Wednesday, February 29, 2012

MIN TV-DAG I BILDER


Med en 17 kilo tung koffert med klær forlot jeg Oslo, og ble fløyet til Bergen for å være gjest og moteekspert i FØRKVELD på NRK1-
 Elementer i TV-studioet matchet tilfeldigvis buksene mine fr H&M... hehe..
 Vårens tilbehør & trender plukket til sending- en godteributikk av godbiter..
 ...og neoenlyset i studio matchet dukken jeg hadde stylet. 
Forberedelser og styling før sending. Blomsterprint, hint av mint, hvitt, metallisk og sporty tendenser
 og litt nødvendig makeup
med programleder Øyvor Bakke
 ....og noen timer senere,  fly hjem...
Tusen takk for meldinger fra alle dere som fulgte den direktesendte sendingen. Hvilke trender tror DU på for sesongen?

stylemag

Dagens FIT YOUR ATTITUDE

Mags kundekveld hos Diesel var en suksess, og etter en tur i prøverommet fant jeg min favoritt blant de 5 FIT YOUR ATTITUDE jeansene. En litt oversized DIESEL GETLEGG, med slitte detaljer og fin vask. Skjorten og skoene er fra Zara.
Se flere bilder på mags fashion feed på mag.no i løpet av dagen.
stylemag

Tuesday, February 28, 2012

Hello TIE DYE!

Har blitt endel diy-prosjekt og nye batikkbukser som har blitt til på badet i det siste, kunne likevel ikke motså fristelsen da denne skjorten ropte på meg på Zara forleden.  Klar for shoppingkveld med Diesel om en drøy time. håper å se deg. Hva synes du om batikk?
stylemag

Monday, February 27, 2012

LOOK LOOK LOOK

Har vært innom showrommet til H&M for å plukke styling til et Tv-program jeg skal være gjest i denne uken. Forteller mer senere. Denne capsen og disse par stripete buksene fra H&M kommer til å bli med meg hjem etter jobben er gjort! Har ventet på dem lenge, og det hyggeligste av alt er prisen. Buksene kosetr bare 99!
stylemag

Sunday, February 26, 2012

Bli med mag på SHOPPINGKVELD med DIESEL

Vil du sjekke ut Diesels nye jeanskonsept FIT YOUR ATTITUDE før alle andre?Da håper jeg vi sees tirsdag 28.februar på DIESEL store i oslo når mag og Diesel inviterer til shoppingkveld. Du kan vinne jeans, og det blir bobler i glasset, djene Fanny&Charlotte, samt MMM Live!
For å melde deg på skriver du en kommentar i feltet under, eller mailer diesel@melmac.no - så kommer du på listen. ( aldersgrense 18.år) Les mer om eventet i nyeste MAG!
stylemag

Saturday, February 25, 2012

WANTED

På ønskelisten: Til våren står et par hvite baseballsko på ønskelisten. Har siklet på sneakersene fra Isabel Marant, men lommeboken har foreløpig sagt nei til dem. Et alternativ kan bli disse fra LaRedoute som ligner et par fra Nike Air jeg hadde for sikkert 10 år siden.
stylemag

Friday, February 24, 2012

Vinn armbånd fra Su Misura


Ettersom det både er vår i luften og helg, kjører jeg i gang en liten konkurranse, med armbånd fra en av mine favoritt smykkemerker, Su Misura. Det eneste du renger å gjøre for å vinne et armbånd fra de norske designerne er å legge igjen en kommentar med hvilket du helst vil vinne, og kontaktinfo:) Vil du se flere av smykkene kan du sjekke  miinto.no. GOD FREDAG!
stylemag

Pump it!


Endelig er Pumps-favorittene fra Bianco kommet i butikk. De mintgrønne i semsket skinn er blitt bloggfavoritt- jeg har sikret meg et par i både sort og mint...
stylemag

Thursday, February 23, 2012

MARNI at H&MI dag startet jeg dagen med Julie fra MAG, hos H&M der vi fikk en eksklusiv titt på Marni-kolleksjonen som lanseres på H&M 8.mars. Flere fine skatter her, blant annet disse øredobbene og sandalene. Noe du vil stå i kø for?
stylemag

Wednesday, February 22, 2012

DAGENS INSPIRASJON

I SEE STARS! Dagens inspirasjon er hentet fra bloggen til fantastiske Hanneli, av ikke minst like fantastiske Erin Wasson.  De råeste buksene jeg har sett EVER. Elsker hvordan hun har stylet disse opp..
stylemag

Tuesday, February 21, 2012

FOLLOW ME on Instagram

Kommet deg på Instagram? Følg min daglige uhøytidelige feed på instagram hver dag! Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, og finne hippiehippiemilkshake!
stylemag

TODAYS MOODBOARD

Var på fest lørdag, og da kune jeg ikke gjøre anne enn å ta noen snapshots av denne inspirasjonsveggen. Vurdere å gjøre det samme i garderoben min for å få den daglige dosen inspirasjon før jeg vandrer ut av døren....
stylemag

DAGENS OUTFIT


Casual day@work
Wearing what? jeans; Never Denim, jacket; TopShop, bag; Chanel, sweater, Forever 21, DIY rider gloves
stylemag

Monday, February 20, 2012

STUD ME! Givenchy styleAkkurat nå er jeg hekta på looken til Givenchy, og har disse øredobbene fra Bjørg Jewellery,på ønskelisten fra Miinto.no  

stylemag

DAGENS SKINNJAKKE

Jepp. skapet er allerede fullt av skinnjakker, men kunne ikke motså fristelsen da jeg oppdaget denne på Zara.
stylemag

Sunday, February 19, 2012

Cravings

ON my wishlist: Pamela Love fra net-a-porter
Vet ikke helt hvor sunt det er å få disse nyhetsbrevene fra net-a-porter. Egentlig mer selvpining, men...
sjekk for øvrig salgsbloggen min her for cuff fra Marc Jacobs, kjole fra Ganni mm.
stylemag

Saturday, February 18, 2012

MY LOOK featured in LONDON STREETSTYLE blog

MY OUTFIT @LONDON FASHIONWEEK
Ble stoppet av Street style-bloggen backstreetbirds på Oxford Street etter en liten runde på topshop.  Im wearing boots; Acne, pants; Neverdenim, BikBok, jacket; topshop, hood, alexander Wang, Bag; H&M
http://backstreetbirds.wordpress.com/
stylemag

confused? lets talk fashion in a box

Dont know what to wear @St. martins Lane Hotel?
Fashion is fun! og denne boxen fra DAZED AND CONFUSED på St.Marins Lane Hotel ble knipset mer enn gjestene under åpningen av London Fashion Week.  Enten du har kleskrise eller våkner opp etter nachspiel uten å ha noe på deg, redder dette dagen derpå, eller kveldens fest.  Her får du alt fra smykker fra pamela lovetil basic t-shirts!
stylemag

Friday, February 17, 2012

NUMBER 4

 NEW IN Åpner garderoben for noen sporty innslag inspirert av Isabel Marant. Denne ble med meg hjem i går...
stylemag

OUTFIT of the Day

@bjørn borg lights off show in London
Ikke uten grunn at Bjørn Borg-eventet het says yes! to turning the lights off, men hvis du ser gjennom det blå filteret så ser du kanskje at jeg har kjørt dobbel batikk!

stylemag

Lights off


Bjørn Borg says yes to turning the lights off!

stylemag

Skal, skal ikke?

Et par, begge eller ingen? Dagens dilemma i London
stylemag

Wednesday, February 15, 2012