Friday, August 31, 2012

Thursday, August 30, 2012

PÅ TO HJUL

For dere som kjenner meg, og følger meg på instagram, vet dere hvor glad jeg er i å sykle, og jeg svikter ikke slev om jeg skal ut. I Køben matchet både Mulberry-clutchen sykkelen og fasaden til Europa. Helt tilfeldig...

stylemag

WHO WHAT WEAR

Takk for alle som fulgte meg på NRK Førkveld i går. Ettersom jeg har fått mange spørsmål på sms, mail og instagram, tenkte jeg å poste et bilde med antrekkene og fortelle dere hvor plaggene er fra. Antrekk 1. Lang blazerfrakk fra Monki, skjorte, skjørt fra H&m. Antrekk 2. Kjole fra Vila, bomber fra Lindez, veske fra Nina Jarebrink, antrekk 3. Smykke fra Goldmine, genser fra H&M. Har selv på meg skinnbukser og topp fra Samsøe&Samsøe, Balmain-inspirert-jakke fra H&M og ankelboots fra Bianco.
stylemag

Wednesday, August 29, 2012

LUENE ALLE VIL HA FRA FWSS

 Luene fra FWSS som jeg omtalte på NRKs Førkveld er høstens must-haves. Det er allerede ventelistene på enkelte av angoraluene fra det norske designermerket Fall Winter Spring Summer. Her er sesongens fargepalett.
stylemag

TV-klar for NRK

stylemag

Monday, August 27, 2012

STYLING FOR MAG

I nyeste mag har jeg gjort styling av 1 plagg- 3 stiler. Check! Check! Modellen er vår fine red.ass Stella...... Det skjer ellers mye spennende om dagen som jeg skal fortelle mer om senere, så følg med.
stylemag

Thursday, August 23, 2012

Grønn av misunnelse

Min venninne, Hedda, som står bak bloggen fashioncherry , og også er kjent som Tone Damli sin stylist, gjorde dagens største kupp på H&M Loves Vintage. Hun fant denne HULK T-skjorten. I disse cartoon-tider, må det være lov å være ørlittegrann grønn av misunnelse......Regner med du får superkrefter av å gå med den, Hedda!!!
stylemag

I LOVE H&M LOVES ESMOD


H&M har mange spennende prosjekter på gang, og etter å ha samlet inn mange tonn med klær fra oss som gjerne har litt for mye i skapet, har nå designstudentene ved Esmod designet en hel kolleksjon, som vil selges på auksjon på bloppis.no der alle penger uavkortet går til Unicef. Designerspiren Trami Ngo vant konkurransen, med øverste antrekk. Både hennes, og øvrige plagg, blant annet dette skjørtet, signert Marie Christin Arnfinssen blir til salgs der i løpet av de kommende dagene.Sjekk også kk.no
stylemag

Dagens H&M Loves kupp!

Dagens funn på H&M LovesVintage!H&M inviterte idag til lansering av to vintage kolleksjoner på H&M Loves avdelingen på H&M-gården i Bogstadveien, både H&M Loves Vintage og H&M LovesEsmod.
 Ettersom jeg fortsatt er i sommermodus, kunne jeg ikke la denne T-skjorten gå fra meg. Fikk den for bare 49 kroner, og inntektene går til Unicef.  Det er mange skatter igjen. Les mer om H&M Loves Esmod på mag.no, og kast deg ut i budrunde på bloppis.no.
stylemag

perfekte røde lepper med mag!

Vi inspireres av hverandre også i mag-redaksjonen, og denne måneden er det røde lepper som gjelder.  Håper du også finner masse inspirasjon, og tar med deg magasinet neste gang du er i butikken.. Leppestift fra YSL; Rouge Voluptè perle

stylemag

Wednesday, August 22, 2012

Tuesday, August 21, 2012

Dagens Riviera look


Ny badedrakt, og med strandbag fra le Club 55!  Yacht-inspirert look før stranden kaller! Dette livet er ikke feil...mangler riktignok yachten hehe.
stylemag

Saturday, August 18, 2012

Vinn vennskapsarmbånd fra Mono & Me

 Ettersom sommeren ikke helt er over, gir jeg dere sjansen til å vinne et nydelig Mono&Me-armbånd fra emmshop. Du skriver selv hvilken farge du ønsker deg når du legger igjen kommentar og kontaktinfo.
Mono & Me henger rundt håndleddet på mange fashionistaer og kjendiser. Så hva venter du på?
blue= harmony, friendship, devotion
white= innocent, harmony, serenity
stylemag

Friday, August 17, 2012

Yesterdays outfit

Kjørte hvit skinnjakke, kors rundt halsen og røde lepper igår. Foto: Per Ervland, kk.no
stylemag

Dreamgirls WIKSÈN

 Norske Wiksèn viste sin nye kolleksjon Dreamgirls på Stratos igår, og vakre Ada, bak bloggen ahintofpeppermint, var en av modellene som stjal showet. Stikkord for kolleksjonen; feminine lekre plagg, stilrent og sexy med motwon-vibber og 60/70-talls inspirasjon.
stylemag

Wednesday, August 15, 2012

et hint av orange i København

 Kenzo møter Proenza under Cover-lunsjen i København
Pencilskjørtet under By Malene Birger- s/s 2013
 Playsuiten under Stine Goya sin visning

stylemag

Tigeren fant veien hjem..


For dere som følger meg på instagram så dere sikkert at jeg vindushoppet hos kenzo - men nå har tigeren funnet sitt hjem..
stylemag

Hold øye med TONJE JAKOBSEN

Årets debutantvisning, signert Tonje Jakobsen var a internasjonal standard, og gjorde OFW-åpningen vel verdt turen. Elsker hodeplaggene, innslaget av det sporty, teksturen og snittene.
stylemag