Thursday, November 19, 2009

Marc Jacobs beanie and bikerboots 4 sale!

hippie, hippie-sale! Desverre må jeg selge mine kule bikerboots som jeg kjøpte i sommer. Jeg er størrelse 38, men overbeviste meg selv om at jeg passet inn i disse ankelstøvlene i størrelse 39(6). Kanskje passer de deg?
Bootsene er i antikkgrå, har unike detaljer, er gode å gå i, og kun brukt to ganger.
Bootsene er fra høstens River Island-kolleksjon, kjøpt i Barcelona. Du kan gi bud nå, send mail til celine@topp.no, merk; bud bikerboots. Minstepris er 500. 1.BUD fra Kine, kr 500 2.BUD. Maria, kr 550, 3. BUD 600 Maria Luice SOLGT!
Jeg selger også en sort Marc Jacobs beanie/beret, kjøpt i marc-butikken i Los Angeles. Ingen fraktpris. Minstepris er 120kr. 1. BUD fra Karen-Elise pålydende kr. 200!AUKSJON PÅ LUEN ER OVER. Karen-Elise du vant den. Gratulerer!!!!!
Veldig pent brukt, og med originaltag på innsiden av luen/bereten. mail bud til mail celine@topp.no og merk: bud Marc jacobs-lue.
stylemag

10 comments :

Sara said...

Hadde jeg bare brukt 39 i sko...

Hippie, hippie - milkshake said...

he he.. ja verken for små eller for store sko er behagelig å gå i. Bittert å måtte selge dem, men sånn er det. Rydder nå ut av alle skap og skuffer..

Den Lille Motespire said...

2 bad at jeg er en str 36 - vanskelig å finne sko som passer. men de var jo gorgeous!

Den Lille Motespire said...

Hvor lenge pågår budrunden?

SV_Takk for det Celine :)
Jeg har bare valgt en mal der den sorte stripen finnes, og valgt en font jeg synes var fin. utenom det er det ikke noe spesielt, alt ligger på blogspot sine maler :) malen heter herbert

Hippie, hippie - milkshake said...

Auksjonen går ut idag kl.22- I alle fall på luen.;)
takk for design g maltips. Får prøve ut litt..

MY FASHIONALITY said...

oooh the booties are absolutely splendid!!! must have!! <3

Sara said...

Sv: Det er faktisk ganske sprøtt!! :O Men de er rå da ;)

Fashionberry said...

Uff, så kjipt at bootsene ikke passet. Jeg er jo selvfølgelig 38 selv, men hadde jeg vært en størrelse større hadde jeg ikke nølet et sekund. Jeg tror faktisk disse bootsene er de cooleste jeg noen gang har sett. Kanskje er jeg heldig å finne et par look-a-likes på en eller annen butikk? :)

Den Lille Motespire said...

awesome!

Anonymous said...

Kan jeg ennå by på skoene? vil da gjerne by 550 - 600 kr...