Thursday, February 28, 2013

WHITE ROOM STYLE
Det var ikke dresscode: White, men fant min plass på badet under visningen av H&Ms Autumn 2013-visning igår kveld.
stylemag

TOMBOY SPIRIT FRONTFROW AT H&M

 Caroline de Maigret i jumpsuit på H&Ms Autumn Collection 2013 på Musee Rodin i Paris.
Toppmodellen Lindsey Wixson var bare en av flere store modeller som gikk visningen
Ashley Olsen in the house, med en horde livvakter på slep, og blitzregn fra fashionsiafansDrama with a tomboy spirit var temaet for H&Ms Autumn-kolleksjon som ble vist igår på ærverdige Musee Rodin. Glamorøst, bohemsk og med et tydelig vintagepreg. Elsker tomboylooken, med skreddersydde dresser, lange støvletter og sjømansjakken.
stylemag

Wednesday, February 27, 2013

FASHION NIGHT OUT

Paljettbukser, bikerjakken fra BLK DNM og den hvite Prooenzaen redder enhver kleskrise. Klar for H&M Autumn collection på Musée Rodin. 
stylemag

DAGENS STIL 27022013

   Klar for Paris med hvite jeans fra Wesc, ankelboots fra Bianco, skjorte; Samsøe Samsøe, skinnjakke: BLK DNM, tee; Cubus, solbriller og veske: CELINE.   
                                                                                                                                    foto: niconice
stylemag

Tuesday, February 26, 2013

HAR DU KLÆR DU IKKE BRUKER?
LA MOTEN LEVE LENGE Det har vært mye fokus på gjenbruk de siste ukene her på bloggen, og kveldens byttekveld i H&Ms showrom har bare vært et av prosjektene. Tusen takk til alle som deltatt og til  Vilde, Stylemag-blogger Marie og Camilla @missthorvaldsen! til dere andre som samlet poser med klær; Håper dere vil gi en pose til en av innsamlingsboksene hos H&M, eller nærmeste Fretex-boks. Selv sikret jeg meg noen plagg fra fine Sara Strand.
stylemag

Monday, February 25, 2013

HOT STUFF ON AIR

Sist jeg var på TV2 var det direkte fra NEW YORK, imorgen er jeg på plass i studio igjen for å snakke om nye trender, etterfulgt av prosjekt vintage hos H&M med vinnerne Vilde, Camilla og Marie. Har du forresten tips, eller ønsker om temaer jeg bør ta opp på TV? Legg igjen en liten kommentar.
stylemag

HØSTJAKKEN JEG VIL GÅ MED NÅ!

Selv om jeg seriøst gleder meg til vår og sommer, gleder jeg meg nesten mer til høsten, i alle fall med tanke på alle kolleksjonene jeg har sett for 2013/2014. Denne jakken fra danske minus er faktisk en 3 in 1 jakke, kan det bli mer genialt?
Tror faktisk jeg bytter ut hele jakkegarderoben etter sommeren, fantastisk mye fint hos alle agenturene stylemag har besøkt den siste tiden. Fargepaletten er sort, olivengrønn, og rød!
stylemag

Sunday, February 24, 2013

CASUAL SUNDAY STYLE


Det skjer stadig noe nytt i shoppinguniverset, og akkurat nå er jeg blitt hekta på Apprl. Elin Kling er allerede her, Sofi Fahrman og flere andre profilerte bloggere. Apprl er en ny fet shoppingside der du kan følge dine favoritter, shoppe looks og lage fine collager. Sjekk mine cravings på Apprl 
                                                                                                                                   Inneholder adlinks 
stylemag

LET`S FACE IT - MED FILLER OG VINN

Etter at jeg bikket 30 har jeg vært mer bevisst i mine valg av hudpleieprodukter. Selv om man føler seg aldri så ung til sinns, kommer de små linjene snikende. Heldigvis finnes det muligheter for å
redusere aldringstegn, men det er ikke lett å finne riktige produkter. Med jobben kommer det mnage muligheter til å prøve ut nye hudpleieprodukter. Da jeg flytett, kastet jeg vel en søppelsekk med gammel kosmetikk som aldri har gitt resultater. Jeg har aldri prøvd filler tidligere, men nå har jeg fått teste Eucerin sin Filler-serie. Anti-age serien Hyaluron-Filler er for oss på 30 + som gjerne vil beholde den fine, jevne og glødende huden vi hadde da vi var 20.
Eucerin Hyaluron Filler stimulerer til at huden selv fyller ut dype rynker, uten inngrep. Apotek-serien består blant annet av en fantastisk øyekrem, en dagkrem for tørr nordisk hud og et Hyaluron filler serum som motvirker aldringstegn.
KONKURRANSE: I samarbeid med Eucerin gir jeg bort Hyaluron Filler- serien til 3 heldige lesere som har lyst å teste de fine produktene - legg igjen en kommentar om hvorfor du ønsker å teste ut produktene, og jeg trekker vinnere neste søndag.    
                                                                                                       konk. inneholder adlink.
stylemag

Saturday, February 23, 2013

ACNE ALMA ANKEL BOOT PÅ ØNSKELISTEN

De er kanskje ikke perfekt i dette været, men vil gjerne møte våren i disse bootsene fra Acne. På ønskelisten akkurat nå Alma mid heel pull on leather ankel boot fra mywardrobe
                                                                                                        
stylemag

NAIL IT NUDE & GREY


 Fra knall orange til kalde gråtoner. Akkurat nå blir det to uker med lysegrå schellac-negler i fargen Cityscape fra CND. Jeg er elendig til å holde neglene stelt, så tenkte det var på tide å prøve ut Shellacsom er en helt spesiell lakk som kun legges i salong, og som i følge ekspertene skal holder neglene fine i drøye 14 dager- med andre ord perfekt for travle damer som alltid er på farten.
Nude, og grånyanser kommer for fullt til høsten, skal vi tro Neglakademiet på Skøyen, og nettopp denne CND-lakken som ble brukt under Alexander Wang-visningen i New York.
Kanskje ikke vanskelig å skjønne hvilken lakk jeg valgte..
stylemag

Friday, February 22, 2013

BIKER + CÈLINE = DET PERFEKTE JOBBANTREKKET

 Bikerjakken, et par jeans, CÈLINE-vesken og min kjære iphone er faste følgesvenner på jobb. Flinke Hilde tok snapshot av meg da stylemag-damene var invitertt på kolleksjonsvisningen til Kaare Lund-agenturer.
                                                                                           foto: Hilde/donoto og hippiehippiemilkshake

stylemag

Thursday, February 21, 2013

DAGENS GRUNGE LOOK 210213

 Etter intervjuet med Dagbladet på Fretex Unika ble jeg nødt til å kjøpe bomber-jakken selv. Fikk den for noen få hundrelapper. Skjorten har vært kjæresten min sin. Jeans fra Never Denim, boots fra Bianco, Paris-tee fra Paris og CËLINE-solbriller fra Krogh Optikk.
stylemag

ACNE-BUKSENE DU SPARER PENGER PÅ

Det er mye snakk om gjenbruk om dagen, og I dag var jeg på Fretex Unika, der jeg ble intervjuet av Dagbladet med fokus på vintage, og vårens trender. Kan man finne en helt ny garderobe på Fretex?Alltid like inspirerende å besøke vintagebutikker. Om ikke mange dager er det tid for prosjekt vintage og byttekveld hos H&M. Trekker to nye vinnere i kveld. Hva er forresten ditt beste vintagekupp, eller verste?
stylemag

HØSTENS DRØMMEJAKKE FRA WON HUNDRED

Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har en helt spesiell greie for skinnjakker,og under gårsdagens visning av høstens kolleksjoner hos Kaare Lund var dette en av favorittene. Rå skinnjakke i  fra Won Hundred kommer i to ulike fargekomboer, hvilken er din favoritt?
stylemag

Wednesday, February 20, 2013

MY LUCKY L TATTOO

Gårsdagens tatovering har vært planlangt lenge, men at det skulle bli dobbel tattoodate med Janka på Lucky L Tattoo var mer impulsivt. For dere som kjenner meg vet dere at dette ikke er første
tattovering, men min femte - altså ingen 30+ krise:) Jeg ikke har flashet tattoveringer på bloggen tidligere, men er superfornøyd med min lille tatovering, som symboliserer min sønn.
 Christian på Lucky L er superflink på tynne, fine linjer, selv om han gjør mest store tatoveringer. 
 Anbefaler virkelig et besøk, men husk, du skal vite hva du vil ha. Jeg angrer fortsatt på en jeg tok da jeg var 18....og når det er sagt. jeg er ikke sponset, bare sykt fornøyd. Christian is the man... Tusen takk!
stylemag

NYE SMYKKEFAVORITTER TIL BRUNCH

 På dagens menyen stod både smykker og klær fra høstens kolleksjoner hos Kaare Lund Agenturer. Til høsten håper jeg et av disse armbåndene fra Maria Black havner på min arm...
stylemag

Tuesday, February 19, 2013

SPRING FLING

Skaper vårstemning på kveldstid på hjemmebane, med inspirasjon fra marie claire, nydelige tulipaner som jeg fikk på jobb i forb med 8.mars, Pure Color fra Estee Lauder G5 Coral Cult og min hjemmepressede grønne juice.
stylemag

ME AND MY BOMBERJACKET NEW YORK STYLE

Så var det bare å ønske seg tilbake til New York, der det nesten var vår da jeg dro, og jeg kunne gå med bomberjakken over skuldrene. 

Jakke fra BLK DNM, ipad clutch fra Acne og my-wardrobe, bukser fra H&M og genser fra Unique.
stylemag

Monday, February 18, 2013

DUFTEN AV MANDAG

Små duftprøver en mandag morgen er ikke feil, akkurat nå er det denne duften som er gjeldende på kontoret til stylemag; Dries Van Noten Par Frederic Malle fra Heaven Scent.

stylemag

Sunday, February 17, 2013

BLI MED PÅ VINTAGE BYTTEKVELDEN

 Har du klær i skapet du ikke bruker, og som du vil bytte med andre fashionistaer?Jeg har med samlet plagg for flere tusen kroner fra garderoben som kan bli dine, og håper du vil rydde garderoben for vintageinnsamling. Plaggene på stativet er bare noe av det jeg bytter bort.
 I samarbeid med H&M, inviterer bloggerne Silje, Sara, Anna Stina, Charlott og jeg til byttekveld tirsdag 26.februar.  Jeg har trukket Èn vinner, Vilde, men har to plasser igjen, Meld deg på med en kommentar under posten, og fortell hvorfor du vil være med. Reisen blir dekket for deg som ikke bor i Oslo:) og det blir både mat & drikke.
stylemag

DONT PANIC-VI DAMER ER HELDIGE


Under fashionweek tenkte jeg mye på hvordan vi damer er heldige som har så mye hjelpemidler i sminke. Det er alltid mulig for oss å ta på oss en maske, og bli fine uansett hvor slitne vi egentlig er. Tenk på gutta som alltid må face dagen akkurat som de er.... So don`t Panic...
                                                                                                           Videolink i samarbeid med Kicks.
stylemag

Saturday, February 16, 2013

NEW JEANS IN

Det er lenge siden jeg har hatt jeans i andre farger, men lørdagsjeansene ble altså et par jeans fra MiH Jeans, med super skinny leg. Kjørte likegodt på med matchende lue idag. Ikke blitt helt sikker enn på om det funker eller ei. yey or nej?
stylemag

SATURDAYS IN NEW YORK

Det er lørdag hele uken i New York, og uansett hvilken dag du besøker byen bør du dra innom SATURDAYS Surf NYC. Jeg har anbefalt det før, men digger den lille skate-surf-sjappen og kaffebaren som ligger i soho i 31 Crosby St  New York, NY 10013,steinkast unna Soho.
stylemag