Sunday, October 5, 2008

sunday shopping

Why go to London, when you can find lots of treasures at the Sunday flea marked in town.
love the consept. My friend Tinki and I did some good secondhand shopping today while walking our dogs. First stop: Blå, Brenneriveien
Tinki got her selv some really nice laced up boots and earrings, and I got myself two jumpsuits with 80s details, and a grunge knitted jumper with leather details.
Up next: Flea marked at Birkelunden; Grûnerløkka. Something for everyone to find...
....and a fake fur jacket is mine for 200 only... I also bought a warm military green parkas from Musk ox, Copenhagen, for 650. The girl to the left is the old owner, and it use to be her favorite.(will post pics of the jacket later- but it is so wet after getting home in the rain...)
stylemag

10 comments :

Emma said...

pleier å gå innom markedet i birkelunden, men har ikke tenkt på at det er på blå også:) dit må jeg dra. når jeg får penger..

Hippie, hippie - milkshake said...

Ja, det må du. To av bodene har masse kult, og det er ikke dyrt. Øredobbene vi kjøpte kostet 50, sko og vesker fra 200 kroner, og buksedressene mine kostet 350...elsker å handle brukt:)

Lisemor said...

Den jakka så kjempe kul ut. Visste ikke det var enda et loppemarked i dag.. Skulle tatt en tur innom der og, tydeligvis!

Karoline said...

det her skulle jeg visst om før, så kunne jeg gjort noe annet enn å sløse bort søndagen min..!!

Julia said...

å så gøy! må prøve å få tatt meg en tur. hadde vært gøy å fått med seg det

Nora said...

Elsker second-hand!! Har du vært på Kiliwatch i Paris?? Dit må du dra hvis du er i Paris!! Det er den beste second-hand butikken jeg har sett, og den største!!

Lagt ut noen bilder fra Paris... take a look;)

Nadia Tee said...

Herlight! Er det alltid boder der ute på søndager? :D

Hippie, hippie - milkshake said...

jaaa.hver søndag, nesten hele året, med unntak av noen helligdager. utrolig hyggelig med marked i byen.
og om to uker, altså lørdag 18.okt og søndag 19.okt skal jeg og noen venner ha bakgårds-salg på løkka- Da må dere ta turen Mer info om tid og sted kommer

Lisemor said...

Åh! Jeg visste jeg skulle flytta til Oslo.. Hadde vært kult og kommet på det. Kom forresten på noe annet. Den paljettoverdelen du har på det bildet der, holdt jeg på å kjøpe. Men hadde ikke nok penger :( Håper den er der neste gang.

Nadia Tee said...

Celine, hva ligger prisen på der da??