Sunday, September 30, 2012

THE COOLEST BIRTHDAY CARD

For dere som følger meg på instagram @hippiehippiemilkshake vet dere kanskje at jeg hadde bursdag i går. Min kjære kreative bror, som jobber som art director hadde laget dette freshe bursdagskortet ti meg. Sjekk han alltid inspirerende blogg niconice .
stylemag

Saturday, September 29, 2012

OUT & ABOUT

Ut for å få seg en fransk lunch og litt Sancerre, i ny skjortejakke fra Never Denim, Lindex Missoni-bukser, sko fra Eurosko, veske fra Proenza og solbriller fra Cèline.
 Matchet visst plutselig døren og...
                                                                                                                               foto: Silje Pedersen
stylemag

GOOD MORNING PARIS


 Skulle gjerne våknet opp på et lite Boutique-hotell hver morgen, og neste gang blir det med kjæresten på tur. Har verdens beste jobb som gir meg muligheter til netter i Paris. Inspirasjon fra jeg satte mine føytter innenfor Hotel Observatoire Luxenbourg. Nå er det hjem for å feire bursdag.

stylemag

Friday, September 28, 2012

PÅ ROSA LØPER MED ANNA DELLO RUSSO

 Silje, moteredaktør i KK og jeg på den rosa løperen under gårsdagens ekstravagante Anna Dello Russo at H&M fest i Paris på Paradis Latin Cabaret. Skal forsøke legge ut link til video fra eventet etterpå.
Russo selv ble fraktet ned fra taket i en rosa huske, mens smykkekolleksjonen ble vist i ekte Cabaret ånd. 
 Russo hadde samlet verdens mektigste i motebransjen, og ble hyllet av stjernestylisten, Pucci-designer Peter Dundas, Karlie Kloss og Constance Jablonski.

Kolleksjonen blir å finne hos H&M allerede torsdag 4.oktober.
stylemag

RUSSO NIGHT OUT IN PARIS

 Gårsdagens Anna Dello Russo- outfit ble skinnbukser fra H&M, perlet korsett fra Bik Bok, jakke fra Monki og sko signert David Andersen for Bianco. Ikke ofte jeg dør å gå med bar mage, men...Silje hadde sin nyinnkjøpte røde Chanel...
stylemag

Thursday, September 27, 2012

BONJOUR PARIS
Da er Silje og jeg på plass i Paris, og klar for fest med selveste Anna Dello Russo i forbindelse med hennes kolleksjon for H&M. Da er det bare å få på seg noen klær, men hva skal man velge...
stylemag

DAGENS DETALJER

stylemag

Wednesday, September 26, 2012

PERLET HERLIGHET

Har vært ute på en liten stylingrunde, og stiftet nærmere bekjentskap med denne herligheten fra Bik Bok. Nydelig, nydelig!Tør jeg ha den på i Paris, mon tro... Du får følge med for å se...
stylemag

FANTASTISKE, FLINKE OG FINE JENNY SKAVLAN


Jenny inspirer i alt hun gjør og foretar seg, og ikke minst tar på seg. På lanseringsfesten i går hadde hun med en signert utgave av boken sin SY OM med Jenny Skavlan 31 enkle grep for ny garderobe. Nå skal symaskin frem igjen! Tusen takk Jenny! Du er rå!
stylemag

Tuesday, September 25, 2012

DETALJSTYRT MED DENIM

Nydelige Camilla Abry er alltid inspirerende og flott, og har et helt spesielt øye for de små detaljer. Dagens antrekk var intet unntak.
stylemag

I KULISSENE

Jeg er rørt, stolt, glad, og har fortsatt ikke landet etter den store dagen. Nå gleder jeg meg til å dele magasinkonseptet med alle dere som følger bloggen min hver dag.

Designervenninne Nina Granerød overrsaket med blomster på lanseringen.
Organisator før de første gjestene ankommer. Blondetopp fra Iro, øredobber fra Chanel, smykker fra cooee og fashionology.
Studio Slettvoll er dekorert med Magasiner og Voss for anledningen.
Tidenes goodybag til våre gjester og stor engasjement på INSTAGRAM. Vi har fått oss profilen STYLEMAG, sjekk #stylemag1 for bilder fra i dag. Bli vår follower, og lik bildene vi legger ut.
Kampen om et Nikon 1 j1 til en verdi av 4490 fikk fart i knipsingen og tastingen i vår hashtag-konk. på INSTAGRAM.
stylemag

FALL IN LOVE!


 Endelig kan jeg sove litt om natten, nå håper jeg bare alle dere der ute har lyst å kjøpe det nye magasinet STYLEmag, og besøke stylemag.no fra 1.oktober. Vi lover å komme tilbake med flere event for dere som er lesere også. Legger over flere bilder senere. Takk til verdens beste gjeng og redaksjon. Dere er fab! Love you all!!!!!!


stylemag

Monday, September 24, 2012

What 2 Wear @STYLEmag prelaunch

Da er det ikke ange timene til vi skal ha en liten pre-launch av STYLEmag, og 1.oktober kommer magasinet i butikk. Er litt nervøs, løper rundt for å finne ut hva jeg skal ta på meg, - Har du noe tips til meg????

stylemag

FARGERIKE MARGHERITA MISSONI

 Om ikke mange timer er Missoni tilgjengelig på Lindex, og i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen møtte jeg nydelige Margherita Missoni på den Italienske ambassaden i Stockholm.
 Margherita var lekkert antrukket i paljetter og blomster, og matchet til og med sitronplantene..
Skal du sikre deg godbiter bør du være tidlig på plass. Sjekk postene under fra eventet, og for hvilke plagg jeg har som favoritter.
stylemag

Saturday, September 22, 2012