Saturday, June 30, 2012

FALL WINTER SPRING SUMMER

 Akkurat nå er jeg så stolt av designervennen vår som står bak det eksklusive designermerke FWSS. Ikke bare er alle deres skjorter og skjerf helt rå, men nå har også Rihanna fått øyne opp for det norske designermerket.
 Hun tok blant annet med seg denne kamoskjorten fra den eksklsuive linjen fra FWSS før hun forlot Norge - og for meg som kamoelsker skjønner dere hva jeg har på ønskelisten fra Fall Winter Spring Summer....Champis venter!


stylemag

COCO Mademoiselle


my morning...
Skulle gjerne våknet op til havutstikt og Chanelprodukter på morgenkåpen hver morgen, men desverre er det hjem til virkeligheten nå. Har hatt to fantastiske dager med Northern Women in Chanel, og føler meg veldig heldig som fikk tilbringe dagen på verdens ende og vakre Rica Havna Hotel på Tjøme.
Wearing my vintage Chanel earrings, white pants design by Riccardo Vaccarello pour La Redoute + jumper HM.
stylemag

Friday, June 29, 2012

På Verdens Ende

Northern Women in Chanel representert av Silje Pedersen fra KK, Camilla Pihl og meg selv.
En fantastisk open air- utstilling, av Peter Farago & Ingela Klemetz Farago på Tjøme- Verdens Ende.
Anja Stang nyter fotokunst av ypperste klasse, og et glass champagne i vakre omgivelser.
 Siste tilskudd til Nortern Women in Chanel; fantastiske & rå Iselin Steiro. Anbefaler alle å besøke utstillingen i løpet av sommeren på Verdens Ende.
stylemag

Wednesday, June 27, 2012

Northern Women in Chanel...

...Denne invitasjonen har pyntet opp hjemme den siste måneden, og endelig er det bare et døgn igjen til den spennende utstillingen Northern Women in Chanel..... Lover å holde dere oppdaterte via instagram, og bloggen... Men hva skal man ta på seg? den lille sorte og en Chanel. Vil ha din hjelp..
stylemag

Golden days


Maritimt, gull & hvitt! dagens antrekk er sammensatt av nye og gamle skatter. Skjørtet er fra LaRedotes gran`n Run, og designeren Ricardo Vaccarello, beltet fra Velouria vintage, gesner fra Selected Femme. Ventet bare på en båtinvitasjon jeg nå....
stylemag

Monday, June 25, 2012

THAT White jacket & Leo Tee

 Når man jobber med mote, er ønskelisten gjerne lang når plaggene tilslutt kommer i butikk. Fikk endelig tak i denne Leo-t-skjorten fra BikBok. Blir en favoritt denne sommeren, og ikke minst til sommerens festivaler som begynner på Hove allerede denne uken. Jakke fra Never Denim, klokke fra Triwa, og ringer fra danske Maria Black.                                                                       foto: NicoNice

Kommer snart en spennende konkurranse, følg med her og følg meg på instagram @hippiehippiemilkshake.
stylemag

Sunday, June 24, 2012

yesterdays...

Bryllupskoder er alltid like vanskelig, men gikk for ny Acne-kjole i gårsdagens bryllup, vintage-øredobber med strass, Celine-solbriller fra krogh Optikk, armbånd fra Cooee, veske Chanel. Klokke, Casio. Så et glimt av solen før det bøttet ned...
stylemag

just another Sunday sale

Jeg rydder og selger, og legger ut plagg i hele dag på bloppis.no, så følg med. Først ut er et par Sabre-solbriller modell Dead Famous. Husk at også du kan lage din egen bloppis.
stylemag

Saturday, June 23, 2012

Peace, Love & Sale


Hvilken tror dere jeg valgte?
stylemag

Eksklusiv vintageshopping

Sjeferedaktør i Costume, Vanessa åpnet hjemmet sitt og inviterte til tidenes vintagesalg i leiligheten. Kø langt ut på gaten, og skatter til en billig penge. Vanessa sine gamle Dior pumps ble med meg hjem...
stylemag

Mitt navnesmykke

Har endelig fått bestilt smykker med navn på. Ett med sønnens navn og mitt eget. Etter tips fra dere blogglesere fant jeg ut hvor jeg skulle bestille det, og fikk laget disse på mittnavnesmykke Tusen takk. Veldig fornyd.
stylemag

Friday, June 22, 2012

En dose partypaljetter

Etter en liten kleskrise, ble det en tur innom stylingrommet på jobben før sommerfesten med mag. Ut vandret en stk. Aagaard i et  par partybukser fra Bik Bok og en paljettjakke fra Velouria vintage. Sjelden jeg kjører paljetter i 20 +, men det funket fint. Preen Sko Aldo Rise, solbrilller fra CÈLINE
stylemag

Thursday, June 21, 2012

All For Children

MINI ME
Den fineste kolleksjonen All For Children blir å finne på H&M i oktober, og jeg har allerede skjønt at det blir kamp om dine fine plaggene etter at jeg la ut dette lille moodboardet fra H&Ms presselansering på instagram i dag tidlig. Vi elsker vel alle å kle de små opp i fine plagg. Inntektene fra den unike barnekolleksjonen går til Unicef.
stylemag

Wednesday, June 20, 2012

Dobbel dose CÈLINE

Har stort sett holdt meg inne på kontoret idag, pga deadline, men kaffe må man ha, så her er et lite snapshots utenfor officen. Sort og hvit fra topp til tå med nye Cèline-solbriller fra Krogh Optikk, som du også finner stylet i magKUPP! T-Skjorte fra H&M,og shorts fra Whitney Port for Bik Bok. det komiske var at Mari & Benedicte i redaksjonen nesten var kledd likt. sjekk mag.no
stylemag

Basic med en twist

Nytt tilskudd til basisgarderoben: Fra H&M....
Akkurat nå er jeg på jakt etter mer solide T-skjortefavoritter, og denne ble med meg hjem idag...
stylemag

Tuesday, June 19, 2012

årets festivalboots i boks

Det har vært mye hype rundt disse ankelbootsene fra Never Denim, og tilsutt, etter å ha solgt ett par gamle cowboyboots, og angret, bestemte jeg meg for å gå for disse. Håper på å få gjort noen intervjuer under Hove-festivalen, og Lissie på Slottsfjell. Skal du på festival?
stylemag

Monday, June 18, 2012

Dagens VISION

 ... Vison Street Wear t-skjortern som ble rotet frem fra loftet så dagens lys igjen i dag. Fått noen mailer om jeg skal selge den, men det skal jeg desverre ikke... Skal derimot selge mye annet på bloppis.no. Sjekk det ut nå- alle inntekter går til Miljøagentene, kronprinsesse Mette-Marit sitt fond. Overtid og deadline idag.. så det er bare å hente litt energi.

stylemag

red pants

jepp... Da ble det innkjøp av røde bukser fra Bik Bok i helgen. Får litt flashback til 90-tallet da jeg hadde røde skinnbukser, men disse er hakket finere i passformen.. Stylet med lang blazerfrakk fra Monki, og wedges fra Eurosko
stylemag

Sunday, June 17, 2012

Grab&Run

Uken har vært hektisk på jobb med deadline og styling, og for dere som følger meg på INSTAGRAM @hippiehippiemilkshake har dere sikkert fått med dere det. Her er noen snapshots fra LaRedoute Gran&Run. Fikk med meg den fien bikinien, og dressjakken med de maritime gullknappene på, samt en veldig kul shorst jeg gleder meg til å vise dere.line fra lilisfashion, Nadine fra KK, Denoto, Hedda fashioncherry og Janka, polliani fant også fine skatter.

stylemag

Friday, June 15, 2012

ny veske!!!!


Har lenge ønsket meg en liten festveske med gulldetaljer på, og det er det tydeligvis noen som har fått med seg...Denne fine vesken fra Syster P ventet på meg da jeg kom hjem igår.
stylemag

Universals sommerfest

 På hagefest hos Universal music med høy splitt sammen med flotte Gjyri Helen, sjefredaktør i KK.
 og fineste gjengen fra topp og mag.
og våre nye sterke venner Hennessy!!!
stylemag

Wednesday, June 13, 2012

Funfair Evening

Akkurat nå snakker alle om REPLICA fra Maison Martin Margiela.  Mags skjønnhetsansvarlig har allerede måttet dele sine dufter med oss i redaksjonen, og vi er i ekstase.  Mine favoritter er Funfair Evening og Beach Walk. Gimle og Steen og Strøm vil selge de eksklusive og limiterte duftene. Som vi gleder oss.
stylemag

cravings on shoot

 Etter dagens shoot havnet dette på ny cravings-liste.
Blå og burgunderfarget solbriller fra Cèline, Krogh Optikk, halssmykke fra MQ, ørepynt med strass fra H&M & cuff fra H&M

stylemag

Buffalo platforms

Samsaya kjørte statement 90talls Buffalo plattforms under Miniøya- og rocket scenen.


 Elsker Sam og stilen hennes, og skjønner nå at jeg ikke er helt dum som har spart på de legendariske skoene selv. Spørsmålet er vel bare om jeg noensinne tør ta de på igjen... Hva tror du?
stylemag

Tuesday, June 12, 2012

Boyfriend Burgundy Palestina


Boyfriend fit it is. Min gamle Levis 501 er fortsatt en av mine favorittjeans, og stadig nye pumps for prøve om de mestrer sykkelpedalene. Pumps fra Bianco, jakke fra Rules by Mary/Koma, tank fra H&M og gammelt platestinaskjerf kjøpt på marked.
ps. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM @hippiehippiemilkshake, og finne skatter til salgs på bloppis.no
stylemag

Monday, June 11, 2012

Kjøp mine vintageskatter NÅ!


H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit var først ute. - Nå kan du få din profil og selge vintageskatter på bloppis.no. helt gratis. Vil du bare shoppe? Jeg har flere funn fra L.A, London og Paris som du finner på celines vintage bloppis på bloppis  fra Won Hundred, Local Firm, Gestuz mf. Du støtter samtidig en god sak. Inntektene av salget går til Miljøagentene. Hva venter du på?
stylemag