Wednesday, October 31, 2012

INSPIRERENDE JENNY SKAVLAN

 Møtte Jenny igår, og hun er seriøst en av de råeste jeg kjenner. Den dama der er inspirerende som få!
 Stil fra topp til tå- psst jeg vil så veldig gjerne låne den kapteinluen din....
stylemag

FASHION AT HOME - JOGGEBUKSEN

Den trenger vel ingen introduksjon. Her er min trofaste venn på hjemmebane. Min absolutte joggebuksefavoritt gjennom de siste to årene fra All Saints i New York. Elsker de Marant-inspirerte detaljene bak med snøring. Andre som hopper inn i joggebukse når de kommer hjem?
 Dagens matchende hjemmeoutfit inkluderer Acnes PARIS SWEDEN college mont.
stylemag

Tuesday, October 30, 2012

SKRUEFIN SMYKKEVÅR HOS COOEE

 I dag har jeg vært på pressevisning av den nye kolleksjonen til den svenske smykkedesigneren Cooee, sammen med nydelige Maria Skappel,  Nå er ingen av oss de største entusiastene når det kommer til farger, men har stor sans for de industrielle, rå pleksismykkene med skruer.
stylemag

EKSKLUSIV BUTIKKÅPNING AV DAY BIRGER ET MIKKELSEN

Danske Day birger Et Mikkelsen har etablert seg i Hegdehaugsveien, og åpner torsdag ny butikk.
 Nydelige Jeanett driver butikken med sin samboer, og i forbindelse med åpningen
av DAY Birger Et Mikkelsen concept store på Sjølyst, har vi i samarbeid invitert lesere av stylemag til å være med på festen og lanserigen av STYLEmag #2. Sjekk
stylemag.no for hvordan du kan vinne vip-invitasjon og en kjole til en verdi av 15.000. Siste frist i dag...
stylemag

Monday, October 29, 2012

INTERVJU I MÅNEDENS HENNE

 Magasinet HENNE har vært på besøk hjemme hos oss, og resultatet får du i utgaven som er i salg nå.
Nydelige Maria Bonnevie pryder coveret, og magasinet er krydret med mange fine intervjuer og saker. 
stylemag

Sunday, October 28, 2012

DUFTEN AV SØNDAG - LA VIE EST BELLE

Jeg er svak for nye dufter, og testing av nye parfymer på markedet er en del av jobben min. Før helgen fikk jeg denne nye duften La vie est belle fra Lancóme Paris.
 En duft for beslutsomme kvinner som vet hva de vil- og er villige til å søke lykken.... som symboliserer vakker glede, frihet og lykke.

stylemag

Saturday, October 27, 2012

SATURDAYS I NEW YORK

Camilla Pihl, Mari og jeg havnet tilfeldigvis på SATURDAYS SURF NYC, i Crosby Street som viser seg å være min samboers favorittbutikk. En av de hyggeligste stedene i byen, som har mye mer å by på en surf og skate. SATURDAYS er den perfekte komboen av butikk og café, med fine egendesignede klær, bøker, lys, kunst, sykt god kaffe og chill stemning. Anbefales. Om du ikke skal til NYC har de nettbutikk her.
stylemag

NY GENSERFAVORITT

Endelig har jeg fått tak i den fine genseren fra Minus. Var bare størrelse Large igjen, men liker uansett at plaggene heller er oversized enn tiny. Elsker fargekombinasjonen, og miksen av angora, ull og nylon. Nå er det bare å komme seg ut i høstsolen..
stylemag

EN RØD TRÅD

Da jeg bladde gjennom bildene mine fra New York, så jeg helt tilfeldig en rød tråd over alle bildene som ble tatt onsdagen- alle helt uavhengige av hverandre.
 Et lite stykke gatekunst. Inspirerende streetart i Soho...
 HELLO, HELLO, HELLO, HELLO! Trappen på vei opp til Opening Ceremony
 Blomstene utenfor (The Mercer) Kitchen- for øvrig et av byens beste lunsjsteder.
 Butikkmedarbeideren hos Diesel Black Gold i sitt rette element.
 Hjertet banker for gatekunst.....
 og røde bukser....?
stylemag

Friday, October 26, 2012

ROLLERBALL TIL FEST

Lei av å gå ut på fest, uten plass til favorittparfymen din i vesken? I USA har de skjønt kvinners behov for å dufte godt døgnet rundt. Var innom Sephora, og der var det en egen liten boutique med alle favorittparfymene på små rollerballs. Genialt. Når får vi disse til Norge mon tro?
stylemag

Thursday, October 25, 2012

BLOWDRY I DEN RØDE STOLEN

 Så havnet jeg altså i denne røde stolen i salongen Devachan Salon, i Soho etter anbefaling fra frøken Pihl .Salongen utfører Blowdry, og føner håret ditt festklart på null komma nix. Det ligger et steinkast unna Mondrian Soho Hotel, i 560 Broadway, om noen av dere skal til New York i nær fremtid.
 Jeg har faktisk aldri tid til å ha "pleie meg selv dager", og er egentlig elendig på hårstyling, men det fine her var at de tok i mot drop-in.(jeg er dårlig til å booke inn egenpleie i kalenderen)
 Frisøren smilte litt da jeg fant CÈLINE-ads som matchet både tekoppen og kimonoen.

Camilla multitasket fra frisørstolen - mens jeg nøt nesten mobilfrisone med W magazine, 
og føttene godt plassert i mine gamle, slitte Converse før bena skulle opp på 10 centimeter høye sko, eller i alle fall 8 centimeter...
stylemag

DAGENS SOHO STIL

 Avslappet denimlook med ankelboots er enkelt, men fint synes jeg. Kanksje ikke like behagelig å gå på høye hæler en hel dag i New Yorks gater, men man må jo lide litt, eller hva? Fant ny genser på American Apparel. Høy hals og strikk=favoritt. Armbåndet kjøpte jeg på Margiela sin pop-up store.
stylemag

Wednesday, October 24, 2012

PÅ FEST MED ALEXANDER WANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...jepp. Alexander Wang dukket opp på festen i går med et smil om munnen.....og vi innrømmer det- vi ble litt starstruck da han ruslet forbi i 7.etasje der vi stod i kø for å komme opp til the pop-up Store.
 Fikk knipset noen snapshot av han, sjekk også min instagram, for alle små øyeblikk i New York. Stikkord:  Kanye West @hippiehippiemilkshake)
stylemag

01234567891011121314151617181920212223 OUTFIT

 Gårsdagens oversized, under den omatle visning av Maison Martin Margiela with H&M. 
Mitt lille, eller store om du vil, fargeelement i form av en oversized clutch fra InWear.
 Maison Martin Margiela-kolleksjonen som kommer i salg hos H&M 15.nov. ble vist i form av en kunstinstallasjon i 9 etasjer,  i en forlatt bygning i  5 Beekman Street New York City.
Se flere bilder fra festen på STYLEmag.no
stylemag