fredrikstad, TRENGER kjæresten og jeg en uke på festival! Klining i regnet, fantastiske musikkopplevelser, hånd-i-hånd syngende til Robyn og Kaizers, dansende barføtt i hippiekjoler og la håret flagre ... Vi har ikke vært på festival siden Roskilde i 97...! Vi vil vinne!!

Anonymous said...

Jeg var nok en indianer i mitt forrige liv for jeg aboslutt elsker den ekletiske, hippietrenden som alltid florerer på hovefestivalen. Jeg ér og forblir en bohochick på sommerstid. Skulle bare ønske at jeg hadde muligheten til å leve dette ut på hovefestivalen i år, men desverre har jeg ikke råd til både flybilletter (fra tromsø) OG festivalpass, så hvis jeg får være Replay & Hippiehippiemilkshakes vinner kan jeg love outfits som står i stil med dere!

Puss och suss fra Christina
borch.christina@gmail.com

Ingrid said...

Jeg har gått og gruet meg til hove-uken i flere måneder. Alle jeg kjenner skal dit, og jeg har ikke råd til billett :( Jeg har heller ingen andre planer så jeg kommer til å stirre ut i luften i 5 dager...

Selv har jeg, grunnet min dårlige økonomi :P, en veldig liten garderobe. Men for noen dager siden fikk jeg verdens kuleste par med gummistøvler av en god venn. De ville jeg ihvertfall definitivt brukt hvis jeg kunne ha fått muligheten til å dra ;) I tilegg ville jeg nok gått for noen lette t-skjorter og shorts.

Dette ville garantert blitt sommerens høydepunkt for meg, så jeg krysser fingrene.
mvh.
Ingrid.
Ingrid_kugirl@hotmail.com

Anonymous said...

Hovefestivalen er en fantastisk festival som man ikke bør gå glipp av. Noen av mine beste sommerminner er fra festivalen i '07 og '08. Jeg skulle gjerne dratt dit i år også, men grunnet lite penger har jeg dessverre ikke fått noen billett.
Om det blir regn kommer det nok til å gå mye i regnjakke og støvler, men blir det fint vær (som jeg krysser fingrene for at det blir) går jeg nok først og fremst for comfort. Olabukse, converse og hettegenser er kanskje ikke det hippeste festivalantrekket, men når man skal traske rundt hele dagen er det deilig å være varm og god. After all, det er jo en festival og det er musikken og stemningen som virkelig teller!

Ina Bjørbekk
ina_bjorbekk@hotmail.com

Teyana Kent said...

Det er ingenting som å se sine favorittband fersk og LIVE på scenen. Spesielt når man har lengtet etter å være gammel nok til å dra siden det hele startet! JEg har da ENDELIG fylt 16 år, og hadde store planer om å dra, men så sa det stopp på økonomien. Jeg bor ikke hjemme, så har ingen mor som kan låne meg penger, og jeg har heller ingen "faste" inntekter.

Jeg har selv skaffet meg jobb - på Tusenfryd av alle steder! Hvis noen har vært på Tusenfryd og ser de som jobber der, så er ikke antrekkene særlig moteriktige. Marineblå snekkerbukser, en pikéskjorte i feil blåfarge i forhold til buksen, og knallrød jakke? Ikke særlig pent.

Hvis jeg hadde kommet meg på Hove så hadde jeg utnyttet alle dagene til å vise hva slags klær jeg liker å gå med - også på festival! En stilig jumpsuit og passende sko høres herlig ut i sola. Evt. slenge på en skinnjakke og Hunter-støvler ved regn. Converse går heller aldri av moten og jeg har sett mer av det i år enn ellers. Shorts med hippie/indianer inspirerte topper, fjær, solbriller og retro vesker. Lett og naturlig sminike, det er ingenting bedre.

Så da håper jeg på å være alt-for-glad i å se alle bandene jeg elsker som skal spille der - 7 av mine topp 10 artister dukker opp der i år! - samtidig som jeg kan være meg selv med min egen stil.

Tusen takk for denne muligheten!

Mvh. Teyana Kent, teyana@usa.com

Marie said...

Jeg ser for meg maxikjoler med blomsterprint, converse, gummistøvler, slitte denimshortser, fjærsmykker og afrikaninspirerte klær. Jeg ser for meg å traske rundt i strålende vær mens man nyter favorittmusikken. Jeg ser for meg et shabby campingområde hvor det ikke gjør noe å være litt skitten. DET er festival. DIT vil jeg. Men økonomien strekker desverre ikke til..

Jeg begynte å spare, men da jeg heller skulle prøve å skaffe meg sommerjobb, ble sparepengene brukt opp på andre ting.
Da jeg ikke fikk jobb alikevel, hadde jeg ikke tid til å begynne å spare igjen. Derfor deltar jeg i alle slags konkurranser for å prøve lykken, selv om det kun er 4 dager til festivalstart.
Men jeg krysser fingre og tær, og gir ikke opp håpet!! :-)

Festivalklem fra Marie.
marie.vik@live.no

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk for alle fantastiske svar! Jeg skal trekke vinnere i løpet av kvelden. Fin lørdag så lenge...

Hippie, hippie - milkshake said...

Da har jeg trukket vinner!og ettersom festival skal oppleves med venner, har jeg bestemt å trekke en bloggleser som får ta med seg en venn.
Gratuerer Ella! Håper du fortsatt er klar for å pakke festivalstæsj!