Tuesday, September 7, 2010

COPYCAT

Leter du etter et par freshe boots, og ikke har råd til å svi av 3 lapper på et par Acne Pistols? - Kjedebutikkene har fine kopier- selv har lagt min elsk på et par Roots-boots fra Eurosko. De koster en tredjedel, er i skinn og gode å gå i.....
stylemag

10 comments :

CAMILLA said...

Dødskule! De må prøves..
Vet du hvor mye de fra Acne koster? :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Acne sine koster over 3000 tror jeg, Eurosko sine ligger på 1100. Hatt de på meg i hele dag, og jeg er veldig veldig fornøyd.

Fashionberry said...

Sparte lenge til mine Acne pistols og det var verdt hver krone, men disse look-a-like bootsene var også veldig kule! Digger forresten Eurowoman nummeret der, herlig høstinspo :)

Gyrid said...

Prøvde både kopier og Acne sine, og fant ut at her må det spares - Acne sine var sååå mye bedre på min fot. Heldigvis fikk jeg penger av min kjære mamma til fødselsdagen, stoor klem, slik at Acne boots'ene ble mine. Jeg har brukt dem nesten hver dag, og de blir bedre og bedre for hver gang :)

Hippie, hippie - milkshake said...

gyrid; Så heldig du var da. Jeg må innrømme at disse sitter perfekt på min fot, og nå har jeg råd til en dyrere jakke.. he he

Tonje said...

De må definitivt sjekkes ut!

Karobaro said...

Oi DE var fine!!

Rock'n Roll Ballerina said...

Veldig fine:) Bra tips!

cambam said...

jeg har også de fra roots ;) elsker de, selvom jeg også har lyst på de fra acne, men da er det så mye annet jeg ikke får kjøpt som jeg har lyst på, så det ble de fra roots, og flere sko... hihi... selger billige klær, sko og raybansolbriller, ta en titt innom bloggen min da vel ;)

Mea said...

Fant selv noen kopier på Scorett i Stockholm. De kostet også bare 1100, og jeg syns nesten de var litt finere enn Pistol Short! Men bare nesten ;-)