Monday, December 31, 2012

DAGENS STIL I VARMEN


På vei til lunsj under palmene med high waist-skjørt fra H&M, T-skjorte fra American Apparel, cuff fra Cooee, vintageveske fra ebay, boots fra Roots. Har ikke vært på nett, men prøver med noen små oppdateringer. Ligger bak dere i tid, men godt nyttår til alle når den tid kommer... Takk for et fantastisk år med dere!
stylemag

Saturday, December 29, 2012

VED BASSENGKANTEN

 Akkurat nå drømmer jeg om å tilbringe dagen her. Kroppen skriker etter både sol, varme, ferie....
....og en liten Mojito...
stylemag

Friday, December 28, 2012

W OG FIRE ÅRSTIDER I NEW YORK

Vi har vært innom de fire årsitider på under et døgn i New York, så vårantrekk får vente. Det har snødd, regnet, sluddet og blåst.... Har rukket innom noen butikker, men til tross for salg over hele byen ble det kun to ting med tilbake til hotellet. Hva som ble med meg hjem kommer på bloggen etterhvert...
stylemag

Thursday, December 27, 2012

MIN STILKAVALKADE DEL 2

LONDON FASHION WEEK
                                                              OSLO FASHION WALKABOUT
PARIS
                                                                           OSLO
                                                                              PARIS AdR

                                                                          OSLO Natt&Dag
                                                             KØBENHAVN
                                                                           OSLO
 OSLO
LONDON
Fra jenteturen til London nå før jul.....Hvilke antrekk likte dere best?
stylemag

Wednesday, December 26, 2012

NEW YORK, BABY

Klar for noen netter i New York etter julefeiring på fjellet.  Fantastisk å være tilbake i storbyen for noen dager, men ikke like varmt som da vi var her i høst. Håper likevel ikke snøen som er meldt kommer.
stylemag

Tuesday, December 25, 2012

MIN STILKAVALKADE VERDEN RUNDT DEL 1

                                                                                KØBENHAVN
                                                                          KØBENHAVN
                                                                              PARIS
                                                                       STOCKHOLM
NEW YORK
 Det er bare noen dager til vi skriver et nytt år, og her følger en liten reise gjennom mine stiler det siste året, DEL 1. Håper dere finner litt inspirasjon mens det snør ute, både dere som følger bloggen fast, og til dere nye der ute!
stylemag

ENKELT OG DELIKAT

Å besøke venner som har pusset opp er alltid en inspirasjon, og idag har vi vært hos et vennepar i Nevlunghavn. Lyst, hjemmekoselig og enkelt, men vakkert pyntet til jul. Falt spesielt for lysestaken fra firm living.  Da jeg kom hjem lå denne pakken og ventet på meg. Du får se hva som skjuler seg i den senere:)
stylemag

Monday, December 24, 2012

ROSA JULEMORGEN

Har du fått åpne noen gaver? Vi feiret en liten julaften på lørdag, og da fikk jeg Kate Moss-boken av bror og kjæresten, og den fineste Pantone-koppen fra moteansvarlig Julie for å minne meg på at ikke alt er svart/hvitt. Så jeg startet julen med et hint av rosa. God julemorgen alle sammen!
stylemag

Sunday, December 23, 2012

DAGENS HYTTE COUTURE

 WEARING WHAT?
Vintereventyr på fjellet krever varme klær. Ugg har fått seg en utfordrer i mine Moon Boots. Dagens hyttestil i ført Moon Boots og jakke fra Fleischer Couture. Lue fra Urban Outfitters, jeans fra Never Denim.
stylemag

KLAR FOR Å PAKKE KOFFERTEN

 Om ikke lenge pakker jeg kofferten igjen med noen nye godbiter fra vårens kolleksjoner. Har kanskje gitt uttrykk for at jeg er god til å pakke, men sliter like mye hver gang. Boots fra Eusoko til å takle storbyen uten å få vondt i føttene, stripete skjorte fra flattop, basics fra Bread & Boxers og min faste reisevenn en kam fra HM.
stylemag

Friday, December 21, 2012

DAGENS NØRDIC KNITS

På fjellet med et stort skjerf designet av min venninne Mayka, som sist jeg møtte henne var Dj i Barcelona- nå er hun den ene hjernen bak Nørdic Knits. Genser fra Arnie Says/Tatler.
stylemag

Thursday, December 20, 2012

VÅRJAKKEN JEG ØNSKER MEG NÅ!

 Var innom Polhem på julegløgg og da var det umulig å ikke ta en ekstra titt på denne jakken fra Samsøe & Samsøe sin spring/summer kolleksjon.
stylemag

THAT JACKET

 Det er mørkt når man går til jobb om morgenen, og mørkt når man drar fra jobb, så ikke like lett å ta bilder ute. Diesel-jakken er blitt brukt hver dag siden jeg kjøpte den, og her er den!
Håper alle nyter dagene før jul. Her er det deadline, og et herlig kaos for å rekke over alt som skal gjøres.
stylemag

KLAR FOR WINTERWONDERLAND

Moonboots på plass, nå mangler bare skibuksen før jeg er klar for Winterwonderland. Gleder meg sykt til å ta en pause fra kontorstolen og spenne på meg ski og snowboard denne julen. Videoen er lagt ut i samarbeid med Peak Performance
stylemag

Wednesday, December 19, 2012

MÅNEFERD TIL FJELLS MED MOON BOOTS

FLY ME TO THE MOON
Noen julegaver må man skaffe seg selv om man skal få nytte av dem til fjells før julaften. Var på vareprøvesalg på Moon Boot idag, og fant noen til både min sønn på 3 og til meg. Ingen kalde føtter på oss denne julen....Bare MOONWALK. Visste du forresten at allerede i 197O lanserte tecnica den første orignale moon booten, altså bare året etter første mann lander på månen?
stylemag

LUEN ALLE VIL HA NÅ FRA CARHARTT


Nydelige stylemag-blogger Janka Polliani er tidlig ute med å plukke opp gatemotetrender, og hun fikk noen lange øyne da hun dukket opp med denne neongule Carhartt workwear-luen i oslo bare timer etter at Rihanna ble fotografert med samme lue...En ny it-lue på ønskelisten. Ikke feil med Supreme-genser heller. Janka har lånt sin av typen.
stylemag

Tuesday, December 18, 2012

DAGENS JEANSRUMPE PÅ JULEFEST

 Årets første julegløgg hos This Is Pr i ført mine favorittjeans med høyt liv fra Mardou & Dean, angoragenser fra Weekday og clutch fra Mulberry. Er eneste par jeg har med høyt liv, så ble mye fokus på midje og rumpe idag, og Julie knipset snapshots, som egentlig skulle være forfra. Fikk såklart totalt latterkrampe. Pumpsene neders er fra Bianco. Desverre ikke mine, men kommer til våren.
                                                                                                              foto: Julie Kase/Stylemag.no

stylemag

ADIDAS GOES FASHION

Adidas overrasker stadig, og tar nå nok engang et steg i riktig retning for å treffe fashionistaene. SLVR-kampanjen er skutt av Willy Vanderperre, makeup av Gucci Westerman. Love it!
stylemag