Monday, April 30, 2012

Vinn sommerens fineste designersko!

 Paider by Preen / Aldo Rise
 

Baughan by Libertine /Aldo RiseWeatherbee by RW Anderson / Aldo Rise

Cregger by Faster by Mark Fast /Aldo Rise
Onsdag 2.mai kommer ALDO Rise-kolleksjonen, som er et samarbeid mellom designerne JW Anderson, Faster by Mark Fast, Libertine og Preen. Det blir rift om de mye omtalte skoene som kommer i salg i Oslo og Stavanger, men jeg har plukket fire favoritter blant de 13 ulike parene, og da jeg var på pressevisning fikk jeg med et par ekstra å gi bort( verdi 1399) Det skal DU få. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvilket par du liker best og hvorfor. Husk kontaktinfo.

stylemag

Sunday, April 29, 2012

Blue Morning

Good morning sunday! New top from MiH jeans, nailpolish from Barry M, Balenciaga Paris LÈssence, scarf from Zara, ring Syster P, bracelets from tophop & systerp
stylemag

Saturday, April 28, 2012

skinnvesten and I

 Skinnvest i burgunder fra Never Denim står på ønskelisten.Tyvlånte denne på This Is PR.
 mye armcandy rundt håndleddet fortiden...
...og mer inspirasjon på hos This is fra Dyrberg/Kern. Husk å følge med på INSTAGRAM. Poster mer snapshots der.
Hvordan ville du ha stylet skinnvest?

stylemag

Friday, April 27, 2012

Cravings to the Air!

Ikke feil denne vesken her fra Surface to Air!
 Frynsefest av noen sko fra Helene Westbye
...og enda en finfin vekse fra Surface to Air!
Farlig mye fint i vente til høsten fra Surface to Air og norske Helene Vikse. Presseukens siste visning hos Gambit med økologisk mat og sterke forfriskninger i glasset.
stylemag

yoga matters

 Det er alt for sjelden du finner meg på en yogamatte en morgen, men når det kunne kombineres med et pressemøte og jeg kan få trene i sort, kom jeg meg på matten på Puro Yoga. Anledningen var Havreflak-blandingen fra Quaker, og testing av yogaoutfit fra Fillipa K. sjekk mag-bloggen for flere bilder fra økten, og ukens fredagskonkurranse- kanskje er det du som vinner?Hvordan pleier du å starte dagen???
stylemag

Thursday, April 26, 2012

I LOVE April, May!

Det var en fest å komme hjem fra dagens pressemøter. Akkurat i tide fikk jeg de fineste plaggene som jeg har bestilt fra April, May fra emmshop Dere som følger med husker kanskje at jeg blogget om merket for lenge siden, og jeg trodde faktisk ikke man skulle få kjøpt det her hjemme- men jo- med fri frakt til og med! LOVE!!!
stylemag

one night in heaven


Søte Camilla Pihl og MiH inviterte til Cocktailparty, Pressevisning og shoppingkveld med MiH på Kolonihagen. Designeren Chloe Lonsdale fortalte om tanken bak den nye kolleksjonen, og vi så oss ut favoritter med bobler i glasset. Møtte både moteredaktør Silje fra KK, og Sara Strand. Elsker både shortsen, den metalliske skinnjakken, slimfit slengbuksene og ikke minst skinnjakken til Chloe. Husk at du fkan følge meg på INSTAGRAM for daglige snapshots.

stylemag

to die for

YES PLEASE!!!!!!jeg craver for alt fra Munthe plus Simonsens for tiden, og høstens kolleksjon fra den danske designeren er helt rå! Snøring i livet, skinn, hull, frynser, rocka bohemsk, akkurat slik jeg liker det.
stylemag

Wednesday, April 25, 2012

Dagens lag på lag


lag på lag & boyfriendjeans
På vei fra pressevisning hos This Is PR med to jakker, en utvasket Lee gold label, Zara fryseveske & boots fra Bianco.
stylemag

Marant-alike på ønskelisten

Jeg dør! Enkle lekre, spisse ankelstøvletter fra Bik Bok står på ønskelisten NÅ!
stylemag

Tuesday, April 24, 2012

A Fairly Afternoon @Kaare Lund

 Selv om pulsen ikke har vært i nærheten av hvilepuls, har det vært en dag med mye inspirasjon. 7 møter og sikkert 100 klesmerker og beautynyheter er fordøyet. Avsluttet dagen hos Kaare Lund agenturer og falt for denne nydelige genseren fra Fairly, og smykkene til Maria Black som skal lånes til styling.
Wearing what? jumper from Fairly, necklace, Maria black, jeans from dr.denim, boots from Acne,stylemag

Dagens kamo baglady

TODAYS
Inspirert av skjorten til Kristin, fant jeg frem kamoskjerfet mitt, og er klar for høstens visninger! Nesten så jeg føler høsten kommer før sommern. Andre som føler det samme?
stylemag

Monday, April 23, 2012

I Hilfigers hule


 For dere som følger meg på INSTAGRAM  har dere nok fått med dere at jeg ble inspirert til å erstatte brettekanter med rulling etter å ha sett Tommy Hilfigers høstkolleksjon nylig. Fikk også et par nye plagg på ønskelisten- blant annet genseren med ankeret på, og kamoskjorten til Kristin. Presseuken starter imorgen, og hele 5 pressemøter står på blokken første dag. Følg med både her og på mag-bloggen. stylemag

Saturday, April 21, 2012

Holly & Whyte

Ikke så ofte jeg tidligere har handlet på Lindex, men i går havnet denne genseren fra Holly&Whyte by Lindex i handleposen. Blir dagens outfit med vintagesmykker fra Marokko og sophiarose.
stylemag

Friday, April 20, 2012

Dagens outfit

Mine gamle boyfriend Levis 501 er en av mine absolutte favoritert i skapet. Jeg husker jeg fikk den på et Levis event i et gammelt fabrikklokale for over 10 år siden. Sko fra Bianco; jakke fra TopShop, T-skjorte fra American Apparel, veske fra balenciaga, klokke fra Triwa, smykker fra Marokko.
foto: Janka Polliani/polliani.com
stylemag

Thursday, April 19, 2012

No Nationality

En reise til Tokyo midt i lunsjen var ikke feil. Til japansk musikk og litt sake i glasset, ble vi servert kolleksjonen til  NN* 07 No Nationality. Stikkord for kolleksjonen: nydelig strikk, japansk gatemoteinspirasjon, grove masker, cord, skinn, gråmelert, og fri for fargen sort.
stylemag

Wednesday, April 18, 2012

dagens outfit @This is PR

...og her var hele meg i et nytt bildeformat. Mags mote-og skjønnhetsansvarlige Julie tok noen bilder da jeg prøvde de fine pumpsene.
Wearing what? Pumps from Aldo Rise, jeans; H&M, vintage blazer, tee American Apparel caps, H&M, bracelet; Su Misura.
Veldig lekre disse parene fra Libertine også...
Matilda sportet dem med et par skinnbukser! Fresht.
Tror varianten i blått, hvitt og sort blir fine stylet til denim! Fikk selvfølgelig lyst på dem også..haha

stylemag