Thursday, January 31, 2013

DAGENS TONER AV ROSA 31012013

Etter noen dager med moteuke, og jobbing med vårmote blir man inspirert til å ta frem vårplagg og mer farger. Har funnet frem de to eneste rosa plagene jeg har i garderoben, og stylet de sammen for første gang. Ankelkort og godt!

stylemag

APRIKOSFARGET JEANS PÅ ØNSKELISTEN

Akkurat nå er det farger som fanger mitt blikk, og denne fra SAND Pink er på ønskelisten. Ute og låner styling, og snart er det shoot.
stylemag

Wednesday, January 30, 2013

STRIPER OG CHANEL

 Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle tørre å bevege meg ut i en helstripet dress, men lytter til dere på instagram @hippiehippiemilkshake, so.... here we go!
 Outfit under Copenhagen Fashion Week, Ecco Walk in Style Award, wearing striped outfit from Lexington, pumps from Topshop and bag from Chanel.
 Inspiration; Stripes at my hotel room in Stockholm
Les mer på stylemag.no og få styling og shoppingtips der.
stylemag

PÅ LILLA LØPER ....

Vinterværet er ikke hinder for bare tær og pumps. På vei til visning med sko fra Topshop, hvit skinnbukse fra Acne Archive. 

stylemag

BACKSTAGE AT WALK IN STYLE AWARD

 Model crush on Nadja Bender sporting her Iron Girl tee from Rika. Getting her makeup done.
 Backstage at Copenhagen Fashion Week, København Rådhus, Ecco Walk In Style Award
 The models... including norwegian Jenny Sinkaberg
 Avantgarde shoes from Ecco designed for the show
 COPENHAGEN DAY 1 Backstage at Ecco Walk In Style Award.
For mer oppdatering fra fashionweek
stylemag

STRIPER MED STYLE


 Det er mye striper om dagen, og før jeg reiste på min lille miniturnè (som Julie ville sagt det) bestemte jeg meg for å låne denne dressen fra Lexington! Oransje negler og Chanel over skulderen.
stylemag

Tuesday, January 29, 2013

STREETSTYLE TIL STYLE.COM

Lang frakk, adidas bag over skulderen og caps var tydeligvis hot nok for style.com. Ble stoppet på gaten av flere streetstyle-fotografer i går, og fant et snapshot hos Stylemag-blogger Maria Skappel og style.com.
stylemag

SKINNET SOM BLIR DIN DESIGNERVESKE

 Det er ikke bare motevisninger på menyen, i dag har vi fått et innblikk i skinnleverandøren til merker som Alexander Wang, Balenciaga, Burberry, marc Jacobs og Louis Vuitton. I forbindelse med Ecco Style Awards fikk vi møte ekspertene og få et innblikk i kulissene før skinnet blir designerbag eller lekre plagg på catwalken.


stylemag

FINE FASHIONWEEK DAMER MED STIL

Øyeblikksbildene blir ofte de fineste synes jeg.  Her er Silje, moterødektør i KK, og Sara Strand in action før visningene utenfor Berns under Mercedes Benz Fashion Week Stockholm.
stylemag

HUNKYDORY IN BURGUNDY, BLACK & WHITE

Etter lunch på BAR med Holzweiler Agenturer, bar det rett på visning med HUNKYDORY. Kunne lett tatt i bruk hele koleksjonen fra i kveld. Nydelige skinnbukser, finfine jakker, skinn, uniform og et hint av Marant. Dagens største overraskelse; at Frida Gustavsson gikk visningen...
stylemag

Monday, January 28, 2013

DAGENS STOCKHOLM STIL

Dagens look med denim i kombinasjon med nude og blått. Utenfor Hunkydory-visningen. Frakk fra Weekday, Acne-bag from my-wardrobe, skjorte fra Stellla Nova, nett fra Adidas Originals, jeans, Never Denim.
stylemag

Sunday, January 27, 2013

NESTE STOPP STOCKHOLM

Da er det bare å pakke litt for en liten tur til Stockholm. Snøværet er ikke så inspirerende, men både høye hæler og mindre vintervennlige plagg er med i kofferten.
stylemag

DAGENS INSPIRASJON I ORANGE

 Etter en lang tur i snøværet er det deilig å drømme seg bort til sol, sommer og friske farger. Inspirasjon fra russiske Harpers Bazar.
stylemag

Saturday, January 26, 2013

DAGENS INSPIRASJON HOS KOLONIHAGEN

 Planlegger du en økologisk lunch i helgen anbefaler jeg en tur innom Kolonihagen i Frognerveien 33 om du bor i Oslo. Var i lunchmøte der i går med H&M, og jeg blir alltid så inspirert både av interiøret og maten.  Jeg prøvde gulrotsuppe, de andre jentene prøvde dagens pai og skrei. Nyt lørdagen! Håper du finner inspirasjon der du er.  Ble inspirert til å dra på en hjemmekoselig hytte med peis og god mat &vin.
stylemag

Friday, January 25, 2013

DAGENS ARMCANDY 25012013

Dagens armcandy fra Camilla Prytz, ullgenser fra Acne, og jeans fra M&D. Har lenge ønsket meg dette armbåndet, og idag har jeg altså hatt et tredje øye rundt håndleddet.

stylemag

MIN BEAUTY MORGEN


For dere som kjenner meg, så vet dere at det skjer en gang i skuddåret at jeg er innom en beautysalong og ligger stille i over 30 minutter. Et av forsettene for året er å ta seg tid til en behandling og passe på sin egen hud, og da er det ikke feil med en morgen med behandling fra Beths Beauty og testing av Zo Skin Health by Obagi med avsluttende peppermynte-te og vann hos Bolivar.

stylemag

Thursday, January 24, 2013

DAGENS STIL 24012013


 WEARING WHAT?Deilig med litt sol i vinterkulden. Dagens look med ny pudret Goya-genser.
Jacket: Diesel, knit: Stine Goya, jeans; NN07, shirt: Redefine, bag: Balenciaga, sunglasses: Celine, Krogh Optikk.                                                                                                        foto: Elen/Stylemag
stylemag

Tuesday, January 22, 2013

ACNE-JAKKE PÅ DØREN

Det er mange fristelser der ute, og denne jakken er en av vårens favoritter fra Acne Studios. Har ligget syk, så hva er vel ikke bedre enn nettshopping. Et klikk hos my-wardrobe  og
Mape Petit Cropped Suede Biker Jacket by Acne var hjemme hos meg... Les mer om Acne, og få shoppingtips i nyeste Stylemag. En måned med shoppestopp er over for min del, men samme husregel gjelder. 1 plagg inn, minst 2 plagg skal selges...
stylemag

DRØMMEGENSEREN PÅ VINTAGESALG

SECONDHAND SKATT Etter å ha hatt denne Stine Goya-genseren på ønskelisten i lang tid, fant jeg den endelig i pudderfarget, helt tilfeldig på bloggen til min kjære kollega Werp Vintage. Jeg visste ikke engang at hun hadde denne fantastiske strikkegenseren. Jeg elsker gjenbrukstrenden, og synes vi alle skal bli flinkere til både å kjøpe og selge brukt, gi bort klær til veldedig formål, og ha byttekvelder med venner. Sjekk mine gamle skatter på Celines Vintage bloppis.no
                                                            bilde lånt av diyfashion.blogg.no/ originalbilde fra Hanneli.com
stylemag

Sunday, January 20, 2013

DESIGN LETTERS FOR EN LITEN FASHIONISTA

 Den perfekte koppen og tallerkenen signert den danske arkitekten Arne Jacobsen ble med hjem fra Københavns til min sønn. Melamine Cup er den perfekte gave til en liten fashionista og dens foreldre. Fra Illums Bolighus.
stylemag

DAGEN DERPÅ MED STYLE

 Det ikke vanskelig å få seg en liten grønn juice i København, med Joe&The Juice på hvert hjørne. Perfekt lunch dagen derpå, med min gode venninne Hillevi.

stylemag