Saturday, February 6, 2010

WIN WRANGLER BAG!

WRANGLER GIVEAWAY!Gikk du glipp av The Gossip-konkurransen, eller var skuffet fordi du ikke vant SNÖ of sweden armbånd? Nå har du sjansen til å vinne denne WRANGLER Blue Bell bagen. Jeg har en ekstra bag/handlenett fra jeansmerket som du kan vinne. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvorfor akkurat du trenger å vinne. VINNER ER TRUKKET!
WINNER: CASSIE CASSEROLE
stylemag

27 comments :

Anne Lise Havnvik said...

Jeg ønsker å vinne fordi jeg ønsker å bli litt flinkere med tanke på miljøet.. Og å ha en så stilig bag å bruke som handlenett, vil gjøre dette så utrolig mye enklere! Knall tøft å kunne dra opp dette stilige handlenettet fra veska! Håper jeg vinner :)

E-post; alhavnvik@hotmail.com

Silje said...

Ønsker å vinne for å tenke mer på miljøet. Pluss at da har jeg en større veske til å ha alt "rotet" mitt i.=P

apesilje@gmail.com

solveig ♥ said...

Den er jo skikkelig kul!!
jeg ønsker å vinne, rett og slett fordi jeg ikke har særlig flaks, og har aldri vunnet noe før :P

også er det jo kjempebra å være miljøvenlig og samtiig se bra ut! den er jo veldig smart og da, så får man plass til alt, og trenger ikke gå rundt å bære på posene :)

haha ♥

Solveig ♥ said...

glemte å skrive e-post^^: dansejenter@hotmail.com

Pia said...
This comment has been removed by the author.
Pia said...
This comment has been removed by the author.
Elida said...

Eg vil vinna fordi eg bruker stort sett bare handlenett når eg er ute:) Kult å ha dette og dra fram på handel:)

Pia said...

Jeg har hatt en ganske tøff tid i det siste.Trenger en oppmuntring. Dessuten er jeg opptatt av miljøet og bruker daglig handlenett, dog, et handlenett fra bunnpris. Så hadde vært fint med en oppdatering :)

piabiesundelius@hotmail.com

N.A said...

Jeg ønsker å vinne fordi jeg virkelig trenger ei veske eller bag til å ha tingene mine opp i (treningstøy, skolesaker, annet). Jeg har sett etter ei veske på lenge nå, derfor er denne veske akkurat hva jeg trenger og er dessuten kuuuul, og sist men ikke minst fordi jeg har bursdag idag :)
Håper jeg blir den heldige!
xxx

navidaamiri@hotmail.com

Live said...

Jeg vil vinne fordi jeg trenger et handlenett

live.gronvold@gmail.com

Rebecca said...

Jeg vil vinne Wrangler Bag fordi jeg vil gi den til mamma i morsdagsgave neste søndag. Det er den perfekte gaven, mener jeg da! Mamma trenger å tenke litt mer på miljøet, og med en bag som denne vil virkelig hjelpe på. Den er jo totaly awesome, og jeg vet den vil falle i smak på alle mulige måter. Det er bra at noe miljøvennlig kan se så bra ut, da får man på en måte et nytt syn på å hjelpe til med miljøet! Hehe.

E-post: Rebecca.Viberg@hotmail.com

Julie said...

Har lenge vært på utskikk etter et handlenett, men har liksom aldri funnet noe som har falt i smak. Enten så har det ikke skilt seg ut eller så har de ikke solgt det på den lille plassen jeg bor på som vist nok skal kalles en by.

Dette handlenettet var litt utenom det vanlige, og noe som garantert ikke vil bli sett på andre, i hvertfall ikke her jeg bor. Noe jeg synes er en pluss med handlenett er at det både er moteriktig og miljøvennlig. Så man får vell på et vis en pakkepris med to i en.

-Julie, julie_lian5@hotmail.com

CAMILLA said...

Fordi jeg mener at det er viktig å tenke mer på miljøet, o dermed er det mye bedre å bruke et slikt handlenett(som da også ser bra ut) mye, enn å ta med seg nye plastposer hele tiden:)

Anonymous said...

Som den late Oslostudenten jeg er, hadde det vært ekstra gøy med noe kult til å ha kjedelige pensumbøker, svette matpakker, flaskevann og nerdebriller i. Da er vel denne perfekt! Er viktig med stilen, selv i et innestengt auditorium.
For ikke å snakke om å tenke grønt og dermed bruke denne snasne tingen til å ha matvarene i, istedet for plastposer som kveler denne planeten vi prøver å leve på.

jeanette_h89@hotmail.com

Stine Lill blindheim said...

Jeg elsker den nye kampanjen til Wrangler i tillegg til at jeg nettopp har fått en blomstrende fascinasjon for mote. Jeg fortjener den fordi jeg digger den.

stinelb@hotmail.com

Ingvild said...

Jeg ønsker å vinne fordi jeg er veldig opptatt av å leve miljøvennlig. Den bagen er døds kul og kunne hjulpet meg enda mer å være miljøvennlig. Ikke nok med det, jeg syns også jeg fortjener en oppmuntring etter en skade jeg fikk i sommer som førte til hjernerystelse og andre skader som jeg sliter forferdelig med enda. Smertene i hodet kan til tider bli ganske så uutholdelig.
ingviild--@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg ønsker å vinne fordi jeg har kjempe lyst på den utrolig kule bagen. Og jeg kommer til å bruke den hele tiden. Jeg kommer til å bruke den som gym bag, handle bag osv. Jeg har kjempe lyst til å vinne:)

Annicken.martinussen@hotmail.com

zoebeida said...

Lykken er aldri på min side, men jeg prøver for det om :D

Jeg ønsker å vinne fordi at
den først og fremst ser driiit rå ut og den hadde nok vært prikken over ien på min rotete stil ,pluss så er det å være stilig og miljøvennlig samtidigt et stoort pluss :D

my mail :
zubeida_ct@hotmail.com

maja:) said...

jeg har lyst til å vinne fordi jeg synes at handlenett er utrolig kult. også er det bra for miljøet:D også hadde det vært utrolig kult å vinne det av deg, fordi jeg elsker topp og jeg elsker stilen din(må si at jeg har blitt ganske inspirrert av stilen din:P). også ser den så fin ut til å ha med på stranden:) jeg har veldig få vesker, og det hadde vært gøy å vinne:P


maja.marcussen@hotmail.com

Thea said...

Jeg vil gjerne vinne med tanke på miljøet og fordi jeg kommer til å bruke den helt sykt mye. Jeg har ingen bag som jeg kan bruke til gymmen, overnattinger osv som er min. Jeg må alltid låne lillesøsteren min sin bag. Og den er ganske ødelagt.

aas.thea@gmail.com

Cassie Casserole said...

Jeg ønsker å vinne rett og slett fordi jeg trenger en ny tøy-bagg. Jeg la igjen min gamle elskede "I love bags" fra Accessories i kjøleskapet (aner ikke hvordan den havna der) på et vors for en stund siden, og fikk liksom aldri henta den. I og med at det var min eks loverboys hus ble det temmelig kleint å drive å mase om den etter at han glemte å ta den med etter første gangen jeg spurte. Ikke få meg til å begynne å mase på han igjen, jeg trenger en ny!

love love
sist9014@hotmail.com

Mina said...

Jeg ønsker å vinne fordi den passer utmerket som handlenett og bda kan man handle med stil.
+ at jeg har aldri vunnet på noen blogger, så kanskje jeg har flaks med meg denne gangen :D

E-post: mina_t_l@hotmail.com

stine friis said...

Jeg fortjener den fordi jeg er awesome. Klarer ikke å komme på en bedre grunn enn alle de over meg, og er alt for ego til å gi den i morsgave, men jeg kan gi den i valentinsgave til meg selv.

Anonymous said...

Hei! Hvordan byr du på Ebay. Legger du alltid inn et bud de siste to minuttene eller legger du inn flere etter hvert som andre byr over?

Bydd på masse i dag, men virker som om det er mange som legger inn automatisk siste minuttet slik at en annen ikke har sjans i havet.. Tror jeg trenger mer trening..

Hilsen Ebayvirgin!

Anonymous said...

Hei! Hvordan byr du på Ebay. Legger du alltid inn et bud de siste to minuttene eller legger du inn flere etter hvert som andre byr over?

Bydd på masse i dag, men virker som om det er mange som legger inn automatisk siste minuttet slik at en annen ikke har sjans i havet.. Tror jeg trenger mer trening..

Hilsen Ebayvirgin!

Hippie, hippie - milkshake said...

anonym: Ebay kan være tricky om man byr på noe alle vil ha, og da gjelder det de siste minuttene. Jeg blir like stressa hver gang- men øvelse gjør mester. Max budet ditt i siste sekund...

Anonymous said...

Oki, får bare prøve igjen.
Det var en vintage Moschinno tote, så skjønner kanskje den var litt populær. Men jeg la inn bud når det var igjen under ett minutt..