Thursday, April 29, 2010

SKINNY KIMA

Jeg føler vel at jeg aldri får nok jeans- og har lett lenge etter et par skinny jeans, som sitter bra. Kjøpte et par på Zara for en tid siden, men de er blitt så vide i livet, at jeg får plass til to hender oppi. Men nå har jeg skaffet meg et par super freshe jeans fra Kima Norway.
De er både smale, litt stretchy og sitter superfint. Jeansene har den klassiske skiremmen som tag på beltehempene, og selges blant annet hos Koma og Traps.. Merket er allerede blitt hot blant kjendisene, og Rihanna skal allerede ha skaffet seg et par..say no more....
stylemag

7 comments :

Fashionmask said...

Herlig! Har et par selv og bruker de hele tiden. De ser bra ut og er behagelige! Det er ikke ofte...

Hippie, hippie - milkshake said...

nei, ofte er skinny jeans pain å gå med, men veldig fornøyd ed disse. Vurdere faktisk å skaffe meg et par i grå også...

Ida said...

Jeg kjøpte meg nettopp verdens beste jeans, har aldri sett noe så bra! Vi fikk inn Mardou&Dean på jobb, og jeg måtte bare ha den :) Fantastisk fit, flere vasker å velge mellom, og det kjennes ut som man går med tights (den ser ikke sånn ut altså!). Kule knappedetaljer, herre, om det går an å være forelska i en jeans, så er jeg det! Anbefales! :)

Fashionberry said...

De var kjempefine!

Anonymous said...

Prisen da? :) Herlig å få tips om slike basics, da det kan være sååå vanskelig og mye styr med å få tak i noe som faktisk sitter etter første vask.

Hippie, hippie - milkshake said...

Ida: Mardou&Dean er også en garderobefavoritt- og hlt enig at knappedetaljene er helt rå. Har et par customized fra forrige sesong i grå. helt rå.
Fashionberry: takk takk:)
Anonym: De ligger på ca 1700 ut,
størrelsene er veldig annereledes - så du må prøve dem først. Jeg er stort sett 27, men disse har jeg i 24.

Anonymous said...

Jeg har flere Kima Norway jeans og de er helt fantastiske! Kult at vi har et sånt merke i Norge.Kjøpte mine på Traps,de ligger på 1700.