Saturday, March 31, 2012

Like its Made in Heaven...
Det er lov å drømme om 70talls sommer, selv om det dalte noen snøfnugg fra himmelen for 5 minutter siden. Dagens inspirasjon er hentet fra MiH sin spring/summer-katalog.  Elsker fotografiene, looken og stemningen. Veldig lyst på den greske skjorten med striper, og et par Marrakesh slengbukser. Kanksje noe å skaffe seg før Marokko...?
stylemag

Vinn dine favoritter fra FASHION AGAINST AIDS

 Min personlige favoritt på herresiden, og som jeg tror jeg kommer til å kjøpe til meg selv...
 Den lille strandshortsen.......
Tie Dye-shortsen  i rosa er perfekt for festival
Solbrillene som skriker etter oppmerksomhet &herresko uten lisser med vintagepreg.
H&Ms FASHION AGAINST AIDS er limited og kommer i butikk 26.april, men du kan være en av de heldige som får kle deg med et av plaggene eller tilbehøret fra kolleksjonen før allle andre.
Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med kontaktinfo og fortelle hvilken favoritt du vil vinne?
stylemag

Friday, March 30, 2012

My week on instagram

En daglig dose uhøytidelig inpirasjon får du via instagram@hippiehippiemilkshake 
1)my 5ml Celine Pour Femme 2) accessorize me. mags tilbehørsguide 3)lunching and fashion shoot  4)my etnic arm candy  5)scrub from Loccitae 6)Sumisura flowers 7) my white wesc jean 8) Zara fringe bag 9) for my garden? 10)DIY 11)pressevent 12) Carrera news 13) Syster P, 14) Chanel, 15) diy inspo 16) my Cèline 17) belt it 18)Red bull Nordix.


stylemag

Shoot med mag

Style it neon! Lurer du på hvordan du bør style neongult denne sesongen? Her er noen snapshots fra shooten til 1 plagg - 3 stiler i mags studio 2. Det ferdige resultatet finner du i nyeste mag, men jeg lurer selvfølgelig om jeg ser DEG i et hint av neon?
stylemag

Accessorize me!

Ettersom både jeg og resten av redaksjonen elsker tilbehør har vi laget en egen tilbehørsguide så du får gratis når du kjøper mag. Som om ikke det er nok får du som mag-leser 200 kroner rabatt når du handler på miinto.no, som blant annet har smykkemerket Sumisura. Det lønner seg med andre ord å kjøpe mag! Løp&kjøp.
stylemag

Thursday, March 29, 2012

Marokko Mood

Akkurat nå er jeg i feriemodus, og klar for å forberede kropp og sjel for ferie. Fikk med meg LÒccitane scrub hjem fra mags skjønnhetsansvarlig Julie, og merker jeg gleder meg til litt sol. Lakk fra Isadora, bangle fra Syster P. Følg hippiehippiemilkshake på instagram for en daglig dose inspirasjon.
stylemag

Hello Miss Sofie...Da jeg var innom Storheil Agenturer forrige uke, fikk jeg se høstkolleksjonen til Sofie Schnoor, og disse paljettbuksene kan gjerne finne veien hjem i mitt skal sammen med litt fin strikk..Elsk.Elsk.Elsk.  
stylemag

FASHION AGAINST AIDS

Det er alltid spennende med H&Ms FASHION AGAINST AIDS-kampanjen og denne gang er inspirasjonen hentet fra alle verdenshjørner. Kolleksjonen er fargesterk og crazy, og perfekt for deg som planlegger festivalsommeren. Tribal møter 90-tall, med tie dye, batikk, mønstermix og frynser.
Har du lyst å vinne plagg eller tilbehør fra Fashion Against Aids må du følge med i påsken. Jeg kjører konkurranse. Har du noen favoritter så langt?
stylemag

Wednesday, March 28, 2012

DAGENS DILEMMA! Bytt eller behold?

Jeg har en tendens til å falle for frynser, og denne clutch-vesken fra Zara er intet unntak. Er den en keeper? Hva mener du?
..og hold ut med litt endringer på bloggen, jeg jobber med å få dette fikset

stylemag

DAGENS INTERIØRTIPS: trendy puter

 Det er sjelden jeg kjøper nye møbler, men puter er som tilbehør og akkurat NÅ har jeg lyst å bytte ut mine pudderrosa puter i skinnsofaen.  Da jeg var innom Front Society i går for å se på Syster P-smykker, kunne jeg ikke la være å ta en ekstra titt på disse putene fra Chhatwal & Jonsson. Lyst å innrede NÅ!
stylemag

Tuesday, March 27, 2012

armcandy fra Syster P

 Startet dagen med myntete, og smykkenyheter hos svenske Syster P på Front Society, sammen med Janka. Ble forelsket i flere av de nydelige smykkene, og her ser dere noen av mine favoritter. De store ringene og et chai bangles er på ønskelisten. Noen smykker finner du også på miinto.no


stylemag

Monday, March 26, 2012

SO CHANEL !

 Hadde ikke sagt nei til å bli med eliten av modeller da CHANEL EPHEMERAL BOUTIQUE åpnet  i Tokyo, Japan for noen dager siden, men av en eller annen grunn er det kun bildene, og ikke invitasjonen som har havnet i min inbox. Legg merke til gullfiskbollen med de rosa herlighetene og drøm deg bort i Chanels verden.
stylemag

NATT&DAG

Møtte fotografen Stephen Butkus på Diesel Female Apartment, som knipset disse bildene av meg for Natt & Dag, sjekk link her.CÈLINE T-skjorten fikk luftet seg.
stylemag

Sunday, March 25, 2012

MY MOSCHINO

Mens gårsddagen var laidback, har kleskoden vært langt mer pyntet idag i dåp. Hvit kjole fra H&M, bare bein og vintage Moschinobelte fra Miami.
stylemag

Friday, March 23, 2012

FERIEFAVORITTER

Klar for sommer, og nerd som jeg er har jeg begynt å legge frem hva som skal med til Marokko. Passet mitt har fått et nytt liv med skinnetui fra Lulu`s accessories. Over bikinien en topp fra Very by Vero Moda og solbriller fra Persol.stylemag

Think good thoughts

Dagens lille smykke fra Sophiarose...
stylemag

Thursday, March 22, 2012

ikke bare FRONTROW...

 Det er mange fristelser man utsettes for i motebransjen, og dagens sniktitt på kolleksjonene fra  Frontrow, Just Female, Second Female, Sofie Schnoor og Lulu`s var intet unntak! Det meste kommer ikke før til høsten, men leopardprintjeansene fra Just Female kommer snart i butikk på HØYER, og second female på blant annet magmalou. Veskene fra Frontrow dukker opp på Shoe Lounge...
stylemag

Wednesday, March 21, 2012

FLOWER POWER

 Har ønsket meg denne blomsterbuksen i flere måneder, og endelig er den i butikk. Liker at printet er mer nøytralt enn alle de fargerike variantene der ute. Ok så er den farlig lik de fra Alexander Wang, men liker! Var altså dette jeg egentlig hadde på meg i går, før det ble maling-bonanza. Bildet nr. 2 er tatt av Sigrid. øverste bilde er lånt fra Sara Strand
stylemag