Saturday, May 14, 2011

body & feathers

Akkurat kjøpt meg denne fine badedrakten/bodyen fra H&M og et par fjærøredobber. Perfekt for sommerens festivaler.
stylemag

3 comments :

Beautycountry said...

Åh...fantastisk farge!! :D

Marte Ovenberg said...

Hei Celine. Husker du meg? "Teenage boss" Marte, var med deg og prøvde å selge noen av de stygge klærne mine på birkelunden på tv. Haha.
Ville bare si at jeg begynte å abbonere på MAG igjen etter at du ble redaktør, og har nettopp lest intervjuet med Maria Skappel i det nyeste MAG. Det var helt fantastisk, HUN har drømmelivet, hun! Ellers vil jeg si at du er veldig flink og at jeg ser veldig opp til deg. Går medielinjen på skolen og har faktisk fått meg jobb hos dittoslo.no for å bedre skrivekunnskapene mine slik at jeg kanskje en dag kan jobbe som deg.
Håper jeg blir som deg en dag. -Redaktør i norges beste blad (Det må da være verdens beste jobb?? Min drømmejobb i hvert fall!), mann og barn og at på til så virker du så jordnær og snill.
Fortsett å lag fantastiske MAG-er, jeg leser hvert eneste ord og får masse inspirasjon. Tusen takk.

Hilsen Marte.

Hippie, hippie - milkshake said...

Wow! Tusen tusen takk! nå er jeg seriøst nesten litt målløs. Takk for veldig hyggelig kommentar, Marte! Og klart jeg husker deg. Hygglig å høre at du har begynt å lese mag igjen! Vi jobber døgnet rundt for å lage et blad med både mye inspirajasjon, eksklusive intervjuer og godt lesestoff. Veldig hyggelig med feedback på det man ånder og lever for. Det er dere vi lager blad for. Jeg har ABSOLUTT drømmejobben, og jeg tar gjenre en iskaffe en dag i sommer- og viser deg litt rundt i redaksjonen, så kan du se hvordan vi jobber.
Spennende med medielinje og ny jobb. ønsker deg lykke lykke til. Hyggelig å kunne være til inspirasjon1 ha en fin helg, så snakkes vi.. KLEM CELINE