Thursday, June 24, 2010

VESKEmaani? WIN THIS BAG!

Hvis du også har veskemani, er det bare å følge med her! Du kan nemlig vinne denne fine skinnvesken(som også kan brukes som clutch) fra maani by Adax, verdi 1299. Det eneste du trenger å gjøre- er å fortelle hvorfor denne skal henge på skulderen din!
stylemag

44 comments :

E said...

Jeg hadde digget å få den vesken! Glidelåsen og skinnet gjør den rå og rocka, samtidig som "sløyfen" på midten gir den et feminint preg. Digg!

Den burde henge på min skulder fordi det hadde vært awesome å få en belønning etter å ha jobbet iherdig med eksamen og skole! Skal dessuten snart til London, og en slik veske ville gjort seg veldig bra sammen med antrekkene jeg tar med dit :)

Masse fin inspo på bloggen din, btw. Takk! :)

Signe said...

Jeg burde vinne denne siden jeg ikke eier så mye som en eneste clutch! Veldig plagsomt for min venninne Ulla når jeg skal på fest å kommer løpende for å låne en av hennes :)

J. Henderson said...

i want it!

Marie said...

Skuldra mumler "soulmate". Hoho! Den var råstilig, passer likegodt til et rocka antrekk som en søt sommerkjole!
Den burde bli min, for jeg kan virkelig se meg selv med denne veska :)

Miri said...

Me too, I want that bag, gorgeous!!!!!!!!!!!!!

ane said...

den burde henge på skulderen min, fordi den var dritfin, rett og slett! og jeg kunne bare ha gått ned gata, smilt og vist fram den nye veska mi, og alle hadde blitt sjalu. haha :-) og jeg har ønsket meg en sånn veske lenge nå, men har aldri funnet den perfekte, og den vesken der var perfekt i mine øyne :-)

Charlotte said...

Utrolig stilig veske! Hadde blitt rå glad om den hadde blitt min. Reiser til Madrid om et par uker og mangler en liten veske som har plass til kun det nødvendige! Digger veskene til Maani by adax. Så utrolig mye lekkert! Krysser fingrene for at jeg er den heldige vinner av denne lekre vesken. Må også legge til at jeg er fast leser av bloggen din. Får alltid en dash inspirasjon når jeg er innom så takk for en bra blogg! Ha en fin sommer :)

Charlotte

Gyrid said...

Jeg synes den flotte veska skulle komme hjem til oss - til min flotte datter på 15 (som leser Topp hver mnd)som trenger en oppmuntring etter å har vært svært så slapp de siste ukene med jernlager på 2,5 og ønsker seg såååå en ekte skinnveske som er bare hennes (og så får jeg mine i fred...). Bra blogg forøvig, masse flott inspo - ikke lett å finne gode norske moteblogger!

Lene Sofie said...

Jeg tror det er denne vesken jeg ubevisst har drømt om i flere måneder nå! Så utrolig lekker! Den hadde passet perfekt til alt jeg har i garderoben aka gjort seg superfin på skulderen!:D Blir ingen ferie på meg i år så denne hadde virkelig lyst opp min hverdag! Krysser armer,ben, fingre og tær for at den blir min!

Ida M said...

Fordi den fortjener en skulder som min å henge på!

Maren said...

Fordi vesker er noe man aldri får nok av og jeg har absolutt ikke nok! Og denne vesken er som skapt for meg :D Rocka og feminin på en gang.
Dessuten er det utrolig kjedelig å ikke ha funnet den perfekte clutchen ennå, og den var jo bare N-Y-D-E-L-I-G :)

Fashionberry said...

Jeg reiser til Spania i slutten av juli og har lenge lett etter en perfekt skulderveske i sort skinn for å ta med meg, men har ikke funnet noen som enda. Før jeg gjorde mitt daglige besøk inne på bloggen nin. PERFEKT! Sort skinn, glidelåsdetaljer, skulderreim og et passe rocka uttrykk ;)

Ingvild said...

Jeg burde vunnet fordi jeg elsker den, men hadde aldri hatt råd til å kjøpe den selv. Det hadde vært sommerens høydepunkt å vunnet den! Har så langt ingenting å glede meg til i fremtiden. Et plaster på såret for at jeg ikke skal på festival i sommer.

Line said...

Den var ufattelig fin!

Jeg ble nettopp ferdig med en bachelor i økonomi i går (godkjent siste eksamen!), og er endelig ferdig med eksamner og skoler for en stund. Jeg flyttet nettopp til oslo for å bo med min kjære og for å få meg en jobb. 3 dager etter at jeg flyttet til oslo var jobben min!

Jeg har oppgradert garderoben min litt, men selvfølgelig kun med "billige" klær siden jeg ikke har begynt å få lønn ennå.. Vesken var ufattelig nydelig og det hadde vært utrolig deilig å hatt en fin veske som jeg kan ha med på jobb, med plass til det nødvendigste, nemlig lommebok og mobilen min!

Jeg har nemlig ingen små vesker, siden jeg hadde en massiv opprydning før jeg pakket sammen hele verdenen min i kristiansand og flyttet 333 km til oslo! Du hadde virkelig satt prikken over i'en, og fått meg til å føle at jeg passer inn.

Renate said...

Den helt perfekte vesken, litt rocka, men kan allikevel brukes til det meste. Perfekt til min stil. Synes den burde få henge på skulderen min i sommer, for til vanlig så går jeg rundt med en stor og stygg stellebag, siden jeg har 3 små unger under 4 år. Samtidig synes jeg den hadde vært en fin premie til meg etter 5 fullførte og bestått eksamener.

Jannicke said...

Den veska skal henge på min skulder rett og slett fordi jeg digger den!! :)

Siw said...

Jeg skal tilbringe sommeren på biblioteket for å skrive masteroppgave som skal inn i august. Mens alle andre ferierer skal jeg være nerd. Med denne vesken på skulderen hadde jeg iallefall vært en fabulous nerd! :)

Åshild said...

Fordi jeg er blakk og veskeløs...

Anonymous said...

fordi jeg fortjener det?

Monica said...

fordi jeg har veskemani vel! ;) og fordi jeg er en blakk, nylig utdannet barnevernspedagog som sliter med å få seg jobb:/ I need it! vesken så jo ikke så værst ut heller;D

Sandra said...

Denne vesken burde henge på min skulder fordi jeg er en fattig tidligere student som har fått meg sommerjobb i P3. Dette er den kuleste jobben i verden med de kuleste menneskene man kan få møte, men jeg er desidert ikke den kuleste i gangen (enda). Med denne vesken vil jeg ose selvtillit, bli den mest sjarmerende på kontoret, og kanskje endelig tørre å flørte med Chiraq i Karpe Diem som jeg mener er Norges peneste mann. Jeg vil kanskje ikke bli The Dancehall Queen som Robyn, men jaggu skulle jeg ha blitt The Workhall Queen.
Og ikke minst, de andre fashonistaene vil sende stjålne blikk min vei og sloss om å ta en kaffe med meg i kantina. Pick me!

Anonymous said...

Denne bør henge på akkurat min skulder kun fordi jeg rett og slett synes den er DØDSRÅ! :D

Elsker glidelåsdetaljene, og den kjempe fine "knuten" på midten! Utrolig stilig både til hverdags og fest - kan piffe opp et hvilket som helst antrekk til uante høyder!

Det at den også kan brukes som clutch er jo knall, i og med at det ikke alltid passer seg med en veske!

Kjempefin farge også (om det ikke er bildet som lyver), den grå fargen gjør vesken litt mer "sommer" enn den ville vært i helt sort.. :)

alhavnvik@hotmail.com

Anonymous said...

Åh, så nydelig. Jeg hadde for all del ikke takket nei til den! For å være dønn ærlig, er jeg(forhåpentligvis.. ) den eneste i hele Ola Normann-land som ikke eier en eneste Cluch! Klem fra lille meg. rbr_rennan@hotmail.com

Anonymous said...

Vesken burde henge på skulderen min fordi jeg rett og slett både elsker vesker og bloggen din! Designet er utrolig kult, og passer perfekt til stilen min.

Ikke minst som en belønning fordi jeg nå begynner å bli frisk igjen etter å ha hatt blodpropp i begge lungene!! En skummel opplevelse, som gikk bra til slutt:))

Og GOD SOMMER til deg!!

Ida said...

Åh men, den hadde glidd rett inn i garderoben min! Nydelig detaljer med glidelåsene :) Og jeg har kjempelyst til å vinne, for jeg er blakkere enn blakkest om dagen :/ Så nå krysser jeg både armer, bein, fingre og tær :)

Luna Anette said...

Grunnen min er at de eneste veskene jeg har er en gammel slitt Friis-veske og kanskje et par brune fra loppemarked som kostet 10 kroner.

JEG TRENGER DEN! :-)

Jenny Maria said...

Jeg burde vinne denne vesken fordi jeg ikke eier en eneste clutch! Etter og ha prøvd og få meg jobb i en lang stund uten hell flyter det ikke akkurat over med penger..
Med en gang jeg så den så jeg for meg utallige måter og kombinere den på! Herlig veske :-)
Håper jeg vinner!
jennymariaa.blogg.no/jm_ha_ri@yahoo.no

Jannicke said...

Fordi jeg er gravid.., og ser vesker og smykker som min mulighet til å føle meg fresh, med en stadig voksende mage:) Vesken var fantastisk fin!

Jannicke said...

Fordi jeg er gravid.., og ser vesker og smykker som min mulighet til å føle meg fresh, med en stadig voksende mage:) Vesken var fantastisk fin!

Jannicke said...

Fordi jeg er gravid.., og ser vesker og smykker som min mulighet til å føle meg fresh, med en stadig voksende mage:) Vesken var fantastisk fin!

Sara said...

Svarte vesker er smart,
alt annet blir lett så rart.

Desverre er alle mine skikkelig slitte.

Skulle tro de plutselig fikk en slags smitte.

Med ett røk ene hanken,
den andre veska gikk planken.

Derfor er det stor lommebok som gjelder, hadde en fattig student bare hatt penger.

Da skulle veskene flomme,
i mellomtiden håper jeg at denne kan komme.

Jeg krysser fingrer å tær,
vil så gjerne få på meg litt lær.

Karoline said...

Fordi jeg ikke har økonomi til å kjøpe en selv, og det er en av de kuleste veskene jeg har sett på lenge. Dessuten fikk jeg 6 på eksamen ;)

Marte W. said...

Dette kan sikkert sees på som et snodig svar, MEN jeg synes den bør henge på min skulder på festival og bryggehygge i sommer av den enkle grunn at jeg ble sittende og stirre på bilde av den i minst et minutt.

Synes den er nydelig og fascinerende laget, hvordan glidelåsene er flettet sammen. Glidelåser er min favoritt "kles-dings", enkelt, og et elegant element når brukt på en fin måte, samme hvor rocka antrekket måtte være den dagen. Dessuten er glidelåser morsomme og fascinerende i måten de så lett og lekent fungerer!

Alexandra said...

Her var det masse comments gitt. Jeg syns veska skal henge på skuldra mi grunnet været her i Trondheim. Vi har ikke sett sola på over 3 uker, så jeg trenger noe å smile over. Vinner jeg denne skal jeg ut å vise den fram uansett vær! Go' helg :-)

Karina said...

Den vesken bør henge på min skulder fordi jeg ikke har noen kul clutch. Dessuten reiser jeg for å studere et semester i Sydney, da trenger jeg en kul clutch til helgene! Den passer perfekt til min stil. Det ville også være den perfekte oppmuntring i disse tider da jeg jobber mye i mine to jobber (opptil 13 timer per dag) og blir litt sliten. Helt mitt eget valg fordi jeg vil ha råd til å leve bra i Sydney, da kan veska bli med shopping. Forresten veldig kjekt å lese bloggen din som er full av inspo! (F.eks: Jeg trodde ikke haremsbukser kunne være fint får jeg så hvordan du har stylet de!)

CAMILLA said...

Dødskul!!

elin svendsen said...

Jeg bør vinne, fordi kjærlighet vinner aldri hos meg. Og fordi jeg bare har en....

Ingrid V. said...

Fordi jeg har det perfekte antrekket å matche den med! En lys, slitt, vintage shorts, en lysgrå, oversized tanktop, en hånd full av ringer og Alexander Wang inspirerte wedges! Herrefred, den veska hadde passet godt inn!
Mailen min er ingrid.v@live.no om jeg skulle være så heldig å vinne :- )

Eva F. said...

Fordi den var SINNSSYKT kul. Og jeg har ønsket meg en sånn lenge. Og jeg har nesten ingen vesker.

Anonymous said...

Fordi jeg har veskemaani, men ikke får lov av typen å kjøpe flere vesker. Nå blir det kun vindushopping og laaaange ønskelister på meg- hvis ikke jeg skal begynne å shoppe i smug, da? he he....
Følger med på bloggen din hver dag, og må si du inspirerer. Alltid spennende hvordan du styler dine antrekk. hippiehippieshake!
yeah - Nina

Alve said...

Åh, så gøy! Det er nok flere som fortjener denne vesken mye mer enn meg, men den fortjener å henge på min skulder fordi jeg aldri har vunnet noe og jeg har innmari lyst på den :) Jaja, det er lov til å prøve seg!

fitjatausa said...

Eg og denne veska ville ha vore som hand i hanske, sol og sommer, knoll og tott, par i hjerter, søtt og salt, Thelma and Louise treng eg om å seie meir... I just love it!

Ingrid HZ. said...

Jeg bør vinne denne vesken fordi den passer perfekt til stilen min! Jeg har ikke noen liknende veske i samlingen min, og jeg ville brukt den kjempemye! Og jeg bør vinne den fordi jeg aldri har vunnet noe før! Det hadde vært kjempemorro å få den i posten! :D

(ps.mail: pyttipanne08@hotmail.com)

Thea Asora said...

Jeg burde få den fordi jeg er veldig glad i vesker, men finner aldri en jeg liker, og som jeg har råd til... denne var kjempe kul. Jeg skal også til Danmark i august og må ha en ny veske før turen, men lønningen kommer ikke før 10.august