Sunday, April 24, 2011

pinky peach & summer

Brukte denne fine shortsen fra Cubus på styling for et par uker siden, og har fått låne en sample frem til den kommer i butikk. Har stylet den med shivaskjerfet mitt & et par bønnesmykker..og akkurat nå jobbes det med tan i over 20+ i Oslo. My god.. sommerpåske
stylemag

12 comments :

ML said...

Heisveis!
Fin blogg, titter inom nå og da.
Jeg har et spm til deg.I mai skal jeg til New York og i den anledninger lurer jeg på om du har noen tips til cafeer og retro/second hand butikker der?

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei! takk for det! Jeg har ikke vært mye i New York, men anbefaler å ta de en tur til Williamsburg og Beacon´s closet - er veldig billig- og muligheten for å finne skatter er stor! Ellers er det masse fine steder/Cafeer i meatpacking- og soho.
east village.

Anonymous said...

Vet du når den rosa shortsen kommer i butikk?:)

Lindella said...

Kul styling på shortsen, så sommerlig og herlig! :-) Skulle akkurat til å spørre deg hva du jobbet som i mag, også tok jeg en titt i bladet - jammen sto det sjefredaktør på deg! Ikke værst, det må være en fantastisk jobb? :-D

metallicatrollet said...

Så fin shorts! :D Helt utrolig digg med sommerpåske. Får vi mer oppdateringer på åssen Coachella var? :)

Hippie, hippie - milkshake said...

anonym: jeg sjekker med pr-kontoret på tirsdag, tipper det er vedig snart. Komemr i aprikos, lyse gul, knallrosa og sjøgrønn tror jeg.
Lindella: liker å bruke skjerf som belter:) Elsker jobben min, men det er sykt mye å gjøre i en liten redakjson. Tok over som sjefredaktør rett før jul, så har ikke vært i mag så lenge, men vært med på omlegging av bladet- og vi er veldig fornøyde med resultatet.
metallicatrollet! Det kommer bilder i mag også, derfor kan jeg ikke blogge alt.. du får følge med..

Karoline said...

Håper du har hatt en fab påske! Skal sjekke ut Cubus når shortsen kommer i butikk, litt sånn Isabel Marant over den, og det liker vi jo ;)

Lindella said...

Jeg har faktisk aldri før brukt et skjerf som belte, men en gang må jo være den første! :-)

Ja, kan godt tenke meg det er mye å gjøre - og mange deadliner! :-) Tenkte over det når jeg så siden med redaksjonen, jeg hadde trodd dere var fler. Er dere 5 faste, også leier dere inn freelancere i tillegg da eller? Til styling, foto osv? Hun AD`en har vel også nok å gjøre da, kan jeg tenke meg, hvis hun setter opp hele magasinet alene? :-)

Nå ble det mange spørsmål her, men jeg er veldig glad i moteblader, og synes det er spennende å få vite mer om hvordan dere jobber. Mag er et flott blad! :-)

Fashiongirl said...

Oh I really like them!

Hippie, hippie - milkshake said...

Lindella. bare hyggelig med spørsmål; skrevet et svar til deg på bloggen din:) kjør på med skjerf som belte...

Maria said...

den var fin! må sjekkes ut..

Hippie, hippie - milkshake said...

uke 17 kommer shortsen!