Tuesday, December 1, 2009

Gossip for Christmas! WIN it-bag now!

Its christmas time and since its 1 of december, i will give away a present. You can win this limited supercool shopper from the band Gossip...
I gave a way one bag to Emilie, voe.blogg.no after the photoshoot we had a few weeks ago.
Now its your turn... I will give away one more Gossip sucks! "it" bag to one lucky Hippie, hippie-milkshake blog reader.Wanna win? You only have to leave a comment, and tell me why you read my blog, what you like about it and what you want me to write more about. NB! don`t forget blogaddress and or mailaddress!

bag seen on fashionista and rocker Maya Vik from band Montee at Wrangler pressday with her Gossip shopper.....
stylemag

35 comments :

Ida said...

Ah, den perfekte konkurranse nå, har tenkt på å skaffe meg en slik handle"pose" i en evighet, men aldri fått fingern ut! Og akkurat denne er jo fantastisk kul, og teksten er så sann!

Jeg leser bloggen din fordi du har så utrolig mange gode DIY prosjekter, og fordi jeg finner mye inspirasjon i stilen din! Grunnen til at jeg begynte å lese den var fordi jeg husket deg fra da jeg leste Topp, og at jeg var så fascinert av stilen din da! (Still am).

Jeg vil gjerne se mer antrekk! De du legger ut er så bra :) Og, jeg får aldri nok av DIY prosjekter :) Ellers gjerne cravings! Det er alltid moro :)

*krysser fingrene*
coralcrush.blogspot.com

Alexandra said...

Jeg leser bloggen din på grunn av god inspirasjon til diverse antrekk. Du er kreativ og jeg liker hvordan du mikser!
Jeg liker også at du poster ting du driver med på jobben. Alltid morsomt å se de forskjellige photoshootene du styler til. Savner egentlig ikke noe spess, men liker veldig godt å se "dagens antrekk" ol, og gjerne i helfigur.

Kul tøyveske med et godt budskap! Dèt liker vi.. Alltid supert med en tøyveske til dagligvarehandel!

Alexandra (alexandrasae@gmail.com)

Kristin Vicious said...

Første gangen jeg leste bloggen din var det fordi du var "hun i TOPP", og jeg maila litt med deg for noen år siden (i forbindelse med blink-182. du husker det sikkert ikke). Men ja: du har en utrolig kul stil, og jeg elsker ALT du legger ut av outfit-bilder og andre inpirasjonsbilder. DIY-prosjektene dine er superkule. Jeg leser veldig få moteblogger, men din er en jeg er innom hver dag. Du virker mye mer seriøs enn mange andre, og det liker jeg.

Det var etter at jeg leste TOPP at jeg begynte å få lyst til å bli journalist, og den lysten "vedlikeholdes" gjennom bloggen din. Bloggen din er rett og slett en veldig, veldig stor inspirasjon for meg.

Flere outfit-bilder hadde ikke vært dumt, og flere tips om billigvarianter av forskjellig stæsj. Jeg kjøpte den grønne neglelakken fra Makeup Store fordi du skrev om den blant annet. Ellers er jeg storfornøyd sånn som det er! :)

http://kristinvicious.blogspot.com

Karina said...

Utrolig kult handlenett! Digger The Gossip og Beth Ditto! Leser bloggen din fordi den er inspirerende og det er kult du har så mye du har lagd, stylet selv. Har følt med en stund og du fokuserer på positive ting. Det er en del gode norske bloggere, men alt for mange havner i den mote og snakke dritt om andre bloggere (gjerne indirekte, men alle forstår hvem de mener). Jeg fant linken til bloggen din i et blad (tror jeg?) og husket å ha sett deg i Topp og på the Voice. Jeg ble med en gang imponert og eneste jeg savner på din blogg er enda mer mote og kule tips. Du var f.eks. den som fikk øynene mine opp for nude neglelakker og mintgrønt til sort! Digger stilen din! Takk for kjempe inspirerende og bra blogg!

persilledusk said...

Begynte å lese bloggen da jeg så noe om den i et blad, og like stilen din veldig. Kult å se at man klarer å ha en særegen og fet stil, basert på secondhand og gds (gjør-det-selv). Jeg skal selv prøve å handle mer secondhand, og får inspirasjon av dine antrekk!

Enda mer... av det du allerede legger ut. Elsker "skattefunn" og antrekk du kommer opp med!

Handlevesker kan brukes til så mangt. Jeg ville nok brukt den ofte, siden den er hakket penere enn rimi-posene jeg bruker så altfor mye av....

Ingvild said...

Leser bloggen din på grunn av din fantastisk kule og inspirerende stil. Liker å se antrekkene dine og DIY prosjektene dine.

Rebecca said...

Jeg leser bloggen din fordi du er svaret på bra mote og journalist! Du inspirer meg i begge deler, spesielt journalistveien. Jeg går media og kommunikasjon hvor jeg fordyper meg i journalistikk.

Jeg leser topp hver måned fordi jeg vet at det jeg har å vente fra deg er bra og jeg får ideer og insperasjon til oppgaver jeg gjøre på skolen, men også små prosjekter jeg gjør på egen hånd.

Jeg synes det er flott at du blogger i tillegg for da kan jeg følge med på bloggen og det du driver med oftere. Du har et utrolig spennende liv og en super jobb! Du er en fantastisk rollefigur å se opp til.

Har ikke blogg selv atm, så legger igjen kontakt info her;

Rebecca S. Viberg
Rebecca.Viberg@hotmail.com

dailytreasures said...

Åå, så kult! Dette er faktisk første gang jeg melder meg på en sånn konkuranse, men hvem kan la sjansen til å vinne et gossip nett gå fra seg? Jeg må bare si meg enig med jentene over^, jeg digger DIY prosjektene dine, og jeg ønker meg flere antrekk i helfigur! Og kanskje noen musikk tips? Siden du klarer å få inn gossip og Maya i ett innlegg må jo det bety at du har bra musikk smak. Hehe

Any way, Gossip rules, and I want that bag badly.

Stine:)
stinevikne@hotmail.com

adelina said...

Hei! Hvorfor jeg leser bloggen din? Fordi jeg digger stilen din! Jeg er ikke akkurat like gammel som deg, men liker å få inspirasjon fra bloggen din for det. Kunne tenke meg enda litt mer sånn "hva er på vei opp" ting. Og så kunne det vært litt kult om du hadde skrevet litt hvordan din stil er bygget opp!

Jeg selv har lyst på bagen fordi vi må bruke sånne typer på skolen hver dag, og da er jo et med et budskap mye bedre enn de kjedelige blå vi får fra skolen!

Dina said...

Hmm... Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon til egne DIY-prosjekter, for å få motetips og for å lese om hvem redaktøren i Topp - som jeg trodde jeg visste hvem var - egentlig er.
Liker veldig godt å gå inn her, besøker flere ganger daglig og finner noe jeg liker uansett modus. :)

Kunne tenke meg å se flere antrekksbilder og generelt flere stiltips. Gjerne mer pointet mot hippie-looken - du burde jo ha peiling på hippier. ;)

Nå er jeg spent...
- Dina (www.dinimini.blogg.no)

Julie said...

Jeg startet å lese bloggen din etter en reportasje om blogging i bladet [mag]. Vet ikke hvorfor jeg begynte å lese den, men det var sikkert fordi jeg var litt nysjerrig på hva celine i topp skrev om.

Er innom bloggen din opp til flere ganger om dagen fordi du skriver bra, og det meste består av mote, så man finner fort inspirasjon her inne. Det beste må være de dyktige DIY-prosjektene dine, for de får meg til å bli kreativ.

-Julie (julie_lian5@hotmail.com)

isabelle said...

I'd really like to win the bag cuz all my other bags are broken and I really need a new one! Your best poasts are definition when you show us readers what you've boutght, you always buy great pieces that makes me wanna go out and shop! I'd like you to post more outfits. :)

/www.jemappelleisabelle.blogg.se

Hanna said...

Leser bloggen din fordi det rett og slett er en moteblogg! Mote er alt, mote er livet og din blogg er midt i blinken, ikke sant! Du holder det enkelt, du skriver coolt, bildene dine er awesome, og så videre.

Vil gjerne se enda mer outfit! Og elsker Do it yourself-prosjektene dine. Liker også at du selger klær og slikt. Også spennende å se Ebay-kjøpene dine.

Keep up the good work!
e-posten min er rax_hawt@hotmail.com

Elisabeth Isabelle said...

For alle de bra DIY prosjektene dine, og fordi jeg totalt digger stilen din. Elsker outfitene dine!

Annicken said...

Jeg leser bloggen din fordi du er stil ikonet mitt.Og jeg elsker stilen din.

Det jeg syntes er bra med bloggen din er at du viser noen ganger hva du har hatt på deg men ikke alltid. Jeg liker også at du blogger mye og har en egen og god stil.

Jeg vil kanskje at du skal vise flere av ringene dine, de er så kule:)

Annicken

Annicken said...

E-posten min er:
annicken.martinussen@hotmail.com

L said...

første gang jeg læser din blog, er i dag. og du overresker mig! - har virkelig været forbi mange nær så heldige/gode blogs. Men denne er heldigvis ikke tilfældes.

Love from -http://heavyeyes.tumblr.com/

CAMILLA said...

Jeg leser bloggen din fordi du har kul stil og vidrefører den stilen til bloggen, som gir leserene dine inspirasjon! Du poster kule outfits og bilder fra dagliglivet, og har et utvalg av de beste motegodbitene.

Noe jeg har fått dilla på er de fantastiske DIY prosjektene dine, virkelig noe jeg vurderer, selvom jeg ikke er tålmodig eller kreativ!

Ellers syntes jeg du kanskje kunne blogget ett par innlegg fler om dagen, og kanskje litt mer tilbehør osv. Det ville vært supert!

Keep up the good work, og konkurranser som dette liker jeg selvfølgelig godt!

balboabazar.blogspot.com
- Camilla

Cassie Casserole said...

Alle har størrelse 38 (virker det som), jeg kan presse bena mine ned i 37, men det er ikke til stor hjelp når skona er utsolgt! Tror de fortsatt har de orginale Pistols igjen hos Retro, men jeg døøøør for et par svarte lave skoletter. Akk, en jente kan drømme sant?

Jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende. Jeg liker den fordi du kombinerer utfits, DIY-prosjekter og "behind the scenes" utrolig bra. Den er ikke en av de dårlige motebloggerne som ikke en gang kan kalle seg moteblogg, og heller ikke en av de kjedelige "i dag så" bloggene, jeg liker den, rett og slett. Det er også utrolig morsomt og inn få høre om hva du gjør på jobb, siden å arbeide med journlistikk og photoshoots er det jeg ønsker å komme inn i når jeg er ferdig å slave på skolebenken :)

Skulle gjerne sett mer outfitts, siden du har en utrolig kul stil!

cutecassie.blogspot.com

Hippie, hippie - milkshake said...

WOW! Her var det utrolig mange hyggelige kommentarer- og så mange bra svar at jeg skulle ønske jeg hadde hatt premier til alle, men jeg får heller ha konk. oftere. Tusen takk til alle som har kommet med konstrutiv kritikk så langt. Hyggelig at bloggen og stilen min er til inspirasjon. For meg har det alltid vært viktig å ikke poste bilder som alle andre bloggere har sett før- men egne skatter, kjøp og tips.
skal også prøve å få postet:
- Flere DIY-prosjkter
- mer outfitbilder og helfigur
- tips og cravings
- ha flere konk. og hippie, hippie-vintage-salg!
Når det gjelder flere innlegg enn 1 om dagen, vet jeg ikke om jeg får til men tar det som en utfordring.
Vinner trekkes imorgen:) God kveld til alle... klem fra celine

Thea said...

Jeg leser bloggen din fordi du inspirerer. Ikke bare gjennom dine mange fantastiske antrekk og detaljer, men også gjennom dine kreative løsninger på "fra gammelt til nytt". Du garanterer at ingen kan være lik deg, og det liker jeg utrolig godt! I tillegg så velger du å dele deler av deg med resten av omverden, både gjennom blogg og ved at du har bruktmarked. Jeg er supertakknemlig! Jeg liker også at du har mange bilder og heller sparer inn på tekstmengde. Det gjør at man kan lese igjennom hele innlegget uten å bli lei og avslutte halvveis. Bilder gir alltid mer inspirasjon enn masse tekst! For fremtiden så hadde det vært kult om du skreiv enda mer om hvordan du pimper assesoarene og klærne dine, og lag gjerne en "bruksanvisning" for bruk av ebay. Jeg lærer det aldri! I tillegg hadde det vært gøy om du ville dele dine favoritt butikker både i inn- og utland, gjerne nettbutikker også! Du er fascinerende, rett og slett!

Mail: jegvethvordubor@gmail.com

Lise said...

Å, en sånn vil jeg ha! Den var fantastisk kul, og elsket skriften på den, og budskapet.

Jeg leser bloggen din, blant annet fordi jeg begynte å lese den omtrent fra du startet å blogge, og jeg liker den like godt nå som jeg gjorde før. Jeg elsker at du er kreativ, og at du har alt fra DIY-prosjekter, til antrekksposter. Sistnevnte er kanskje noe jeg gjerne skulle sett mer av.Jeg er en stor fan av stilen din, og du har hvertfall gitt meg veldig mye inspirasjon.

Jeg husker at når jeg begynte å lese bloggen, visste jeg ikke at du jobbet i TOPP engang. Jeg liker veldig godt at bloggen er din, og egentlig ikke har noe med jobben å gjøre. Selv om det alltid er kult å se photoshoots dere har gjort :)

Jeg synes det er veldig bra det du har begynt med, at du selger ting på bloggen av og til. (Kanskje ikke så gøy for deg at det skjer fordi typen har innført regel, men:P)

Hadde vært gøy med dette handlenettet (som jeg egentlig heller ville brukt som veske) her i Berkeley. Hadde vært en fin julegave å komme hjem til til jul, og ta med tilbake å vise frem på gata her.

Lise (http://lisesverden.blogspot.com)

Anonymous said...

hei, åå, nå blit jeg skikkelig spent:) jeg leser bloggen din daglig siden jeg syntes det er utrolig godt skrevet. det høres ut som livet ditt er helt sykt kult! fotoshooter og moteshow og alle de kule klærne. jeg syntes det er helt sykt hva du gjør med klærnene dine, jeg har prøvd og gjøre det samme flere ganger, men det er ganske vanskelig. jeg får inspirasjon av og lære og liker stilen din veldig godt! ps. ville bare si at jeg elsker og har 155 nummeret av TOPP!

krysser fingrene!

hilsen Ina Roll Backe :)

Anonymous said...

nei!! glemte Emailen min: ina.roll.backe@hotmail.com

tihi :D

Sara said...

Jeg skal faktisk ikke prøve å vinne ettersom jeg vant i din forrige konkurranse ;) Håper du har hatt en flott dag!

ingrid said...

bloggen din leser jeg fordi den har så mye bra stil og outfit bilder. jeg blir inspirert! spesielt DIY-innleggene. da lærer jeg mye jeg ikke engang visste at gikk an. f.eks den veska med naglene :) Den var fin.
Litt flere outfit-bilder hadde ikke skadet ;)

- ingrid

Isabella said...

Jeg vil ikke vinne. Men vil bare si at jeg er innom bloggen din hver dag pga de inspirerende innleggene du lager og at den er ikke som alle andre blogger. Du er utrolig dyktig og interessant. Jeg liker ekstra godt DIY prosjektene dine, ser og at andre bloggere har en tendens til å kopiere de på sin side når du har gjort det først:) Stå på videre du er kjempeflink. Klem Isabella

s said...

arhh elsker the gossip. jeg leser bloggen din fordi at du har kul stil, jeg liker den. og fordi at det virker som at du har en kul jobb. også liker jeg DIY'ene dine. det jeg vil ha mer av: DIY.

Solveig said...

Hvorfor jeg leser bloggen din?
Fordi den er kjempefin
Klærne er kule og stilen er rå
Du er orginal og rocka som få
Hjemmelaget jakke eller en ebaypakke
Styling fikser du med gammel og ny
Du vet hva som er in og hva som er fy
Du er en stor inspirasjon for meg
Derfor blir jeg glad hvis jeg får en veske av deg

Jeg lagde like så godt et dikt til deg jeg:)
Håper du liker det. Jeg vil bare ha mer av det jeg har nevnt..Hehe

God jul hilsen
solveigkristine@live.no

zoe said...

Ever since i WAS 13 I have been dressing totally diffrent from thoose around me and it has been kinda hard for me to talk about my cravings,style and stuff when everyone else is talking about the last wesc tshirt. In easier words,I kinda felt like an outside which in junior hard is a terrible feeling.
So to feel better I read blogs about fashion,inspiration and moore to be inspired self to keep on doin my own thing and dont follow in others footprints.And one of the blogs I read is youres,and what fascinates me is mostly youre way of life,style and diy projects. Youre level of creativity is higher than the rest of us ,and you really know how to dress.Big time =)

One thing I wish you had moore of on youre blog is probably youre opinion about diffrent trends and moore of youre cravings :)
But except from thoose little things youre blog is awesome :)

Lisbeeeth said...

Jeg lekser bloggen din fordi den er spennende og bra! + jeg digger deg. :-)
Jeg liker alt du blogger om, du blogger om mote(du er ikke den type blogger som "sliter" med å finne på nye mote ting og blablabla. du blogger om ting som er drit bra! enkle ting på en måte.
jeg synes det du blogger om er bra, og at du trenger ikke å endre på noe :-)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei alle sammen! Vinneren er kåret- måtte kjøre loddtrekning- for her var det så mye bra svar.
Vinneren er Kristin bak bloggen:

http://kristinvicious.blogspot.com/

Men vant du ikke nå- har jeg gode nyheter. Blir flere godbiter som skal deles ut i løpet av desember- så følg med.....

julie said...

hei :D Julie her, jeg er en fast leser av: MAG så jeg fant bloggen din der i et innlegg. Jeg har min egen blogg så jeg leser din for å få inspirasjon og fordi du har mange kule innlegg. ja, det er vell derfor :p

fuckasheep.blogg.no

mens casual jackets said...

This is such a gorgeous bag! I love it!

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色