Tuesday, January 31, 2012

THE LOAFERS

En tur innom frisøren min på Olimb&Co nylig gav meg ikke mindre lyst på et par designerloafers fra Giaccomorelli, eller et par fra Christian Louboutin. FY F... så rå...
stylemag

Monday, January 30, 2012

NYTT ACNE-KUPP!

Desverre befinner jeg meg verken i Paris, NY eller Sverige, men denne genseren ble med meg hjem fra Acne-butikken i København. Fant den i herreavdelingen, og på 60% salg...Er den ikke fin?
stylemag

Sunday, January 29, 2012

GUERLAIN SHIMMER i Taxfree-kurven

NYTT I SMINKEPUNGEN: Det blir absolutt impulskjøp når det kommer til makeup også, og da jeg landet på Gardermoen havnet dette nydelige shimmeret i taxfree-kurven. Ble nok litt blendet av innpakningen. Dere som kjenner meg vet at jeg egentlig verdens skralleste sminkepung, så greit med litt nytt. Guerlain Mèteorites Cruel Gardenia,  illuuminating iridescent powder.
stylemag

Saturday, January 28, 2012

New In: Caps from weekday

stylemag

HAPPY DAYInspirasjon med nyeste freshe COVER, en tur innom Acne og vår i luften...Deilig å være norsk i Danmark.... Kan du gjette hva som er i handleposene? Skal du til Køben under moteuken anbefales lunsj på favorittkafeen ZIRUP i strædet! Bestill en wrap og rosa bobler...
stylemag

NYTT RUNDT ARMEN - NÅ!

Akkurat nå pryder et nytt fint armbånd fra Norr i Køben min høyre arm. Ny college-genser fra Acne også, og det lille røde fra Su Misura.
stylemag

Friday, January 27, 2012

Hvilken skal jeg velge?

På shopping i Køben, med et dilemma. To fine skjorter i prøverommet. Hvilken skal jeg velge?
stylemag

Thursday, January 26, 2012

MINT LOVER på ønskelisten

Akkurat nå ønsker jeg meg disse pumpsene fra Bianco. Har sniktittet på vårens skotrender i dag, og disse tror jeg blir fine til et par jeans og brune sommerføtter.
stylemag

Wednesday, January 25, 2012

WINDOW INSPO

DAGENS VINDUSHOPPING
Sted: Rulletrappen på Oslo City. Butikk: H&M
Avslappet, kul, men samtidig litt sexy. I vår er jeg keen på å "ta en" Abbey Lee. Så er det opp til kjærsten om han vil stjele looken til mannen på bildet.


stylemag

TODAYS OUTFIT

Wearing what? Jacket; Isabel Marant, boots; Acne, jeans; Lee Gold Label, bag; Alexander Wang, hood; Carlings
Funnet frem silkejakken fra Isabel Marant, og mine loose boyfriend-jeans fra Lee. Klar for vår jeg..
stylemag

Tuesday, January 24, 2012

DEADLINE


Møter, deadline, blogging og korrektur. Akkurat NÅ ser pulten min slik ut! Men jeg lover deg, Jeg har system i rotet og i hodet, og snart blir det København.....ikke glem å sjekke bloggen til mag, der vi har lagt ut dagens video.
stylemag

Monday, January 23, 2012

PROENZA PLEASE!!!!!!

så var det disse da...stylet til et par jeans....Hvorfor så uendelig mange fristelser der ute? Disse vil jeg ha NÅ!
stylemag

OUTFIT OF THE YEAR- THANKS!!

Thank you so much voting 4 me....
WOW! oJ. mEG? Tusen takk til alle som stemte på meg i Oslo Nights kåring av Årets Outfit of the Year. Kjolen fra Jenny Skavlan er en vinner!!!!!Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg skulle vinne, og ble veldig positivt overrasket da jeg plutselig ble linket på facebook!Kommer mer updates.
stylemag

Sunday, January 22, 2012

PAINT ME YELLOW

 Klar for gult? Vårenen er farget av mye gult, i ulike nyanser og materialer, men selv om gult er kult, er det ikke like lett å style gule plagg. Er du klar for gult? Her er noen gule godbiter fra Weekday & Monki, og for de som tør å ta den helt ut denne sesongen, kommer en T-skjorte med banantrykk også!
stylemag

DUFTEN AV CHAMPAGNE

Crisp Champagne duftelys fra VOLUSPA. For deg som er et luksusdyr, anbefales det siste hotte innen duftlys.  Vintage voluspa er et duftlys laget av sparkling brut champagne med et hint av vanilje, fremstilt av naturlig aprikos og kokosnøttvoks. Fikk dette fra en venninne da hun var i LA,  men sist jeg var innom frisøren min på Olimb&co, oppdaget jeg at de selges i Norge også.
TIPS: Når lyset er brent ut, kan du bruke den fine krukken til smykkeskrin...
stylemag

Saturday, January 21, 2012

MISSONI LOVE


Jeg tror neppe jeg får like heite legger hvis jeg handler Missoni, men MY GOD for en Missoni-kampanje....
stylemag

SELGER

Jeg selger min Marc by Marc skinnveske, et par lakkpumps, en skinnjakke, en rosa Acnekjole og et lite smykke fra Marc. Ta en titt på hippiehippiemilkshop herhttp://hippiehippiemilkshop.blogspot.com/
stylemag

EDGY cooee

OOOOOH....
Jeg fikk sniktitte på den nye smykkekolleksjonen til svenske Cooee denne uken, og denne våren dukker det opp flere rå godbiter i Akyl, plast og sølv med mer edgy detaljer som disse bolt-armbåndene. Det kommer også et nytt samarbeid med Anine Bing!
HUSK at du kan VINNE armbånd litt lenger ned. Jeg trekker vinner innen mandag.

stylemag

Thursday, January 19, 2012

MY PRADA

My PRADA
Noen ganger er det mer bittert enn andre å ikke komme seg dit man egentlig skal, og jeg snakker selvfølgelig om kveldens lansering av PRADA x LG 3.0 Smartphone. Synes likevel invitasjonen var så kul at jeg måtte lage en post. Skulle gjerne smykket meg med designtelefonen.


stylemag

FINE FAVORITTER

Var en snartur innom House of Communication forleden, og her er noen av mine favoritter.
Wedges fra Henrik Vibskov, lakker fra interiørmerket Montana og genser fra Munthe Plus Simonsen.
stylemag

HELLO SPIKES

Smykkenyhetene fra SuMisura er til å dø for!Se bare på dette mintgrønne armbåndet med spikes.
stylemag

HELLO CÈLINE

 HELLO CÈLINE
Når man heter CELINE er det kanskje en logo bag fra CÈLINE jeg skulle hatt over skulderen..... 
Da jeg så Elin Kling nylig hadde kjøpt seg en i samme serie, merket jeg at jeg kjente litt på veskemani-fella.... Skal..Skal ikke.....?

stylemag

Wednesday, January 18, 2012

TODAYS outfit

DAGENS OUTFIT:
Jacket; H&M, vest; What Comes Around Goes Around, jeans; Bik Bok, shoes, Bianco, BAG: Balenciaga
Selv om gradestokken nærmer seg -10, er kroppen klar for vår. Fant frem mine gamle Balmain-inspirerte tiedye-bukser fra BikBok(sikker 4 år gamle), og tipper de ser solens lys flere dager denne sesongen. Marant kommer tross alt med mer batikk...
stylemag

Tuesday, January 17, 2012

VINN COOEE ARMBÅND

VINN VINN VINN Dere har kanskje lagt merke til at jeg har brukt armbånd fra Cooee Design, og nå har dere mulighet til å vinne et Triangel armbånd i klar plast fra Eccentric-kolleksjonen til den svenske designeren. Legg igjen en kommentar om hvorfor du bør vinne dette kule armbåndet. Jeg trekker vinner før helgen.
stylemag

SHOOT

Har gjort styling på shoot idag for mag, men kan ikke røpe så mye mer enn at vår fine redaksjons assistent har vært modell. Mye å glede seg til...

stylemag

Monday, January 16, 2012

STEM NÅ! Jeg er i finalen...

VOTE NOW & WIN! Finalerunden i Oslo Nights Outfit of the Year er i gang.
 Stem HER om du vil jeg skal ha en sjanse blant disse kule damene(Nå teller ikke alle LIKES på facebook, du MÅ inn og stemme på linken. Gjør du det har du til gjengjeld muligheten til å vinne eksklusiv behandling i Frisør& hårstylist EirikThorsens nye hårsalong, Adam & Eva i Grensen.

stylemag

Sunday, January 15, 2012

OUT&ABOUT

VÅR I LONDON og salg hos alle motehusene. Heldige Dina fant Marant-bootsene på 50%, og noen fant en liten sak hos Chanel. Kjenner jeg er litt misunnelig og bitter på at jeg ikke er str. 36.hehe. For flere bilder, og update fra turen: Husk å sjekke MAG-bloggen på mag.no der du også kan VINNE nydelig armbånd fra EFVA ATTLING.
stylemag