Sunday, August 24, 2014

WIN WHITE TEDDY COAT FROM ARNIE SAYS


                                                                                       konkurranse/annonsesamarbeid
                                               ARNIE SAYS... YOU CAN WIN THIS...
Thank God its Sunday! Normally i dont like sundays, but today is a good day- you can win this fall favorite teddy coat from the norwegain brand Arnie Says, just leave a comment with your contactinfo, size and why you deserve this fantastisc coat. 

Takk Gud for at det er søndag! Vanligvis liker jeg ikke søndager, men i dag er det ukens høydepunkt på hippiehippiemilkshake. Jeg gir bort Teddy-jakken fra Arnie Says til en av mine faste lesere. Høstens it-jakke har allerede venteliste, en verdi på 1800 kroner, og kan bli din nå!
For å vinne må du legge igjen en kort kommentar med kontaktinfo, ønsket str.  og om hvorfor du bør vinne denne fine teddyjakken. Lykke til. 

stylemag

641 comments :

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 641   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Utrolig fin jakke! Søndag og kjærlighetssorg er en dårlig kombo, og den jakken hadde definitivt gjort høsten lysere (og varmere). Ønsker meg den i str S :)
Hilsen Hanne (hannegur@hotmail.com)

Anonymous said...

For en drøm av en jakke! Jeg vil fryktelig gjerne vinne denne. Jeg har termin om litt over en måned, og denne ville vært perfekt å bruke når jeg endelig får kroppen min tilbake. Da er jeg forhåpentligvis tilbake i str. M. Beste hilsen, Kristine Eia Myhre (kristineeia@gmail.com)

Marte said...

En teddykåpe har jeg virkelig ønsket meg i 3 sesonger nå! Jeg har bare aldri funnet en, ettersom de røskes vekk fra butikkene nesten før de kommer. Jeg krysser fingrene for at denne i small blir min i år :) klem marte, marte_kb@hotmail.com

Emil Lindstrøm said...

Hei,

Jeg heter Emil, personlig er jeg er ikke interessert i denne jakken, men jenta mi drømmer om denne. Dessverre er
vi i en dårlig periode nå, kjæresten min er ganske langt nede og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å muntre henne opp. Har ikke råd til å kjøpe denne selv, og jeg tror at denne jakken skulle hjelpe
meg å få henne tilbake til sitt glade jeg, Hjelp meg å redde mitt forhold med min livs kjærlighet.

Str. S
Emil_lindstrom@live.se

Anonymous said...

Oi! Den var nydelig! Og ser så utrolig varm og god ut. Passer perfekt til kalde høst og vinterdager når mannen min er borte på jobb (4 uker i slengen) og jeg trenger litt varme.

Str m. ednyslet@online.no

Anonymous said...

Hei!hei!

For en flott jakke som jeg med stor glede hadde gitt en god plass til i skapet mitt!! (Men som neppe vil bruke mye tid der, den blir en god høst/vinterfavoritt) Liker godt at den er så enkel men at strukturen i materialet gir den noe esktra:-)) Krysser fingrene!
( str S )

linnhilda@hotmail.com

Ida Dahl said...

Jeg sier fuck janteloven og tenker derfor si at jeg fortjener jakka fordi jeg har rista av meg 50 kg og omfavnet ny livsstil. En livsstil denne jakka passer ledig godt inn i ettersom jeg nå fryser konstant. Og så er jeg jo passe awesome, da. Og siden både du og jakka også er det passer det egentlig ganske godt.

Str M.
Ida.l.dahl[at]gmail.com

Tove Hatletveit said...

Minner fra da jeg var liten, hadde en teddy jakke som min mor sydde. Jeg var såå glad i, ønsker meg en i str S. Krysser fingre og tær. Takk for en inspirerende og fin blogg.

Hilsen Tove
tove.hatletveit@gmail.com

Unknown said...

Jeg har så kjempe lyst på denne jakken! :)) Jeg har vert på let etter den perfekte Teddy Jakken lenge, og når jeg såg denne jakken for første gang på insta for en stund siden visste jeg at jeg bare mååå ha den ! :) å vinne den hadde vert helt fantastisk ! :))
bruker xs/s i str :))
marierorvik88@gmail.com

Anonymous said...

Hei!

Etter at mini kom i april (og neste allerede er på vei!), så passer dessverre ikke høstjakken fra i fjor. Skulle gjerne varmet meg og lille frø med denne i høst :)
Ønsker meg en str M. martinebogen@hotmail.com

Dina said...

Herlig giveaway! Jeg skulle gjerne hatt denne jakken på meg i høst og vinter, så jeg kan se like fantastisk ut som min engelske bulldog når vi går tur, og samtidig holde meg varm ;)

Str S
dinas88@hotmail.com

Anonymous said...

Ønsker meg veldig gjerne denne jakken fra arniesays!!
Larvik trenger litt inspirasjon, og jeg skal stolt vise den frem hvis jeg blir den heldige! :-)

pia_dailey@hotmail.com
Str: S

Magnus Skogen said...

Samboeren min er fast leser av bloggen din, og er veldig inspirert av stilen din. Hun gikk fra PC-en min åpen på denne nettsiden, da hun skulle til en venninne. Derfor leste jeg tilfeldigvis dette innlegget. Jeg vil veldig gjerne overraske henne med denne jakken. Hun hadde blitt utrolig glad! Og kommer ikke til å bruke annet enn den jakken hele vintersesongen!
Hun bruker str M.

Krysser fingrene :-)

Magnus Skogen
magnus.skogen@gmail.com

Anonymous said...

Jeg prøver lykken😍 Jeg starter i ny jobb 1. Oktober og det ville vært stas og kunne pynte meg opp i denne fantastiske jakken da 😍
Marianotnes@hotmail.com - str. S

Anonymous said...

Hei,ønsker meg denne jakken i str m:-)fantastisk jakke som hadde passet fint i kalde vintermåneder!!kontaktinfo:ingvillmalmin@hotmail.com

Anonymous said...

Hej! Jag skulle vilja ge jackan till min fina lillasyster för att hon varit ett fantastiskt stöd under det senaste halvåret då jag varit sjukskriven. Hon skulle vara så fin i den ❤️ Storlek S, malinolsson@live.se

Tack för en fantastisk blogg! :)

Anonymous said...

Å, det var jakka si det! Den perfekte jakka for litt kjipe mørke høstmorgener på vei til lesesalen. Alle trenger litt glam i hverdagen! Det hadde vært en drøm å vinne den, studentbudsjettet setter dessverre en stopper for de helt store utskeielsene på klesfronten. Str L idahidle@hotmail.com

Unknown said...

Size XS/ 34
I Would be so happy winning this Coat, behause it's like a flashback to ma childhood. I had a red Teddy Coat when I was 5 Years Old, and I loved him so, so much!!
abels.christina@googlemail.com

Anonymous said...

Hei Celine!

For en flott jakke som keg hadde gitt en god plass til i skapet mitt!! (Men det hadde neppe brukt mye tid der, den blir en god høst/vinterfavoritt) Jeg liker så godt at den er så enkel men at strukturen i materialet gir den noe ekstra:-)) jeg krysser fingrene!

( str S)
linnhilda@hotmail.com

Anonymous said...

La meg få være den heldige vinner av denne råååå lekre kåpen!!!!!!! Krysser fingre & tær:))) grunnen til at kåpen burde henge over mine skuldre er av den enkle grunn av at jeg aldri har budsjett til å kjøpe den selv, og jeg kun kan drømme om den:-) nyt søndags kvelden, og gjerne ta kontakt på Mail; nannach8@hotmail.com !!!!

Anonymous said...

La meg få være den heldige vinner av denne råååå lekre kåpen!!!!!!! Krysser fingre & tær:))) grunnen til at kåpen burde henge over mine skuldre er av den enkle grunn av at jeg aldri har budsjett til å kjøpe den selv, og jeg kun kan drømme om den:-) nyt søndags kvelden, og gjerne ta kontakt på Mail; nannach8@hotmail.com !!!! Str XS/S!

Alice Heide said...

alice_haugaard@hotmail.com, Str. M.
Jeg har brug for den til de kolde vinterdage, som snart indtræffer. Og så må man jo se stylish ud samtidig ;-)

Anonymous said...

Min bestevenninne brukte alltid teddystoff på jakkene sine før (begynner faktisk å bli noen år siden) og dette er bare et godt bevis på at motehistorie er til for å repeteres. Jeg pleide somregel mobbe henne for bruken, men har nå gitt opp kampen og ser sjarmen og så alldeles nydelig nettopp denne jakken er! Jeg er en mini frysepinne i xs ;) Hilsen hun som er litt treig på teddymotefronten, Maren (mgsk@online.no)

KaariineeMK said...

karine_kollshaugen@hotmail.com
str S
Jeg har lyst til å vinne den superfine jakken slik at jeg kan gi den bort til min fantastiske lillesøster :D Hun fortjener en oppmuntring og jeg vet at hun har ønsket seg en sånn type jakke lenge :))

www.karinemarlen.femelle.no

Unknown said...

Åh, denne ønsker jeg meg ettersom jakker er det vanskeligste å kjøpe, og jeg fryser av ingenting. Høsten har kommet altfor brått!
Str. xs, lineskolt@hotmail.com

Alexandra said...

Fordi jeg har bursdag i morgen;-):-)

Alexandra Sætran
Mail: alexandrasae@gmail.com

Monika said...

Str S. missmoniq20@yahoo.no
Jeg ønsker virkelig å vinne denne jakken. Har prøvd å få tak i lignende i flere år uten hell. Alltid utsolgt i min str. Så nå krysser jeg fingrene for at denne endelig kan bli min 😃

Anne Ek Olsen said...

Hei! :)
Jeg er en fattig student som bruker alle pengene mine på leie i Oslo.. Har ønsket meg den jakken veldig lenge, så jeg måtte prøve meg på konkurransen. Str M

Anne.ekolsen@gmail.com

Anonymous said...

den fantastiske jakken er akkurat det en skikkelig frysepinn av en student trenger i kalde Trondheim :-) elsker jakken, den er bare total perfection! :-) kan nås på kari_95@live.no str small

Anonymous said...

den fantastiske jakken er akkurat det en skikkelig frysepinn av en student trenger i kalde Trondheim :-) elsker jakken, den er bare total perfection! :-) kan nås på kari_95@live.no str small

Unknown said...

Hei!
Jeg har vel ingen bedre grunn en noen andre, og tenker ikke å skrive en hel novelle om hvorfor jeg fortjener jakka... Bare at jeg har veldig, veldig lyst på den! Gjerne i en str. M ;)
Ida.Granbo@gmail.com

Camilla said...

cam87@homail.no


Høsten er rett rundt hjørnet og kulden kommer snikende, en teddyjakke nå hadde vært mer enn likende.
Som student er lommeboken slank og når jeg ser på denne perfekte jakken gir hjertet ett ekstra bank.
Jakken den er lodden, kul og veldig meg, vær så snill jeg tror.... denne jakken vil være superhipp på meg❤

Str small hvis lykken er på min side��

Anonymous said...

Hei.
Jeg hadde blitt veldig glad om det ble meg.
M er nok passende størrelse.

Mvh
Elisabet

eskaadel@hotmail.com

Sara said...

Fordi livet ikke er helt rettferdig alltid! (Sara.halm.bakke@gmail.com str S). Uansett hvordan dette utspiller seg vil jeg benytte sjansen til å takke for utrolig masse inspirasjon, ikke bare på motefronten, men også for at du utstråler en stå-på-vilje som er gull verdt i min situasjon.

Nuss fra S

Anonymous said...

Høstens kuleste jakke
Skal varme heldig kropp
Hvem denne godbit fortjener
Blir en overraskelse stor

Bare så det er sagt — så er jeg en xs!
Christina.straume@live.no

Enny Marie said...

ennyma@hotmail.com
Str. M
Jeg sliter veldig med å finne fine, gode og varme kåper som jeg faller for. Er veldig kresen og finner derfor aldri jakke før den neste årstiden har begynt, omtrent. Denne jakken var utrolig fin å se på, og jeg er sikker på at jeg kunne likt denne veldig godt :)

Anonymous said...

Ønsker meg en slik kåpe i str XS nå som dagene blir kaldere :)
Om jeg skulle være så heldig å vinne kan du nå meg på madeleine.e.angelsen@gmail.com

Anniken said...

Jeg DIGGER den jakken, og har ønsket meg den helt siden jeg så den første gang på instagram! Jeg vil si at det er den perfekt høst/vinterjakken, og et veldig godt alternativ til dunjakken som dessverre blir brukt alt for mye her i trøndelag! Jeg trenger en fin, varm og KUL jakke, og denne hadde vært perfekt,og det hadde vært gøy med noe ikke alle rundt meg har :-)

annimad_93@msn.com
Str. Small

ediot said...

Åh, for en bra konkurranse.

Jeg har nettopp kjøpt et par perfekte slengbukser, og denne hadde jo skapt en herlig 70-talls feel sammen med de.. Så den vil jeg gjerne vinne :)

ediotshop@gmail.com
Stl M
Ha en fin søndag

x

e d i o t

Anne Sophie Amdal said...

Hei, dette er den perfekte jakken og akkurat en sånn jeg var på jakt etter forrige sesong.. Nå drar jeg til England i et år og da hadde en sånn jakke (glem det dårlige været) vært perfekt å ha med, kan minne meg om hvit sne midt i den grå engelske vinter. Helt klart vært overvekten den ville skape :)
Str M
Annesophieda@gmail.com

Anonymous said...

Begynner på master denne høsten og kåpen jeg har nå synger på siste verset. Hadde vært fint med en ny og lekker kåpe uten at jeg trenger og spise nudler i en mnd. Jeg ønsker meg str M.

haugen0911@gmail.com

Anonymous said...

ønsker meg veldig denne jakken i str. S da jeg kommer til å fryyyyse til vinteren om jeg ikke vinner;) Inspirerende blogg forresten. Hilsen Camilla. artmeyer@hotmail.no

Anonymous said...

Denne jakken var super fin!! Dette må virkelig være den perfekte jakken for meg som jobber ute hver dag og sliter med å finne noe som både er varmt og trendy. Hvis jeg er så heldig å vinne bruker jeg str s.

annikenholmli@hotmail.com

Anonymous said...

Elsker kåpen. Har ønsket meg en teddycoat i en evighet, men ikke hatt mulighet til å kjøpe.
Str M
lindairene1@hotmail.com

Anonymous said...

Wow! Det er akkurat en slik jakke jeg har sett etter i evigheter, dessverre er alle jeg har funnet litt for dyre for mitt budsjett:( hadde blitt super glad om jeg hadde vunnet:D krysser fingrer og tær for litt vinnerflaks som jeg aldri har;)
amalie_tarberg91@hotmail.com (størrelse S) :)

Anh said...

Perfekt høst/vinterjakke for meg som snart er høygravid:) (Str xs)
nhatanh.tran@gmail.com

Anonymous said...

junerov@hotmail.no
str. m
Hei:) eg er ei jente som går tredje året på videregåande i ei lita bygd på Sunnmøre. Er interessert i mote og likar å skille meg ut. Og jakka hadde vore en motivasjon til å stå på det siste året før eg forlatar bygda for å utforske verden:)

Anonymous said...

Jakken er jo bare rålekker, og det hadde vært en drøm å gå høsten i møte med denne.

Fortjener den nok ikke mer enn mange, men er i ferd med å kjempe meg tilbake i jobb etter nesten ett års sykdom. Fryser vanvittig hele tiden og trenger sårt en god varm og ikke minst fantastisk vakker jakke! Attpåtil Norsk :)

Ha en herlig kveld og takk for all inspo i bloggen.

Ønsker meg str S om lykken skulle være med meg
Titti.od@online.no

Inger Kristin Skaug said...

Jeg har vært på jakt etter den perfekte høst og vinter jakke i to sesonger, uten å ha funnet noen.
Dette ville vært en perfekt jakke for meg, både i stil og farge;0)
Hvis jeg blir the lucky one :0) Må jeg ha str M.

ingerkskaug@hotmail.com

Anonymous said...

Den perfekte høst/vinterkåpen! Ønsker meg denne i str M. Super motivasjon for en døgnvill tobarnsmamma som synes hun fortjener en lekker kåpe som denne;)


Søndagshilsen fra en fast leser

Irisbjorksandvik@hotmail.no

Anonymous said...

Hei Celine!
Er fast leser av bloggen din, og takk for masse inspirasjon og gode tips i en ellers så altfor overveldende moteverden!
Teddy coat fra Arnie says er rålekker og står øverst på ønskelisten over jakker i år. Fordi jeg fortjener det ; )
Str M om jeg skulle være den super heldige.
eliha81@gmail.com

Anonymous said...

Dette er den PERFEKTE høstjakka! Digger den!
Str M
randi_hauge@yahoo.no

Silje Olavesen said...

Navn: Silje Olavesen
Epost: siljeolavesen@hotmail.com

Hvorfor bør jeg vinne?
Jeg elsker mote og hvem vil vel ikke ha en Teddy coat i klesskapet sitt! Dette er det perfekte plagget til en komplett garderobe!
La høsten komme!

Lene said...

Digger Arnie Says, og denne ser helt konge digg ut :)
Bruker str S.
Goooood søndag kveld,hilsen Lene.
danielsen_lene@hotmail.com

Mamma said...

Har så jacketcrush på det jakken, oxo hadde jeg bursdag i går ;)
Love
maristormonarheim@hotmail.com

Unknown said...

Elise
eliseknudsen96@gmail.com størresle M
Jeg elsker jakker mer en noe annet plagg, men har aldri eid min egen teddycoat. Den er virkelig øverst på ønskelisten denne høsten!!!!

Silje olavesen said...

Alle burde ha en slik jakke i høst garderoben sin! En slik Teddy coat er den ultimate jakken for denne høsten, hvem vil vel ikke ha en slik jakke i skapet?! Jeg personelig elsker den, og denne jakken er perfekt på alle måter!
I want it so bad!!

Silje Olavesen
siljeolavesen@hotmail.com
Size: L

Hege said...

L O V E I T !
Ønsker str L
mrsfrovik@hotmail.com

Anette Rud said...

Anette Rud
AnetteR91@hotmail.com
Strl: S

Håper jeg vinner den fine jakken, for da har jeg et plagg som er så kult at sjefsredaktøren i favorittbladet mitt går med det :) :)

Klem fra meg.

Kristin said...

Har virkelig lyst på en skikkelig fin vinterjakke!

Kristin
kristinriiser@hotmail.com
Strl S :)

Mari said...

Jaaaaa!

Denne jakka er jo helt perfekt! Ønsker meg den fordi den sikkert kommer til å være utsolgt overalt slik at dette er min eneste sjanse!
(Pluss at du er superkul Celine! *blunke *blunke haha ;)

Gjerne small :-)

Mari_eskerud@hotmail.com

solveig said...

Fantastisk jakke fra favoritt merket! Er rett og slett en fattiglus for tiden og som ikke har muligheten til å unne meg noe etter skattesmell og reg ninger som må betales! Søker jobb, noe som tydeligvis ikke er like lett for en som trenger en pause i studeiene for å finne litt ut av hva man ønsker videre. Denne jakken hadde rett og slett gjort seg godt i min garderobe til høsten!
Strl. M
solveig_engelsvoll@hotmail.com

Kari said...

Ønsker å vinne fordi jeg bruker mye av pengene mine på utstyr til babyen og har derfor lite igjen til klær. Hadde blitt veldig glad! karihalsen@gmail.com Min str er S

Marita said...

Me wanty❤️❤️❤️

Marita Enger
marita_enger92@hotmail.com
Str. Small

Marie said...

Hei! Jeg ønsker meg jakka fordi den var utrolig flott og garderoben min mangler absolutt noe sånt som denne:) Ønskes i str M.

Masteffe@hotmail.com

Unknown said...

Denne jakka er pure perfection! Med denne jakka kunne jeg gått høsten i møte med et smil i norsk design :) Krysser fingre og tær! Jeg ønsker meg størrelse small.

Martineroerkarlsen@gmail.com

Elisabeth said...

Hei hei-). Ønsker å vinne jakken for jeg synes den
var utrolig fin, og trenger en ny høstjakke-))


Størrelse Small

Hilsen Elisabeth (elisabethfauske@hotmail.com)

Anonymous said...

Lusyamen said...
This coat is perfect for me!!it's glamour and and I'll feel myself the superstar with this coat!!!!
My size L
Miladn@mail.ru

Anonymous said...

Oh My! Denne hadde vært fantastisk og vunnet. Rett og slett fordi jeg fortjener det:-D
Str XS

Kongsliida@hotmail.com

Ida:-))

Anonymous said...

Kjempefin jakke. Ønsker meg veldig. Vært fin å ha når jeg skal fjonge meg. Men med 3 små "sølekopper" må jeg prioritere allværsjakka da. Så jeg hadde blitt en lady i den :)
heidi@ventokas.no

Hilsen Heidi

Anonymous said...

Denne kåpen er en drøm av en kåpe! Mange grunner til å ønske seg denne, den lyser opp høsten og alle mine grønne plagg, den varmer og den er helt perfekt til hverdags som til fest! Studentlivet gir ikke alt en måtte ønske seg, derfor kunne jeg fortjent en finfin kåpe! Håper jeg kler den så godt som deg.

Navn: Maria Møller
(maria_moler@hotmail.com)
Str: S

Silje said...

Hadde vært en helt super måte å starte studiene på med en fantastisk digg kåpe, så kan jeg se både kul ut uten å fryse når temperaturen synker og jeg er på vei til skolen i det sure London været! Jakka er et kvalitetsplagg som jeg skal ta godt vare på sesong etter sesong!

Klem Silje - silje.k.skarra@gmail.com

Vilde said...

Søndagen (høsten) hadde blitt heelt perfekt hvis jeg vant denne! Den er fantastisk. Størrelse S.
Jeg kan kontaktes på

vildehelene@gmail.com

Anonymous said...

Lene said:

For den er så fiiiin.

Lene@ronin.biz

Str s

Unknown said...

Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og du er virkelig en stor inspirasjon når det kommer til klær, mote og livsstil. Du er en av mine favoritter bland de nordiske bloggerne, og jeg elsker hvordan stilen din er så sofistikert og minimalistisk, men samtidig så unik og gjennomført. Jeg setter stor pris på mote, og ser til tider på klær som kunst man kan ha på seg. Jeg har stor respekt for designere. Det siste året har jeg jobbet med å bygge opp en god basisgarderobe, og denne jakken hadde virkelig sklidd rett inn. Den ser utrolig deilig ut og kvaliteten virker veldig bra, den ville gitt alle antrekkene mine et unikt preg. Men som mange skriver rekker dessverre ikke alltid økonomien til. Jeg er student, så det meste av penge går til dette, samtidig som det blir endel korte reiser til England i år (da kjæresten min flytter dit) som rett og slett må bli prioritert. Men så er det er jo allikevel alltid lov å håpe på et lite mirakel, hehe! Jeg bruker klær til å uttrykke og identifisere meg selv. Mote, kunst og kultur er noen av mine største interesser. Å kunne leve av interessene sine, slik som du gjør, å kunne ha et slikt forhold til moteverdenen som du har, hadde vært fantastisk! Om jeg hadde vært så heldig å vinne denne flotte og kule jakken, hadde jeg ønsket meg den i størrelsen small i hvert fall. Den står definitivt høyt på ønskelisten! - Julie Olsen (olsenjulie@hotmail.com)

Christine Skibenes said...

Denne kåpen var bare helt fantastisk! Som student gjennom de siste 5 årene, har jeg ikke akkurat hatt mulighet til å kjøpe nøyaktig det jeg ønsker meg. Pluss at boblejakken min som nå går inn i sin 7.sesong, ikke lenger kan sies at går inn under kategorien "fin". Derfor hadde denne kåpen vært midt i blinken nå.
Dersom jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg en small.
christine.skibenes@gmail.com

Anonymous said...

H e i !!

For en flott jakke som garantert hadde sikret seg en god plass i skapet mitt! (Hvor den neppe hadde brukt mye tid.., blir en god høst/vinterfavoritt!!:--))) Liker godt hvor enkel jakken er og hvordan strukturen i materialet gir den noe ekstra.
Jeg krysser fingrene for denne jakken i str S

linnhilda@hotmail.com

Anonymous said...

Oh la la..perfekt vinterjakke!
Str S eller M
maria_vonkrogh@hotmail.com

Anonymous said...

Dritkul jakke og absolutt en høstfavoritt! I skrivende stund har jeg to uker igjen av min masterutdanning og en oppmuntring nå hadde vært fantastisk. Jeg bruker størrelse S om jeg skulle bli den heldige :)
Ha en fin uke

sofie.kjos.bergum@gmail.com

Victoria - Seek Soul said...

Vil veldig gjerne vinne den så jeg kan varme den konstant frosne kroppen min uten å måtte ty til termodress!
Jeg er en str XS og mailen min er victoriamehlum@gmail.com
God søndag :)

Anonymous said...

Jeg kunne gjerne tenkt meg jakka i str S. Det er vel ingen grunn til at jeg fortjener den mer enn noen andre, men den er jo knall-fin. Perfekt til en kald vinter med slitte jeans og boots. Krysser fingrene og håper på det beste. kristine_b_eide@hotmail.com

Unknown said...

Denne teddyen er en jakkedrøm og ville lyst opp mørketiden i kalde og vakre Tromsø!
Krysser fingrene for at jeg får sprade rundt i den i høst og vinter str M (36/38).
Digger også hvordan du har stylet den på bildene.
Hilsen fast leser elisabethdah@gmail.com

Simen E. E. Næss said...

Hei og hopp!

Jeg er ikke helt trygg på hvordan slikt funker, så jeg bare babler litt, og håper det er et steg i riktig retning. Kjæresten min, som fyller år om 3 uker, har lagt sin kjærlighet på jakken. Som alle andre studenter i trondheim by lever jeg på knekkebrød og bokstomater (he he sånn ca), men ønsker å kunne gi henne gaven hun ønsker seg. Et desperat forsøk, but non the less..
Ganske trygg på at str medium passer bra. Mailen min er simen.naess@hotmail.com.

Anonymous said...

Kristin Øye
kristoye@gmail.com
Str. xs
En utrolig fin jakke som jeg desverre ikke kan ta meg råd med mitt budsjett.krysser fingrene, trenger en høst/vinter kåpe da jeg har brukt den samme de siste 3-4 årene ;)

Marthe said...

Hei!

marth@live.no
str: S/M

Syntes jakken er utrolig fin og hadde blitt varm i hjerterota om den engang ble min! :)

Ha en fortsatt fin søndag.

Hanna said...

Jeg ønsker meg den fordi den er så utrolig fin, og jeg har ønsket meg en teddyjakke i et par år nå! Det er det perfekte høst-plagget! :) Ønsker meg størrelse S. hanna_lw(ætt)hotmail.com

Ingvild J said...

Knallfin! Hadde vært supert å vinne denne, så jeg har noe å holde meg varm i høst på utallige kaffeturer etter å ha vært innestengt med masteroppgaven og jobb hele våren og sommeren :)

str XS
ingvihan@stud.ntnu.no

Kristi said...

Den jakka skriker navnet mitt! Passer perfekt til min høstgarderobe og jeg fortjener den fordi jeg alltid er blid og positiv.

Ønsker helst x-small, alternativt small.

Hilsen Kristi, kristihh75@yahoo.no

Julie said...

Digger jakka, og jeg digger deg! Denne jakken er helt perfekt - enkelt og greit. og den hadde absolutt vært fantastisk å hatt i høstgarderoben. Krysser fingrene og håper jeg er den heldige. Om det skjer trenger jeg en jakke i str. S
julie.schevik@hotmail.com

Anonymous said...

Jakken er superlekker! Bruker str M. Har (endelig) gått ned graviditets-kiloene og ville følt meg smashing i jakken :)

Fra Maja (maja_so@hotmail.com)

Hilde said...

Hei :) Jeg ønsker også å vinne denne flotte jakken! Str. S. Har nettopp flyttet til en liten bygd på Sørlandet for å starte i ny jobb. Er litt ensom og savner familien og venner. Hadde vært helt topp med en ny flott jakke for å få opp humøret og selvtilietten. Krysser fingre. hilde_solheim@hotmail.com

Hilde

Anonymous said...

Kjære Celine!
Jeg hadde blitt utrolig glad hadde jeg vunnet denne vakre vakre jakken. Jeg kan love deg at den hadde blitt godt brukt, og at den hadde blitt behandlet med kjærlighet!
Ha en strålende dag!!
amogster@hotmail.com ( str m)

Cecilie U. E said...

Teddycoaten er PERFEKT og jeg hadde elsket å bruke den i vinter!! Jeg er str S og Mail er cecilieuglehus@gmail.com

Maria Lorentzen said...

I have been looking for the perfect coat for the winter! I am saving for a trip to mexico with my boyfriend and i therefor can't buy beautiful things like that. This is the prettiest jacket i have seen in a long time and i want to look like a pretty teddy bear in the winter hihi
thank you so much for this awesome opportunity :-)

Name: Maria Lorentzen
Country: Denmark
email: Marialorentzen1993@live.dk

If i win i would like a medium size.

thank you again and btw you are my favorite blog!

Unknown said...

Would love to surprise my wife with this jacket she talks a about it all the time, it would be a perfect 14 yrs anniversary gift for her. Will keep my fingers crossed for my darling. Size XS.

Anonymous said...

Digger jakka! Den skal holde meg varm på trilletur med lillesnupp. Syns jeg fortjener å ikke se ut som et takras selv om jeg er småbarnsmor. Litt stil må man kunne ha på trilletur.

Small ville nok passet bra :)

Kirsti_wiik@yahoo.no

Anonymous said...

Digger jakka! Den skal holde meg varm på trilletur med lillesnupp. Syns jeg fortjener å ikke se ut som et takras selv om jeg er småbarnsmor. Litt stil må man kunne ha på trilletur.

Small ville nok passet bra :)

Kirsti_wiik@yahoo.no

Rikke said...

Hei,


Er for tiden sykemeldt fordi jeg ikke så noen annen utvei enn å si opp jobben jeg hadde. Grunnen til det var at jeg ble så dårlig behandlet. Jeg jobbet med klær, og trives veldig godt med det, men hadde en veldig vanskelig sjef. Jeg er fremdeles veldig lei meg og nedtrykt, og jeg vet ikke om jeg tørr å søke noen ny jobb, men jeg tror det ville gitt en boost å få oppleve noe hyggelig igjen. Dessuten synes jeg jakken er utrolig fin. Håper jeg er så heldig å få vinne jakken i str S.

E-mail : rikkems1707@gmail.com

Mvh
Rikke

Susanne said...

My motto is "life is short, buy the shoes" and there are no jacket I'd rather style all my fabulous shoes than with this gorgeous winter jacket!!
Size M, susanne_groning@hotmail.com

Martine Sorthe said...

Jeg velger å gjøre dette på en litt annen måte enn de andre velger å argumentere for å få denne jakken.

I flere år har jeg hatt en bestevenninne med det godeste hjertet noen kan tenke seg. Hun stiller opp, uansett hva. En jente som setter andre før seg selv, en jente som har en god del vonde erfaring i ryggsekken sin. Hun ser så sterk og lykkelig ut, men det er kun jeg som vet hvordan hun egentlig har det. Venninnen min har en mamma og en lillebror, og de har så vidt råd til å dekke husleie og tilstrekkelig med mat. En dag sa hun til meg at hun ikke kommer til å klare å holde familien oppe om hun ikke får beholde jobben når sjefen skal velge hvem som blir ansatt.

Hun hadde akkurat råd til å kjøpe seg et par Timberlands. "Nå kan jeg endelig være varm på beina om vinteren, Martine", sa hun til meg. Jeg har alltid hatt 5 par å velge mellom. Venninnen min fikk akkurat sitt første par, før det måtte hun gå i Converse når det var -25 grader.

Jeg trenger ikke en jakke, Celine. Jeg har mange jakker, jeg har sko til mangfoldige tusen kroner, jeg har mer enn jeg noen gang kunne bedt om. Noen ganger spør venninnen min meg om jeg noen gang setter pris på alt jeg får. Gjør jeg det?

Om jeg kunne gitt denne jakken til den tvers igjennom gode jenta, hadde hun blitt så utrolig glad, du aner ikke. For henne hadde det ikke betydd et ekstra plagg i garderoben fordi den er så fin og trendy, men en jakke som kan varme henne gjennom flere vintere på rad, og penger som hun kan bruke på mat i stedenfor.

Fride trenger denne jakken så sårt. Str. M tror jeg hun eventuelt måtte hatt.

Fortsett med det gode arbeidet, Celine. Du er en inspirasjon i deg selv.

VigdisAnne said...

Hei:)
En inspirerende blogg med vakre bilder.
Jeg vil vinne den fordi den er vakker og varm. Jeg vinner aldri noen ting, så det vil skinne to soler om jeg faktisk ble valgt ut :)
Det er helt sikkert noen som fortjener den mer enn meg , men uansett hvem som får den er den vel unt :):)
Skulle jeg være heldig må jeg ha den største størrelsen, finnes den i XL? Om ikke, blir det strl L.
Ha en fortsatt fin kveld:)
Mailadr er vigdis.ad@gmail.com

Anonymous said...

Åååå, den er såååå kul! Yes, please! :D Fordi den hadde ikke bare made my day - but my fall and winter!! :) Str S. julie_grannes@hotmail.com

Ingvild said...

Jihuuuu! Må være årets beste konkurranse :) Ingen annen god grunn enn at denne er på toppen av ønskelisten.
Om jeg skulle være så heldig å bli plukket ut ønsker jeg meg en i str. M.

Hilsen Ingvild
iisaksen@me.com

Anonymous said...

Skulle gjerne gått med denne jakken under paraplyen på triste, grå regnværsdager i Bergen! Det hadde lettet på humøret!

Malin
malinjohannessen@msn.com
xs

Maria said...

Så utrolig kul jakke har jeg lett lenge etter. Endelig fant jeg den😍😍

Str. S

solheimn91@hotmail.com

Unknown said...

Hei! Jeg ønsker å vinne verdens kuleste teddy coat (som jeg har siklet etter i mange år) fordi alle vinterjakkene mine ble ødelagt under flytting for en uke siden. Jeg og min samboer har tatt valget om å flytte inn til svigermor, slik at vi endelig kan få spart opp nok egenkapital til å kjøpe oss en egen leilighet snart. Alt av inntekter går til sparing, så en superfin høstjakke går desverre ikke inn i budsjettet vårt. Maks uflaks :(

Hvis lykken min skulle snu og jeg faktisk vinner, så ønsker jeg med str S. Du kan du nå meg på mail: sofieemortensen@gmail.com

Super fan av deg og bloggen din <3

christina nilsson said...

Denna jacka hade jag såå gärna gått med i höst och vinter, perfekt. Arnie Says är ett väldigt bra märke och har så mycket fint i sina collektioner. Jag ska bli mamma för första gången nu i Oktober och extra pengar går till den lille och nya möbler. Så en fin present till mamma hade uppskattas enormt ;).
Denna hade nog passar fint i storlek M. Mitt namn är Christina Nilsson Eriksen
christinanilsson85@gmail.com

Hoppas hoppas :)!

Unknown said...

Dear, I really need this coat, cause I want to be as fashionable and good looking as You are! I hope I have a chance to keep warm for upcoming autumn! Have agreat day!
a.vysniauskaite@gmail.com
Size S

Unknown said...

Kjempefin jakke! Er jeg heldig å vinne må d bli str small. Fordi æ fortjene d��. Mvh Siv: sivdiger@broadpark.no

Anonymous said...

Hvorfor jeg fortjener å vinne......... Fordi jeg er snill og grei 😳😳😳og jeg synes jakka er råfiiiiiiin. Medium håper jeg holder
Hilsen Gro

gro-naas@frisurf.no

Hannah said...

Hei hei, gikk hele fjord vinter uten vinterjakke. Så hadde vært veldig godt å møte høsten med en varm og stilfull jakke. Størrelsen er small og mailen er hannah.narvhus@canon.no. Fortsatt en god søndag kveld.

xx Hannah Narvhus

Anonymous said...

Ååååååååå,jaaaa jeg vil gjerne vinne den,så fin!!!😊
Hadde vært fint å sett litt trendy ut,mens jeg flyr rundt i kulden etter de tre fine gutta mine!😉💙

Str. S eller M (kommer ann på om den er liten i str...)

bibbigirl13@hotmail.com

Unknown said...

Høstens It jakke!😍En drøm å vinne !!😄 Elsker slike romslige jakker !!! Vinner jeg blir d en kamp mellom datteren min og meg om hvem som får bruke den 😜. Dette ville bli min beste bursdagsgave ever !!!!

Aud said...

Hei.
Aud-mo@online.no
Str. M dersom der er normal i størrelsen.

Jeg trenger en oppmuntring i hverdagen min -det er min grunn. 😀

Henriette Rogne said...

Well hello there Arnie! Jeg tror jeg nettopp falt pladask for denne fantastiske teddybjørnen av en jakke! Jeg lover at hvis jeg vinner denne jakken, så kommer det til å bli et langsiktig og trofast forhold - ja, til og med på kalde, triste vinterdager! I tillegg hadde det varmet (!) et fattig studenthjerte å ha noe å se frem til i høst/vinter, annet enn knekkebrød, slaps og eksamener. Jeg krysser fingrene og roper 3 x hurra for fine konkurranser som dette!
Xxx Henriette (henriette.rogne@hotmail.com) som ønsker seg denne i Strl. Small

Kari AM said...

Hei! Jeg er definitivt ikke i målgruppen for bloggen din; årsak - alder! Men moteinteressen har jeg med meg helt fra tidlig tenåringsalder. Mine store forbilder var Twiggy og the Shrimp (Jean Shrimpton). Jeg er en ivrig leser av div. motemagasin og blogger og føler selv at jeg klarer å balansere dagens mote ift. min alder. Jeg har også et godt korrektiv i min sønn som
jobber i bransjen. Kåpen er lekker,så jeg "hiver" meg på konkurransen og krysser fingre. Str. L/XL. Mvh Kari (authen.moe@gmail.com)

Anonymous said...

Tenker at det vil være himmelsk deilig å krype inn i denne lekre jakken i høst !
Og viss den skal passe trenger eg L :-)
gfjellan@online.no

Anonymous said...

I live by the polar circle so the coat would come very Hansu since the autumn is getting so golf!
Size xs or s.
E-mail: rrantane@ulapland.fi

Anonymous said...

Sorry for the autocorrect spelling mistakes above! Here is my motivation written correctly:
I live by the polar circle so the coat would come very handy since the autumn weather is getting so cold!
Size xs or s.
E-mail: rrantane@ulapland.fi

August 24, 2014

Carin said...

Hei! jeg er egentlig veldig glad i å ha på meg pene klær, og å kjøpe klær. Jeg er høy og lys. imidlertid er det for tiden vanskelig for meg å gå i butikker og handle, fordi jeg nylig har hatt en omfattende operasjon på det ene øyet. jeg har ikke lov til å anstreng øyet på flere uker. Men jeg kan være ute, så kåpen vil bli brukt! den er kjempefin! Hvis jeg er så heldig å vinner, så bruker jeg str S.

Min e-mail er : carinmlr@gmail.com

Mvh
Carin

Anonymous said...

åh jag skulle hemskt gärna vilja möta min nya studie vardag i denna fantastiska jacka!!
Str M vore helt perfekt. Jag nås på anna.danielsson@yahoo.se
Ha en fin kväll!

Anonymous said...

Christine Jensen
christine_jensen89@hotmail.com
Str M. Med denne jakken vil budsjettet på solpudder gå drastisk ned;)

Bente Anita said...

Fantastisk jakke. Digger bloggen din.
Ønsker meg str S.
bentealisoy@hotmail.com

Anonymous said...

Den er rett og slett perfekt, både til pent og hverdags!!
Jeg ønsker meg i s:)
mar_gul@hotmail.com

Anonymous said...

Får frysninger nedover ryggen:)
Str; s
Epost: tonjesr@hotmail.com

Anne-Rikke said...

Wow! Og hvem sa at ikke lykke kan kjøpes for penger (heh,eller vinnes da!). Derfor! Annerikke_vilbo@hotmail.com

Dzifa said...

Med denne kåpen, en svart turlte neck, 60's afro og et parr destressed jeans hadde jeg jeg rocka Oslos gater. Å ha denne jakka ville vært en drøm!!
dzifa98@gmal.com
Dzifa Bravie, størrelse xs/s

emelyt said...

For en nydelig og deilig jakke! Hadde vært helt supert å vunnet denne! Som en fattig student med et stramt budsjett er det bare å se langt etter slike ting som denne jakken.. og for en gangs skyld kunne jeg holdt varmen til vinteren.
Str. xs
emelytaraldsen@gmail.com

Maria said...

Prøver lykken :) Starter i ny jobb 1. oktober og da vil denne jakken være perfekt! Krysser fingrene for at jeg har hellet med meg denne gang :)

Size: S, marianotnes@hotmail.com

Kathrine said...

For en nydelig kåpe.
Jeg ønsker meg denne fine kåpen, fordi jeg har vært syk en stund og skal nå begynne å jobbe igjen.
Å vinne denne hadde vært en stor oppmuntring. Str L
Kathrine
ms_sassydarling@yahoo.com

Anonymous said...

Hei! Min emailadr er martinemaeland@hotmail.com. Kunne tenkt meg str L:) jeg har lenge lett etter den perfekte vinterjakken oh her er den! Den kan jo brukes til alt! Jeg bare maa ha den!!!

Unknown said...

Den der jakken er ren perfeksjon!

Tusen takk for at du legger ned så mye arbeid i bloggen og er en inspirasjon for alle oss lesere.

Du oser stil, eleganse og kreativitet og det er en fryd å lese postene dine.

Jeg vet ikke hvilke størrelser jakken kommer i, men er veldig liten - så ønsker meg den minste størrelsen (XS?).

Ønsker alle deltagerne lykke til. Og gratulerer til den heldige vinneren :)

Med vennlig hilsen Siri Katherin
siriloktu@gmail.com

Johanne said...

johannee12@gmail.com, str S
Fordi om jeg vinner, blir jeg eier av høstens fineste jakke.

Jennyean said...

For jeg er like søt som den! :3
Jennyean021@gmail.com xs

Anonymous said...

Åååå, skulle gjerne hatt den jakken akkurat nå i str s.Ser god og varm ut. Hadde vært perfekt. Hilsen en syk mamma alene med en syk liten frøken på tre.

siv_kristin_k@hotmail. com

Anonymous said...

Sarah Hansen
M/L
Martishansen89@gmail.com

I need this Teddy to keep me varm through Fall and Winter. It doesn't make it worse that it's stylish as well. 😉
I'm done with my Education in public administration on friday, so this Teddy coat would just be Iceing on the cake. Keeping my fingers crossed.
Keep it stylish Girl ✌️💕


Hilde said...

Fantastisk kåpe! Som travel småbarnsmamma ønsker jeg meg denne til å holde varmen og samtidig se stilig ut. Boble jakke er bra, men denne Teddy kåpen er virkelig en stil vinner :)
Str. M
hilde_flae@hotmail.com

Anonymous said...

Har alltid hatt lyst til å se ut som en teddybjørn og nå har jeg sja
nsen😃
Utrolig fin jakke!
Ja fin blogg også!

Barbro

Barbro.hellstad@gmail.com

Anonymous said...

Har alltid hatt lyst til å se ut som en teddybjørn🐻
Nå har jeg sjansen.
Råflott jakke.
Ja fin blogg også!

Str.M i bamsen.

barbro.hellstad@gmail.com

Regine said...

Alltid iskald student, som veldig gjerne skulle hatt en varm jakke til å tulle seg inn i på kalde høst- og vinterdager.
Størrelse: Small
E-mail: regine.boym@gmail.com

Anonymous said...

Hei, ønsker meg veldig DEN teddykåpen!! Ser for meg at kåpen kan holde meg god, varm og ikke minst trendy i høst og vinter. Er en kjempe fan av Arnie Says, liker så godt de enkle gode basis plaggene deres, spesielt kvaliteten på t skjortene. Har dessverre ikke tatt meg råd til å kjøpe et av plaggene, og håper derfor jeg kan bli den heldige vinneren:-). maria-wiiger@hotmail.com. Str. Medium

Anonymous said...

Love it! Blir glad og inspirert av å titte innom bloggen din, - TAKK! Jeg ønsker meg helt klart denne jakken. Da hadde jeg blitt superhappy! Str.M er perfekt. cha_gjone@hotmail.com

Anonymous said...

En fantastisk jakke som jeg lenge har vært på jakt etter! Jeg kan ikke huske sist jeg fant en jakke jeg falt for som denne,, derfor syns jeg at jeg fortjener den :) i tilleg er jeg student , som heller må prioritere mat og skolebøker fremfor nye klær på denne tiden av året.
Bruker strl xs-s!
Mvh Heidi

heiurs.92@gmail.com

Anonymous said...

For en jakke!! Den hadde vært fint å kickstarte høsten med!
nkrist - l@online.no Nora Kristine Landgraff

Andrea havre said...

Åå, så hyggelig at du har en slik stor giveaway! Eg ønsker meg denne jakken fordi jeg har slitt hvert år med å finne den perfekte vinterjakken som er varm nok uten at det er en av de typiske parkasene. Vil klare å gjennomføre stilen min selv om det er kaldt og bløtt på vinteren:-D ønsker størrelse S:-)

Hao Vu said...

Ønsker meg denne jakken og føler jeg fortjener å vinne den for budsjettet mitt er ganske lavt akkurat nå og har ikke råd til en slik jakke akkurat nå. Og en teddybear jakke er noe jeg har ønsket meg i utrolig lang tid nå. Så hadde vært perfekt å bare kunne vunnet en.

Jeg bruker strl S.

haopvu@hotmail.com

Mvh
Hao Vu

Daniella said...

Denne jakken hadde gjort meg superduper HAPPY! Kommer til å være i lykkerus hvis jeg vinner denne uber kule teddy kåpa! Str. S

e-mail: daniellanerhagen@hotmail.no

Unknown said...

Hei Celine :)

Først og fremst vil jeg takke deg for all fantastisk inspirasjon du deler med oss hver eneste dag...rene lykkepillen er det ;)
Jeg har lenge vært på utkikk etter en Teddy jakke, men ikke funnet den som har "tatt pusten" fra meg.

Arnie Says er et av mine favorittmerker, så hadde blitt super glad om jeg ble den heldige vinneren :)
Hadde gjort seg med en overraskelses gave...da jeg har ligget syk mer eller mindre i flere måneder.

Skulle jeg være så heldig å vinne denne lekkre jakken bruker jeg str L mariann.elisabeth@hotmail.com

Så ønsker jeg deg en fin og flott uke, og nok en gang...takk for at du inspirerer både på bloggen din og på Instagram :)

Klem sendes din vei :)

Anonymous said...

Caroline
larsen.caroline0@gmail.com
Fantastisk flott jakke! Hadde brukt denne i heeele høst og vinter om denne ble min:-))) Synes jeg fortjener å vinne denne rett og slett for at jeg ALDRI har vunnet en eneste konkurranse jeg har deltatt i- har ikke engang vunnet på flakslodd! Str xs, please<3

Mari Valdal said...

Hei! Jeg fortjener ikke jakken mer enn noen andre (og sikkert mindre enn mange), men det stopper meg ikke fra å virkelig ønske meg den. Pluss at jeg fryser mye, alltid. Så.. Den kunne hjelpe meg å holde meg varm i høst.

Ønsker en small eller en medium om de er små i størrelsen (jeg har verdens lengste armer - helt seriøst). Mail: mari_manava@msn.com

Vennlig hilsen
Mari

Pittoreskt said...

This winter I want to be a happy, hippie, teddy coated bear,
and I swear, that if this coat from Arnie Says wants me too,
I would say ”I do”,
I´m in love and will live happily ever after if I get this norwegain coat in size M from you.


XX,
Frida A. Nerme
(fridanerme@hotmail.com)

Anonymous said...

Jakken fra Arnie Says er nyyyydelig, jeg vil gjerne se ut som en "hippie teddy bear" i vinter :-D
Str: S
Mail: maren.nysether@outlook.com

Bjarka Dea Dahl said...

I don't know if I deserve this jacket, but it could really brighten up the cold days we have right now here in Denmark, especially now when I just started 3 years of school. Everyone deserves to feel dressed nice right? ;)

Str. S
Bjarka Dea Dahl
bdead96@gmail.com

Trude said...

Kontaktinfo : truholthe@gmail.com
Str M
Ønsker å vinne fordi jeg rett og slett bare ønsker meg denne, å syns det ville vært hyggelig :)

Anonymous said...

silje-t91@hotmail.com Åå! Det hadde reddet denne sensommeren for meg om jeg hadde fått muligheten. Er mange grunner til at jeg trenger en pick-me-up så å vinne hadde virkelig vært utrolig gøy!
Strs L

Nina Bakås said...

1. skal nok ha den i størrelsen small
2. digger jakken. den står på ønskelisten!
3. er student, og har brukt opp kles-, sko- og veskebudsjettet til jul allerede.
4. kan nåes på itjenta@outlook.com

Ingerid said...

Heihei jeg leser bloggen din fast flere ganger daglig og er en veldig stor fan. Har alltid hatt veldig lyst på en slik jakke, men Er nå student og har såvidt råd til salt og sukker. Synes jeg fortjener en ordentlig og fin høstjakke og denne hadde vært perfekt! Har egentlig aldri vunnet noe i hele mitt liv, men det er jo lov å prøve seg:-)

Ingerid.berg@hotmail.com
Bruker XS

Sophie dang said...

Mitt navn er Sophie og jeg er heltidsstudent på BI, studerer siviløkonom og bor hjemmefra som altså betyr at jeg har en veldig veldig tynn lommebok. Har nemlig ikke shoppet noen dyre klær med kvalitet på mange år og har heller aldri vunnet noe slikt. Typisk min flaks, hadde vært å vinne for en gangs skyld! Jeg eier ingenting fra arnie says foreløpig men har sett sinnsykt mye fint og inspirerende.
Håper virkelig at jeg endelig kan bytte min gamle og slitte vinterjakke i år.
Hilsen Sophie Dang
Mail: khanh_j92@hotmail.com
Size XS

Sara Adolfsen said...

Sara Adolfsen, str. m, adolfsen.sara@gmail.com

Den går hånd i hånd sammen med A.Wang bootsa mine og en kul boyfirend-jeans og denne jakken er perfekt for en høst/vinter i NYC, som jeg flytter til i September.

ag said...

Hello,
first: love your style obviously!
second: WHY should I get this coat? The think is simple... I love it. And you know whats the funny part? That this coat is made for me, because my name is Agata Niedźwiadek. In polish my surname Niedźwiadek means guess what? TEDDY BEAR! (Small bear). Now you know. No joking :)
Teddy coat for Agata the Bear, just like that! Please! :)

Size S!

agata.anastazja@gmail.com

Tiffany said...

What a great giveaway... this coat is STUNNING! Would love to win as my significant other passed away two years ago and I am finally starting to get my groove back...and it's amazing how much clothing/style/attire can improve your mood. This coat would be a reminder every time I wear it that good things are possible!

Size: XS/S
Email: tiffany(dot)williamson(at)gmail(dot)com

Helene said...

Åh for en nydelig jakke! Er student, men har en drøm om å holde meg moteriktig og varm i vinter, så å vinne denne jakken hadde vært perfekt for meg. Ønsker meg en i strl. small.

Helene Vølen Koppen
Helenevolen@hotmail.no

Marit Kristine said...

Hei på deg! jeg skulle så gjerne gått med denne i vinter, i str small :-) Det hadde vært kjempe kult å vinne, og jeg blir så inspirert av bloggen og stilen din Celine!

maritkristinev9@gmail.com

Hilde said...

Hei. Fast leser av bloggen og Style magasin er jeg. Den jakken ser så utrolig deilig ut. Pakke seg inn i den på en ruskete høtdag ville vært ganske så godt. Ja, "jeg ønsker meg den". str S. skjennum@gmail.com

Anonymous said...

Jeg elsker høsten og jeg liker alt som er varmt! Har en del fra Arnie Says fra før, kvaliteten er super til en fornuftig pris.

Siljeb@me.com

ane said...

Denne tror jeg vil kle meg!!
Ane Kjølhamar, anekjol@gmail.com str S

Alicja said...

I would like to win this coat for my mum, as she's to busy to think about her self and winters in Poland where we live are very cold. It's nice feeling to be able to give something to beloved person- so this coat would make us both feel nice :)
My mum size is S.

Anonymous said...

Hei
Vil gjerne vinne kåpen i str s.
gro.beate1@gmail.com
Hilsen
Gro-Beate

Anonymous said...

Hei, for en fantastisk kåpe, en slik har jeg sett etter lenge da HM hadde en lignende en for ca 3 år tilbake. Krysser fingre , tær og knær-). Chris86c@hotmail.com og str s.
Ha en fin dag!

Anonymous said...

Hei hei;)

Jeg har sikkert like mye lyst på denne skjønnheten som alle andre her;) Den er jo bare supertøff og ser latterlig digg ut. Denne har vi ventet på!

Hadde selvfølgelig vært herlig å få med seg denne inn i vinteren:)

vida_schonhowd@hotmail.com
98852158

Ha en god dag!:)

Emma said...

Som en aktiv pelsmotstander er det ofte vanskelig å finne den perfekte jakke om høsten/vinteren. Derfor har jeg de siste årene gått for en vakker burgunderrød kåpe fra topshop som jeg brukte sparepengene mine på fordi jeg er elev på videregående og pengene ikke alltid strekker til. Jeg tror ikke min herlige kåpe er klar for en tredje sesong fordi som elev har sekken jeg bærer hver dag sørget for at hele baksiden av kåpen er blitt nuppete og fæl. Jeg har lett lenge etter en erstatning og da jeg så denne herligheten så jeg for meg vinterdager med min vakre lue fra fwss, mitt nye acne-mohair skjerf og sesongens must for en ungdom nemlig uggs, og med denne herlige Teddycoaten ville antrekket blitt komplett og vinteren varm!

Jeg hadde elsket å få denne skjønnheten i størrelse small :)

Emma.holloman@gmail.com

Anonymous said...

Ps: ønsker meg small;)

vida_schonhowd@hotmail.com

Hilde said...

Hei celine.
Digger den jakka. Har ønsket meg en lignende i lang tid. Står l.

Min begrunnelse er ikke annen enn at jeg blir svært inspirert av din stil og din blogg tiltross for at jeg har bikket de 50 dette året. Forts å spre inspo.

Jeg har ikke mye hell i konkurranser og er derfor ikke veldig aktiv der, men akkurat denne jakka vil jeg så gjerne ha på meg i vinter.

Mvh hilde

Hiandres@online.no

Vilde said...

Jeg vil vinne fordi jeg har lett etter høstjakke/kåpe i eeevigheter, men ikke funnet noen jeg vil ha. Denne jakka er jo super fin og ville gjort den triste og harde studenttilværelsen myyye bedre når den mørke høsten kommer☺️(Må ærlig innrømme at den går heller ikke helt innenfor mitt student budsjett).

Str S.
vildeodegaard@hotmail.com

Pia said...

Fordi jeg er en sommerjente som ikke EIER vinterklær/jakker:-) Og fordi denne er jo heeeeeeeeeeelt perfekt. Ønsker den i Medium.
piaisdahl@hotmail.com

Inger Fredriksen Njølstad said...

Hei! Ønsker virkelig en pen, men ikke minst smashing kåpe. Denne ser herlig ut i det myke stoffet og setter den øverst på listen! Jeg har aldri vært særlig god i mote. Har hatt en ryggsykdom, slik at ryggen har blitt skjev, og har dekket den til i åresvis med store gensere. Nå er jeg blitt operert, blitt helt rett og jobber på spreng for å prøve å få inn litt savnet moteglede.
Denne jakken ville hjulpet i dette!

Hilsen fra Inger Fredriksen Njølstad
Adresse: Mikkel Blikks gate 20, 3714 Skien.
Mail: inger.nj@gmail.com
Telefonnummer: 977 48 636

Inger Fredriksen Njølstad said...

Beklager, men glemte å skrive størrelsen: small
- Inger Fredriksen Njølstad

Anonymous said...

Jeg prøver veldig gjerne lykken på å vinne denne fantastiske jakka😃
Ha en deilig mandag!

kirstimfriis@gmail.com

Kamilla said...

Oh la la :-) Dette ER høstens fineste jakke, og når ventelistene er laaaaaaneg som en kald vinter - gjelder det å prøve vinnerlykken for å kunne smykke seg med denne lekre jakken i vinter! Den blir perfekt med skinnbukser, Dr martens og en lue på snei! ... og jeg heier på deg!

Ønsker meg den litt oversized ...
Jeg tror str S er bra for meg!

:-) Kamilla

Unknown said...

Oh la la :-) Dette ER høstens fineste jakke, og når ventelistene er laaaaaaneg som en kald vinter - gjelder det å prøve vinnerlykken for å kunne smykke seg med denne lekre jakken i vinter! Den blir perfekt med skinnbukser, Dr martens og en lue på snei! ... og jeg heier på deg!

Ønsker meg den litt oversized ...
Jeg tror str S er bra for meg!

:-) Kamilla (kamilla.berg@gmail.com)

Anonymous said...

Hvorfor jeg fortjener en ny superstilig jakke: Fordi min gamle ser ut som om den er designet for Lillehammer OL i 1994 - fordi jeg er en halvgammel 3 barns mor og fordi jeg jobber i kontorjobb i reklamebransjen :/
Str M
mvh Solveig. solveig.dokken@clearchannel.no

Carina said...

Denne hadde vært perfekt for meg. Går allerede rundt å fryser som om det skulle vært vinter:) hihi
Krysser fingrene:)

STR: Small
carinalinde_wisnes@yahoo.no

HP said...

heidipersvangen@gmail.com
STR: M
Ønske ønske meg denne jakken fordi da kan jeg glede meg til noe i høst da jeg nettopp har sagt opp jobben som hudpleier da jeg ikke tålte produktene jeg jobba med og er på jobbleiting da har jeg en fin jakke å lete etter jobber i :-))))))))Klem Heidi

Martine L said...

Hei!

Jeg ønsker meg denne jakken rett og slett fordi den er sinnsykt kul, og jeg har shoppe-stopp av en veldig hyggelig årsak: Bryllup 2015.

Jeg er en størrelse small, krysser fingrene!

Martine_Laugerud@hotmail.com

-M

Ingrid Marie EK said...

Oh my gawd! Helt utrolig fin kåpe, får helt fashiongasm altså... Er nyflyttet student til Oslo. De viktigste plaggene fikk bli med, men store deler av garderoben henger hjemme i Nord-Norge. Siden lommeboka er litt stram for tiden, hadde en slik kåpe bare vært et fantastisk drømmescenario. Jeg hadde blitt den stiligste fashionistaen og fysikeren på campus, that's for sure ;-)
Str S, imkjelseth@gmail.com

Helene said...

Denne jakken ønsker jeg meg så veldig! Skulle gjerne kommet med en lang avhandling om hvorfor akkurat jeg fortjener den, men det har jeg ikke. Ikke en grunn som skiller seg ut fra andre her inne. Mange som fortjener den mer enn meg, men vi har alle vårt å stri med og en så fin jakke er ALLTID et lyspunkt :-)Alle som har lagt igjen kommentar her ønsker seg den like mye som meg, så da er det bare å håpe! Jeg vil gjerne ha den i S, hvis jeg skulle være så heldig ;-)
Hilsen Helene
helene.olavsrud@gmail.com

www.gladlaksen.blogg.no said...

Hei!:)

Jeg tenker at siden jeg aldri har vunnet noe i hele mitt 30 år lange liv (har prøvd ALT, inkludert ørt-og-førti simple kakelotterier og flakslodd), har himmelens skapelser nå bestemt å gi meg tilbake i bøtter og spann, og at jeg skal få fyke smilende rundt i en digg teddy jakke fra Arnie Says! ;)

knorbakk@gmail.com
Str. S

Anonymous said...

I would like to win this coat for my mum, as she is too busy to do something for herself. It's nice feeling to make a pleasure to someone who You love, especialy that winters are so cold in Poland where we live. So this coat will make us both feel nice :)
My mum size is S.

Isabel said...

Ønsker meg så inderlig denne jakken!! Har akkurat måttet bruke 12.000 kroner på å ha bilen på verksted, derfor synes jeg at jeg burde vinne ;)) Ønsker strl. S

Hilsen fast følger:)

Isabel_ibsa@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg vil gjerne vinne denne jakken til moren min fordi hun fortjener den. Hun er alene og holder på med en bachelorgrad, noe som gjør at hun ikke prioriterer seg selv pga studentøkonomi. Hun er ivrig opptatt av klær og mote, så dette er tøft for henne. Jeg vet hun følger bloggen din, og jeg vet at hun (vibekekr@gmail.com) et eller annet sted her har lagt igjen et ønske om å vinne. Størrelse L.

Hilsen Patrick (pat.k.p@hotmail.com)

Veronika said...

Nice one! Jeg har ingen syk bestemor, kjip arbeidsgiver eller kjærlighetssorg... Men jeg har utrolig lyst på denne jakka!
Veronika.amundsen@gmail.com

Veronika said...

Nice one! Jeg har ingen syk bestemor, kjip arbeidsgiver eller kjærlighetssorg... Men jeg har utrolig lyst på denne jakka! Str s
Veronika.amundsen@gmail.com

Anonymous said...

Jeg føder om 3 uker og ønsker meg en god og lun jakke på trilletur!!:-) passer perfekt til min black and white vogn!!:-) (str s) stor klem Margrete margretegolten@live.no

Kristina said...

Jeg har desverre ikke noen bedre grunn enn andre. Alt jeg ønsker meg til denne høsten ville passet perfekt til denne råflotte jakken. Ser for meg boyfriend-jeans, et massivt belte i midjen, og heler som skiller seg ut. Ingenting hadde vært bedre enn å være så heldig og få denne i posten!

Kristinafjellhaug@gmail.com
STR M.

Kathrine G said...

Herregud, denne jakken er laget for meg! Jeg kan endelig gå i klær jeg har lyst til å gå i fordi jeg har klart å gå ned 20 kg. Før hadde den jakka fått meg til å se svær ut, mens nå vet jeg at den vil sitte såå bra på meg og jeg kan endelig gå med hodet hevet og god selvtillit for en gangs skyld. Har lett etter denne typen jakke i over lang tid, og denne var bare svaret på perfeksjon!

Krysser fingrene!

Kathrine.999@hotmail.com
Str M

Marte Helene said...

marte.nergaard@gmail.com

str M

SUPER deilig jakke..

Lov til å drømme?

Liv said...

å, den er jo bare såå fin! den kunne jeg virkelig tenke meg, i Medium. Jeg har vel ikke noen bedre grunner enn noen andre, annet enn at jeg digger jakken og stilen din! MVH Liv (gaarderlarsen@gmail.com)

Rebecca Wiborg said...

Jeg er en skikkelig frysepinne og hadde elsket en jakke som både er fantastisk fin og skikkelig god og varm til vinteren.
Hilsen Rebecca
Str M
rebeccawiborg@gmail.com

Bettina said...

Hei Celine :)
Det hadde vært helt fantastisk å vunnet denne jakken, i og med at jeg måtte bruke hele stipendet mitt på en ny tann, som jeg mistet en del av når jeg var mindre!! (En del av fortannen knakk og jeg får en krone.. Jippii)

Str M . palmbettina@gmail.com
Hilsen Bettina

Eveline said...

Jeg har drømt om en slik jakke i mange år nå. Siden jeg alltid fryser så hadde det vært utrolig deilig å med en jakke som både ser bra ut og som er varm nå som høsten banker på døren.

Navn: Eveline, evelinerosholt@gmail.com, str: S

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 641   Newer› Newest»