Thursday, October 29, 2009

Say hello to my little friend......Skeleton

Just won this Skeleton pendant necklace on ebay a few minutes ago! Bought it for 8 dollars only. The seller normally never ship ouside Australia, but I was lucky. Hopefully the seller will ship it fast..........
stylemag

13 comments :

adolescentecrazy said...

ue guay de collar(L)


xoxo.

Fashionberry said...

Smykket var kjempestilig og billig, lukcy you! Jeg synes det er litt vanskelig å finne ting på ebay, vet liksom ikke hvilke søkeord jeg skal bruke.
Som jeg har sagt tidligere så digger jeg stilen din, jeg lurte derfor på om det ville vært okey for deg om jeg brukte noen av outfitbildene dine og lager om post om det på bloggen min? :)

Karobaro said...

Wow - nice item! You're really hooked on eBay:) No more 'eBay-virgin'.

HEK said...

Hihi, cute!

Renate said...

så fine ting du handler på ebay! men blir ikke det dyrt med frakt og fortolling og sånn? selv måtte jeg betalte flere hundre kroner for frakten på et par sko. kanskje du kan fortelle litt om det?:)

Den Lille Motespire said...

cute :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Fashionberry: Jeg er jo ikke akkurat en eksptert, men man lærer mens man surefr rundt. Tipset er i alle fall å søke spesifikt, og lagre gode selgere. Vet du hva du ser etter er det lettere å finne noe kult- og taper du en budrunde, får du opp forslag fra ebay om andre items som ligner. Klart du kan bruke noen outfitbilder til bloggen din?
Karobaro: yeah- I know....im hooked
Renate:vet du - jeg har hatt flaks til nå- ikke noe toll, men det kommer vel plutselig. Frakt har jeg sjekket og beregnet i hva jeg har vært villig til å gi i budrundene.

Kristine said...

supercoolt smykke, og digger bloggen. Hadde digga tips på hvor jeg får tak i skull ringer, smykker etc. Er helt obsessed på å finne noe bra! :)

ulrikke jenssen følvik said...

elsker bloggen din.

Camilla said...

Kult:-)

Siljesfashion said...

Superkul, helt hekta nå eller? Blir kjapt mye morsomt når man får dreisen på det. Ha en fin helg!

Les Fleurs said...

Dritkult!

Rock'n Roll Ballerina said...

Gratulerer med seieren:) Kult smykke!