Tuesday, November 3, 2009

Go Nude!

Black nails is so yesterday- Go nude! I have been looking for the perfect nail lacquer in nude, beige and cream, and today I received Sahara, Stillness & Venus testers from TL Design. Love these natural colors. Do you like it??? leave me a comment and give me a reason why you should win it, and I will send one lacquer to one of my blog readers this week.
stylemag

30 comments :

cecilie said...

Jeg må inrømme at jeg er svak for litt farge på neglene, men nudeshade virker spennende

Sara said...

Jeg kommer nok til å bruke svart aav og til likevel tror jeg ;)

Men jeg eelsker nude!! Har kjøpt tre varianter siste to månedene, men alle er helt usynlig på neglene og flasser med en gang. Save me by giving me one of yours ;) Jeg krysser fingrene!

Nina said...

Fordi jeg lette hele LONDON etter en sånn farge, fant en på Urban Outfitters også klarte noen å knuse flaska :(

Fashionberry said...

SV: Hehe... ble det en veskepost, ja. Den ved elefanten er en av favorittene min, styler virkelig opp et kjedelig antrekk.
Jeg har gått så altfor lei av min dark-purple neglakk og trenger virkelig en neglakk som ikke er mørk. Jeg har gjort flere bommkjøp når det gjelder nude-neglakker, jeg synes det er veldig vanskelig å finne fine nude-farger. De fra TL Design har jeg ennå ikke prøv, så kanskje de er noe for meg?

Hippie, hippie - milkshake said...

cecilie: he he.. var litt hard mot sort- elsker sort jeg også, men er gøy med nye farger og akkyrat nå er jeg veldig fan av nude- og det er fint til sorte klær:)
sara: yes; me too;) gikk selv på et bomkjøp forelden dag- den ene lakken dekket ikke i det hele tatt- jeg kontakter vinnere imorgen-:)
Nina: å nei.. kjiipt.. merker det kommer gode begrunnelser her- kanskje det blir flere vinnere...
Fashionberry: det er liksom ikke like lett å få testet lakker som parfym i butikken- du er med i trekningen:)

Anonymous said...

ill try im a red fan!


xoxo,
F

lekisskiss.blogspot.com<-- two girls living in nyc and chicago blogging all things fashion!

Line Ryan said...

Jeg bruker gjerne flere timer bare på å lakke jeg, fordi det er så fint og sitte med fingrene spredt i vifte på bordet. Fargede og fine. Jeg har kun 3 neglelakker, alle mørke. De vil ha noen venner, lyse!

Lisa said...

Hei! Jeg burde virkelig vinne en av disse fordi jeg har fått et lekkert gulskjær på neglene mine av å bruke for mye svart neglelakk..! Har lyst til å prøve en nude, men synes det er vanskelig å finne perfekte farger. Kanskje du har den rette for meg?

stine friis said...

ah, jeg elsker sort neglelakk, men det er liksom ikke så hverdagslig. og ikke røde negler heller. jeg har egentlig ikke peiling på sminke eller noe slikt, derfor burde jeg få en, fordi jeg ikke har peiling nok til å kjøpe selv XD

Jannicke said...

Hei! Så fine farger. Morsomt å lese dette innlegget i dag. I går satt jeg nemlig å ryddet i neglelakkene mine, kjøper virkelig altfor mange. Det er så fint når man føler man trenger noe nytt. Men altså, jeg hadde over 20 neglelakker i skapet, så jeg trenger ikke....Men skulle jeg vinne, så kan jeg jo ha god samvittighet...he he. Ha en fin kveld, Jannicke

Ingrid said...

Det virker veldig spennende å prøve nye farger. Leter overalt, men finner ikke en fin, nude farge. Disse så fine ut!!
Vil prøve noe annet enn svart og rød. Tror nude er min nye favoritt

Forresten du har en kul blogg!

EVA said...

Har desverre ingen trist grunn til at jeg fortjener den, men jeg elsker nudefarger! Har en i lyselilla, men den er jo... lilla.

Anonymous said...

Vel, jeg har aldri klart å ha lange negler. De er så skjøre så de knekker, og da biter jeg dem videre. Usj! Men nå har jeg endelig klart å få neglene over fingertuppen, og jeg er så stolt! Hva hadde vel ikke vært bedre med en nude neglelakk? Og særlig fra TL - de er så bra!

Alessandra Maria Hellwig said...

jeg burde vinne fordi jeg netopp har sluttet å bite negler etter 15 år med biting, og nude-farger er mine favorittnøyanser på negler og å vinne dette vile vært perfekte oppmutringen til å fortsette å ikke bite negler. jeg er stolt å syntes jeg fortjener en premie :D

Benedicte said...

aah.. bare les litt bakover på min blogg! jeg har lett etter den erfekte NUDE shaden i år og dag. en som er tett og blir fin på!!! det er så klassisk og fint i hvertfall til høsttidene når man går m mye svart. kontrast.
jeg er rett og slett negllakk-oman. hah kan skrive og skrive.
har egentlig ingen god begrunnelse utenom at jeg kommer til og hoppe i taket av glede, nettopp fordi jeg EEEEEEELSKER negllakker + spesielt nudes, og farger som ikke alle har!

Tiril Springsteen said...

Så kule!
Jeg kan endelig begynne å bruke neglakk i en alder av 19 år etter å ha bitt i typ 18 år. Mamma sponset meg med støpte negler hvis det var siste utvei og n har jeg endelig klart å slutte. Storfornøyd! Derfor fråtser jeg i samlingen til mamma om dagen, siden jeg ikke har hatt noen grunn til å opparbeide meg min egen samling :) kanskje dette er en begynnelse? ;)

HEK said...

TL har ordentlig gode neglelakker:)
Likte den i nude uten skimmer. Personlig synes jeg svart kan bli litt for eh...black metal, hehe:p Det er fint,men andre farger ser mer sofistikert ut.

Solveig said...

Nå skal jeg si deg hvorfor: Jeg ar nemmelig missfostrede negler. Neglene mine har bølger. Det ser ikke veldig pent ut, og når man tar på de kjennes det ut som jeg har riller oppover dem. Det eneste som hjelper meg med mitt lille neglekompleks er nettop neglelakk. Kjempedelikate farger du har der også:)

Den Lille Motespire said...

Nude er fint! Jeg trenger å vinne en fordi;

1)Jeg har gått med svart neglelakk siden lørdag, og har vært for lat til å fjerne den fordi jeg ikke har blitt inspirert av de andre neglelakkene jeg har
2)Jeg ELSKER neglelakk! uansett hvor jeg er i verden, eller hva jeg skal hadle ender jeg alltid opp med en liten nailpolish.. :)
3)Jeg har ikke nude neglelakk i samlingen min

:))

Julie said...

Er veldig skjeldent at vi har de fargene jeg leter etter her hvor jeg bor. Grunnen er så enkelt somdet at jeg bor i en liten by, hvor man ikke en gang kan finne mac sminke. Jeg kjenner at jeg blir frustrert. Vet ikke om du vet hvordan det er å være en mote elsker i en liten by hvor man bare har basic butikker, osv.

Dina (dinimini@live.no) said...

Er fortsatt glad i svart, men nude er nydelig!!
Har gjennomsøkt halve Oslo (tydeligvis feil halvdel) etter brukbar nude-lakk. ;)
Leter fortsatt etter en med perlemorsnyanse, men dette er jo et godt stykke på vei. ;)

Ingrid said...

Jeg skulle vunnet en "nude" neglelakk fordi jeg har vært interessert i ngeler leenge. og da mener jeg LENGE. Begynte i 8ende, men har bare utviklet meg mer og mer. På skolen er det sånn ; "du har alltid noe på neglene dine du!" Jeg lager ofte mønstre i mange flotte og kreative farger. Men "nude" neglelakk har aldri vært en del av min "greie" før, har egentlig aldri tenkt på det. Men jeg skulle altså ha vunnet for å kunne utvide min "neglelakk-horisont".
Føler også at jeg har litt lyst til å prøve roligere farger, enn før :)

Alena said...

Jeg liker nude fargene utrolig godt, det blir så sofistikert og elegant, og det ser ikke ut som om man prøver for hardt :)
Men jeg liker svartneglelakk også da, selv om det blir for mye av det til tider, alt er spørs når og hvor du man bruker det :)

Siw Hege said...

Syns de mørke fargene er kulere, mens de lyse fargene er finere. Har nettopp hatt en virkelig misslykket shoppingtur. I stedet for å kunne nyte turen lå jeg syk i sengen min med feber og smerter i hele kroppen. Kanskje noen fine neglelakker kan gjøre opp for noe av det :)

Ingvild said...

Jeg hadde blitt super glad for å vinne den nude-neglelakken, har nemlig ikke den fargen i samlingen. Elsker neglelakk, det er en virkelig en awesome detalj.

adolescentecrazy said...

(L)

Tina Jacobsen said...

Elsker neglelakk ! :)
- tinajacobsen.blogg.no

LittleMissHeartbeat said...

I love nude color nailpolish!

xoxo

metallicatrollet said...

Jeg elsker neglelakk, men jeg er så dårlig på å ta meg tid til å freshe opp igjen neglelakk når den skaller av. Derfor tror jeg nude ville vært fint for meg, da blir det ikke SÅ synlig om den slites litt. De var lekre. :)

Ladybird said...

Nude er lekkert :)