Tuesday, May 4, 2010

WIN WRANGLER PLAYSUIT

Er du en Denim Lover og trenger en hot playsuit til sommeren? Selv elsker jeg alt av denim, og gir bort denne fine playsuiten fra Wrangler i small/medium til en heldig bloggleser.
For å vinne trenger du kun å legge igjen en kommentar og fortelle hva som får deg til å lese bloggen min, hva du liker, og hva du vil ha mer av. Trekker vinner før helgen.
Legg igjen mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren...
stylemag

42 comments :

Maria said...

Jeg har falt for din blogg blant tusenvis av norske motebloggere fordi du skiller deg ut med en unik stil. Jeg elsker blandingen av vintage, eksklusive og billige plagg, og måten du setter sammen antrekk på! Liker da åpenbart outfitpostene best, men også bildene av andre coole kids du støter på:) liten_laks@hotmail.com

Lene Sofie said...

Jeg leser din blogg hver gang jeg ser du har oppdatert den. Den innholder så utrolig mye bra og forskjellig hver gang, og det får meg til å ville lese mer! Liker outfitpostene aller aller best, men også når du har vært i forskjellige butikker og tatt bilder av nyheter. Veldig inspirerende!
lerijoh@hotmail.com

HAL said...

I LOVE the playsuit, very retro.

HALCOHOLIC.com

Marie Amanda said...

Jeg leser bloggen din for å sikle på alt det nye du får deg hele tiden og fordi du ser bra ut og pene mennesker er alltid pent å se på. :*

Line said...

Jeg leser bloggen rett og slett fordi du er en dame med utrolig bra motesans, og digger secondhand-funnene dine.. Liker hvordan du alltid får det til å se "effortless" ut.. Mange som ikke klarer det!
lineryan@gmail.com

Anne said...

Leser bloggen din fordi den er TOPP, hihi! Du har alltid ferske motetips, har bra stil og blogger utrolig bra, uten å skrive en masse vissvass!
Føler også at jeg på en måte kjenner deg, siden jeg leste TOPP før, og nå abbonnerer lillesøsteren min, så hender jeg leser det fortsatt, hehe.
Liker at bloggen din er helt motsatt av en blogg.no blogg :-)

Anna.stigen@hotmail.com said...

Jeg begynte å lese bloggen din da jeg tilfeldigvis snublet over den og gjenkjente deg fra TOPP :) Fortsatte å lese på grunn av din fantastiske sans for gode seconhandfunn! Liker også veldig godt når du legger ut bilder av andre "Cool kids", fint med litt blanding av streetstyle/inspirasjon og egen stil ;)

Christine said...

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er god. Jeg liker outfit-postene dine, og alle de gode tipsene du gir. Jeg liker også å se alle de gode kuppene du gjør, både ekslusive, billige, og kanskje aller mest vintage. Jeg vil gjerne se mer av tips til butikker du liker i Oslo, og andre steder der du reiser. Og større bilder. Ellers er bloggen super!

Helene said...

Synes du klarer å vise på bloggen din at du er en kul dame med en utrolig bra stil! Du har alltid noen gode motetips på lur, og jeg henter gjerne inspirasjonen min fra deg og bloggen din ! ;-)

Som det meste andre du pleier å poste her på bloggen må jeg bare også få si at den playsuiten var hot!


davidsenhelene0@gmail.com

9kkedukke said...

Jeg liker din blogg fordi du har en unik stil og oppdaterer ofte bloggen. Mote er mitt liv. Jeg har vært syk i et år nå, og har derfor hatt muligheten til å "studere" mote 4-5 timer per dag. Derfor er din outfitpost meget inspirerende, og gir meg ideer til kule og kreative antrekk.
synne.k.foss@live.com

ine said...

Fant bloggen din blant mange andre - følger noen få, og din er en av dem :) Syns du er inspirerende og kreativ i måten du blander ulike stiler og antrekk på!! Liker godt outfitpostene best, og ser gjerne det, om så hver dag, men ellers åpen for tips av ulik sort :) artig å se hva som fenger deg

ine.myrland@gmail.com

Anonymous said...

Usj. Slike oppgaver er alltid så vanskelige, det er liksom så vanskelig å sette to strek under svaret. Jeg er ikke hva jeg vil se på som en heldig bloggleser, men jeg prøver da i det minste. :)

Jeg tror grunnen til at jeg følger deg er at du virker som en "hverdagsblogger", altså en helt vanlig jente med en forkjærlighet for mote og klær. Det er lettere for meg å finne inspirasjon i dine innlegg enn i feks blondinbella sine overfladiske meninger, og.. ja.. Jeg vet ikke om så mange flere bloggere som henne, nettopp fordi jeg ikke synes de er av interesse. Jeg tror det jeg prøver å si er at jeg synes du tar catwalkmotene med inn i hverdagsstilen på en kjempekul måte, -og det er sånt som inspirer meg. Uansett om jeg vinner eller ikke, så vil jeg si takk for alle gode tips og idéer.
(Jeg vil ikke ha masse spam og dritt i mailen min, så kontakt meg på skolebloggen min hvis det er tilfelle. www.annekaro.wordpress.com )

Fashionberry said...

Bloggen din er en stor inspirasjonskilde og jeg elsker at du poster outfitbilder ofte. du har en fantastisk stil som oser selvtillit. Du har virkelig funnet din "blogg stil" og jeg titter ofte innom bloggen din for å få inspirasjon til egne outfits. Keep up the good work!

Elisabeth said...

Jeg følger deg på bloglovin og gleder meg til hvert eneste innlegg! Jeg leser fordi den unike, tøffe og miksede stilen din er utrolig inspirerede! Det er mange ganger jeg har tatt frem gamle plagg frem fra mørket igjen etter å ha sett du har brukt lignende på en måte jeg ikke har tenkt på før!

Artig med forskjellige og varierte innlegg med ting som inspirerer deg også!

Øsnker mer outfit bilder som kanskje er litt tydligere, har vanskeligheter med å se alle detaljene noen ganger. :)

CAMILLA said...

Utrolig kul jumpsuit må jeg si!!
Hvorfor jeg leser bloggen din? Rett og slett fordi du er en unik blogger. Du har mange kontakter og er med på mye kult, noe vi lesere får være med på gjennom bloggen din. Du har mange inspirerende antrekk og du skriver meget bra må jeg si!
Bilder og tips er noe jeg setter stor pris på:)

Belinda said...

Du inspirerer meg til å tenke nytt, og annerledes. Jeg er innom bloggen din hver dag, og ser frem til alle nye innlegg. Elsker måten du blander vintage og designklær på!:)
belindareitan@hotmail.com

Silje said...

Hallo!

Jeg leser bloggen din rett og slett fordi du har en diggbar stil, og bloggen inspirerer!=D
Jeg liker å se outfit poster siden du alltid har noe nytt på lur. Derfor, kom gjerne med mer;)

Thea said...

Jeg læser din bog jævnligt, fordi du blogger inspirerende indlæg, præget af god stil og sans detaljerne, der skaber det perfekte outfit. Hvis jeg skal finde på kritik, ville jeg ønske du bloggede lidt oftere:)
Hilsen Thea fra Danmark
t_ske@msn.com

Live Grønvold said...

Jeg leser bloggen din fordi du har en utrolig kul stil. Jeg liker måten du skriver på. Jeg liker veldig godt når du har konkuranser som dette. Jeg digger når du tar bilder av kule mennesker på gaten. Det kan det bli mer av. bloggen din er veldlig inspirerende

live.gronvold@gmail.com

Anonymous said...

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er inspirerende og nyskapende. Det jeg liker best er outfit-postene dine, og alle de gode klestipsene du gir. Alle de gode kuppene dine, både ekslusive, vintage,og de billige.Liker accesoriene dine!! Du kan gjerne skrive mer om butikkene du bruker i Oslo, og andre steder der du reiser i moteøyemed:) Ellers er bloggen super!

Anonymous said...

glemte helt å skrive emailadressen min på innlegget over! anjabear@hotmail.com

Sofie [sofie.braseth@hotmail.com] said...

Jeg leser bloggen din som en av inspirasjonsbloggene mine, og fordi jeg vet at du er oppdatert. Stilen din er urban og kul, og jeg liker at du mikser vintagefunn med H&M og Gina Tricot. Jeg liker postene med dine nye innkjøp best; det er bestandig en inspirasjon. Og så vil jeg gjerne se mer av hvor du finner DIN inspirasjon!

Sille said...

Jeg leser din blogg hver eneste dag fordi du har en helt unik stil, og klarer å finne mange forskjellige skatter rundt om kring:)
Liker veldig godt at du illustrerer alle innleggene dine med bilder, som også har en god kvalitet!
Stå på videre:D
lollypop_kristiane@hotmail.com

Christiane said...

Hei!
Jeg leser din blogg ofte fordi den skiller seg litt ut fra andre norske moteblogger. Du har en fin stil, men også flink til å gi gode tips til hvordan andre (oss lesere) kan oppdatere vår stil. Masse gode tips, og ikke minst ærlige tips. Har kjøpt noen av de tingene du anbefaler på bloggen, og skjønner at du virkelig har prøvd ut produktene, og ikke er "kjøpt og betalt" for å reklamere.
Ha en fin dag videre!

Har ikke så lyst til å skrive mailadressen min her, men hvis jeg (ønske, ønske) skulle være så heldig å vinne sender jeg deg den da:)

Hilsen Christiane

enligtmagdalena@hotmail.com said...

Jag snubblade in på din blogg via Ladybirds nest som har din bogg som en av de bloggar hon följer. Jag diggar att du är en mamma som verkar klara av att ta hand om sig själv och vara mer än en "mjukisbyx-mamma" (min mardröm) Du har en stil som jag älskar "boho chick goes rocker" med mullvadstoner. Du ger mig inspiration (skall härma dig med dina fina boots från Din Sko) Ser gärna att du tipsar om lite fler bra butiker i Oslo och att du har större bilder

fridabra@online.no said...

Jeg leser bloggen din fordi du har en veldig kul stil som inspirerer meg;) Vil gjerne se enda mer outfit og fine kjøp;)

Sokeri said...

Jeg er innom bloggen din flere ganger i uken og hver gang bli jeg inspirert! Du er utrolig flink til å mikse forskjellige stiler og jeg liker spesielt godt måten du accessoerer på!! For en tid tilbake hadde du en del sytips med fornying av forskjellig klær. Mer av det!? Du er utrolig flink og kreativ med klær og mote! Som deg er jeg en denimlover, så hvis jeg skulle bli den heldige vinneren, vil playsuiten bli luftet mye:D
lisesagen@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg liker bloggen for du har en stil som appelerer til meg, du har konkrete tips om klær man kan få kjøpt i de vanligste butikkene i norge, og du er flink til å sette sammen nye og spennende antrekk!

Anonymous said...

Jeg syntes du blogger om veldig kule ting og du har en utrolig spennende blogg å lese. Jeg liker at du "lager" din egen stil. Du har en rocka stil som er kjempe kul. Kunne ønske du blogget litt mer om hva du har gjort, nå for tiden blogger du mest om outfit's.

Annicken said...

Jeg leser bloggen din fordi du er stil ikonet mitt og her får jeg mye insprasjon:) Jeg liker best bilder av tingene dine...:) så du kan godt blogge mere om det.:)

annicken.martinussen@hotmail.com

Katarina Sara said...

Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er spennende å se hvordan du setter sammen antrekk. Det gir meg mot til å gå egne veier og lage en mix mellom gammelt og dyrt. Et ekstra pluss er at du er redaktør i topp, som er mitt favorittblad, og det har jeg lest så lenge jeg kan huske.

Albertine said...

Første gangen jeg kom innpå bloggen din var etter du hadde kjøpt den hvite palljettbuksen din og jeg husker at jeg var dritmissunnlig. Etter jeg da så hvor kult du kledde deg - rocka og edgy har jeg bare fortsatt å lese bloggen din. Jeg liker nemlig stilen din kjempegodt. Om jeg kanskje kunne få et ønske oppfylt når det kommer til bloggen din, så er jeg veldig glad når folk tipser om et skikkelig kult plagg dem har sett i en av kjedebutikkene og poster det som et tips. Ellers synes jeg at bloggen din er en av de beste motebloggene(og jeg digger det når du poster bilder av de kule kidsa med stil du møter på din vei!)

Anonymous said...

Den evige klisjeen alle moteinteresserte sverger til er det å mikse vintage med designer og med high street. Jeg synes du er en av de få som får det til. Rett og slett! Mvh, Ellen.

vib said...

Jeg studerer i Australia og liker å lese bloggen din for å holde meg oppdatert på hva som skjer på motefronten hjemme. Du har en inspirerende og variert stil, det liker jeg! Og nettopp fordi det går mot sommer hjemme hos dere og kaldere vær her nede, så vil jeg vinne playsuiten så jeg kan trøste meg selv og bruke den med mørke strømpebukser under og en grå cardigan og skinnjakke over, inntil varmen kommer her nede igjen også :)

ingviild-- said...

Jeg leser bloggen din fordi du har en super kul og inspirrerende stil som du viser veldig godt gjennom bloggen. Jeg vil gjerne se enda mer av stilen og funnene dine. Liker også veldig godt DIY prosjektene dine!

Miriam said...

Jeg falt inn på bloggen din i forbindelse med at jeg leser topp og etter det var jeg oppslukt av den. Du har ikke en moteblogg av den typen alle andre har, din er mer unik og anderledes og stilen din, den digger jeg :) Du inspirer mye og ikke bare med ting som mote og klær!

Anonymous said...

Jeg kommer alltid tilbake til bloggen din fordi jeg rett og slett liker stilen din. Den er casual, men ikke slik at den blir kjedelig. du har mange uventede kombinasjoner jeg ELSKER! Det jeg liker best er outfitene dine fordi jeg bruker dem til inspirasjon. Ellers vil jeg se det samme du pleier å ha på bloggen :)
maria-r94@hotmail.com

Alette said...

Jeg leser bloggen din ofte, fordi den er så utrolig inspirerende. Jeg liker at du blander vintage, ekslusive og litt mer billigere klær og tilbehør sammen til et antrekk jeg virkelig skulle ønske jeg hadde selv. Også tar du veldig fine bilder, enten det er av din egen outfit eller noen andre sin. Så det eneste jeg skulle ønske var om bildene kunne vere litt større (?)

Project Vibes gate said...

Hei.

Jeg leser ikke bloggen din - før nå!!! Fant lenke via annen blogg, og etter å ha lest meg bakover og bakover i din verden innser jeg at dette blir en blogg å følge! (og jeg er ikke en av de som følger mange blogger!) Du er herved lagt til i lista - vil ha masse outfitpost og du er flink med secondhandsammensetninger ser jeg! det er fett! Playsuiten er HOT og ville tilført meg en sexy look mens jeg pusser opp (sjekk blogg) :) marivaage@gmail.com

Vibeke said...

Jeg har begynt å lese stilen din, fordi du gir så god inspirasjon til hvordan man kan mixe forskjellige plagg og mønster! I tillegg syns jeg det er spennende å se nye plagg tidlig, nyheter og dine tanker omkring nye kolleksjoner..

Jeg ønsker flere tips om hvordan man kan style enkle plagg, og hva som rører seg på gata :)

Anonymous said...

Jeg fant egentlig bloggen din på en annen blogg, og har lest den siden.
Synes du har en veldig kul stil, med vintage og nye ting, og synes ikke minst at det er gøy å se at du er minst like fancy nå som du ikke har bare deg selv å passe på:) For det er ikke alltid jeg lenger...

Tar meg selv i å shoppe mer til jenta mi enn meg selv for tiden. Og da er det jo fint å ha en inspirasjonskilde som deg til å vekke meg litt opp igjen!!

Keep up the good work!!
Tonjeg@hotmail.com

Renate said...

Jeg fant deg gjennom Topp! Du virker utrolig søt og hyggelig kombindert med en kjempekul klesstil!