Wednesday, November 30, 2011

COCO


...som om ikke det var nok å ha en Chanel 2.55 på ønskelisten, har jeg nå et par solbriller jeg gjerne skulle hatt.Var innom Krogh Optikks filial på Majorstua for å se på solbriller til kjæresten, da blikket falt på denne modellen, med klassisk lenkedetalj på stangen. Skulle gjerne vært 80-talls chic med ørevarmerne også, men kanskje mest oppnåelig til jul; coffee table books fra motehusene....
stylemag

Tuesday, November 29, 2011

VINN FESTKJOLE fra SELECTED FEMME

Partyklar, men mangler elegant paljettkjole til julebordet? Du kan vinne denne nydelige festkjolen fra Selected Femme. Kjolen har knapper i ryggen, og er i str. 36/38. Verdi kr. 1199. (Modellen heter Maise, og du kan se den på, via nelly sine sider)
For å vinne trenger du kun å legge igjen en kommentar. Husk kontaktinfo om du ikke selv har blogg.


stylemag

MAG + 30% hos BIK BOK

MY DAY: Deadline at mag January issue...
Ikke glem at det lønner seg å kjøpe desemberutgaven av mag. Ikke bare får du masse trendtips til under 500-lappen, du får også kupong med 30% hos Bik Bok. Perfekt hvis du er ute etter ny julebordkjole eller et par nye jeans..


stylemag

Monday, November 28, 2011

FASHIONISTAS I MET AND LIKED

TODAYS INSPO: Tina from Star pr.
Tina fra Star Pr. er en stor inspirasjon. Ikke bare elsker jeg håret hennes-  Tina ser alltid fantastisk ut, som her med vide gulvlange bukser, og skjorte med feminine rysjer. Notatboka under skulle jeg ønske at jeg eide... den spottet jeg under presseuken på Gambit.
stylemag

THE KIMONO

NEW IN: Kimono fra H&Ms Conscious Collection...
Elsker kimonojakker. Prikken over i-en for en hverdagsfin look.
stylemag

Sunday, November 27, 2011

PAKK INN ET ANTREKK & GI TIL DE FATTIGE!

Mens mange av oss kjøper moteklær vi ikke trenger, er verdt å tenke på alle de som knapt har mat i kjøleskapet eller noe å ta på seg. I går satt jeg selv 5 timer og pakket 5 ikea-oppbevaringsposer med klær&stæsj. Dagens oppfordring er derfor; Gi en gave til Fattighuset eller Fretex. Har du ubrukteklær med merkelappen på, eller har lyst å gi ditt bidrag? pakk det inn og merk gaven med jente/kvinne og alder/strørrelse. Fattighuset på Grønland har åpent fra 12-16 hver dag, så blir det en fin jul for flere...trykk like på posten, og spre budskapet.
stylemag

Saturday, November 26, 2011

FEST MED PALJETTER

Night out with mag
...og her er den nye paljettkjolen på, og en lånt Chanel jumbo på julebord med mag-jentene og Aller media på BALLROOM.
stylemag

NEW LOVE

New in. Jacket from H&M in black leather & Whool.
Da vi hadde juleverksted hod H&M på mandag fant jeg den perfekte jakken fra H&M.


stylemag

DAGENS Kjoleinspirasjon fra PUCCI

  Kveldens kjolevalg er inspirert av bildet på mags forhandlerliste av Abbey Lee på catwalken for Pucci! Elsker denne kjolen med brokademønster.
Falt pladask for paljettkjolen fra Topshop som jeg fant i Stockholm. Lakkpumps fra H&M.
stylemag

Friday, November 25, 2011

og plutselig dukket en CHANEL opp...

Hvor snill er man ikke når man låner bort en CHANEL til en venninne for en kveld?
En wallpost på facebook reddet kveldens veskekrise! Tusen takk, Line!
stylemag

Good Morning

 Får alltid mye inspirasjon når jeg er hos INCH på St.Hanshaugen, og kaster meg alltid over en stor bunke med gamle VOGUE. Ikke feil med ursunn te for kropp og sjel heller. Senere er det julebord. Kjoleinspo kommer...
stylemag

Thursday, November 24, 2011

Hamsa from SuMisura

NEW IN: Hamsa bracelet from SuMisura from miinto. Nytt armbånd med Hamsa-hånden fra SuMisura fra miinto er min nye favoritt. Strikkegenser er håndstrikket av en gammel dame på Malta.
stylemag

THE SUN ALWAYS SHINE......

                                             VÅRENS IT-BRILLE FRA PRADA
                                        FARGERIKE STORE SOLBRILLER FRA D&G
                                PILOTER MED PASTELLFARGET GLASS FRA RAY-BAN
                                        CATEYE-VARIANT FRA PERSOL
Dagens lunsj ble kombinert med en sniktitt på vårens solbrillenyheter, og her er noen av mine favoritter...Hva ønsker du deg?
stylemag

Wednesday, November 23, 2011

ALL I WANT FOR CHRISTMAS...

H&M LOVES Dere husker kanskje jeg blogget om besøket av en smokingkledd mann på jobben med et hemmelig budskap? Mandag kveld fikk jeg og et utvalg andre et stylingoppdrag, som innebærer å style den perfekte julegave, og best av alt pakke inn en gave til en av dere under ulike temaer. Følg med..
stylemag

Tuesday, November 22, 2011

I believe the hype

Da har også jeg latt meg påvirke av Elin Kling, og bestilt meg Peek Shoes fra Nowhere-linjen på nelly.com. Nå er det bare å håpe at de er gode å gå i også, og vente tålmodig på at de skal dukke opp i posten....
stylemag

DAGENS PYNTETIPS TIL JULEBORDET

JEG ELSKER Å PYNTE BORD, og i helgen fant jeg de perfekte serviettringene til neste julebord. De finnes i både sølv og gull, med sløyfe på, og kommer i en pakke med 2.  Fra H&M, kr. 49.
stylemag

Monday, November 21, 2011

5 MINUTES 2 GO


 5 minutter til shopping var alt jeg rakk i Stockholm, og da ble det speedshopping på TOPSHOP ... Hva jeg fikk med meg i posen skal dere få se senere, kan røpe at jeg fant julebordkjolen.
stylemag

Sunday, November 20, 2011

STOCKHOLM CALLING...

 Camilla Prytz-ørnen og armbåndene fra Love Stones har tatt turen til Stockholm for en kort jobbreise. Kan ikke si så mye mer om hva som skjer her, men veldig spennende.
stylemag