Tuesday, May 31, 2011

CRAVINGSCRAVINGS; Akkurat nå drømmer jeg om disse smykkene fra Fashionology. nl. Ikke det at jeg ikke har nok stæsj, men... Silver big amethyst ring , silver green arrowhead, black obsidian casing necklace.
stylemag

Monday, May 30, 2011

casual monday

Wearing what? Cardigan; Topshop, scarf; Alexander McQueen, jeans; Mardou&Dean, boots, roots, bag; vintage/vestkantorget, sunglasses, Chanel, Synsam
stylemag

Sunday, May 29, 2011

from Thailand with love

INSPIRATION; The Hmong
Forrige uke dukket det opp en pakke fra Uzbekistan- denne uken var pakken stemplet Thailand.
Føler jeg har bursdag hver gang EBAY-skatter dukker opp i posten, Har en bag som ligner denne som jeg kjøpte på marked for tre år siden i sterkere farger.. men måtte ha denne og...:)
New in: vintage etnic HMONG-bag from Thailand/ebay.
stylemag

Friday, May 27, 2011

GESTUZ

NEW IN: Her er noen av skattene som ble med meg hjem fra vareprøvesalget...
Body/badedrakt fra Gestuz, blazer, jumpsuit og en sølvbukse.
stylemag

Thursday, May 26, 2011

BLACK thursday

WEARING WHAT? Biker jacket from Carlings, my boyfriends hoodie from Alexander Wang, tee; topshop, Indian vintage necklace;jeans; Mardou&Dean Er blitt intervjuet av Side2 idag, om Music & Fashion. Sjekk ut mine festivaltips her.
og vært innom vareprøvesalg hos Holzweiler agenturer på Lysaker Brygge 23/25. Fant masse fint fra Gestuz, Muubaa & Rùtzo...ta turen du og..

stylemag

INTERVIEW SIDE 2

I forbindelse med at jeg sitter i juryen til H&Ms music&Fashion-kåring ble jeg intervjuet av motejournalist Trine fra nettstedet Side 2 på H&M Loves-avdelingen
- Kult med badedrakt! er tittelen på dagens intervju på sIDE2 , og saken inneholder tips& trender for årets festivalsommer.
Hadde selvfølgelig på favorittbadedrakten min på bildet. Haremsbukser fra Barcelona, boots; roots/eurosko, jakke, muubaa, bag: H&M

stylemag

Wednesday, May 25, 2011

VINTAGE KELIM

Har angret på at jeg ikke kjøpte en Kelim bag i Marokko, men i helgen fant jeg en fin vintage, på Vestkantorget for bare 70kroner!
Den har to ulike sider, så derfor er det nesten som to vesker i en....Kupp, eller hva?!!!! Har på meg en haremsbukse i oliven fra Barcelona, og skjorte fra Velouria Vintage.
stylemag

Tuesday, May 24, 2011

TODAYS OUTFIT; BALI BATIKK


Inspirert av Mayas bloggpost forleden, har jeg funnet frem batikkgenseren min fra Bali som jeg kjøpte for 14 år siden.. stylet med en lang plain mørkeblå kjole har den fått nytt liv...
Wearing what? maxidress; Carlings, boots, Roots, bag; ebay,batikk sweater; Bali, necklace; Lille Medina
stylemag

Monday, May 23, 2011

TODAYS OUTFIT

Wearing what?Swimsuit, H&M, sunglasses; Chanel, army shirt, Velouria Vintage, jacket, muubaa, pants, Lindex, boots; roots/ eurosko, bag, Alexander Wang, + H&M, bracelets; vintage
LOOK OF THE DAY: Swimsuit styled with harem pants.
Jeg har lyst til å bruke badedrakt hver dag! Elsker den gammelrosa fargen og detaljene på denne nydelige badedrakten. Digger bildet som ble tatt av min søte reportasjeleder i mag; Benedicte...og her snakker vi naturlig vindkast, ingen vindmaskin.. ha ha
stylemag

Sunday, May 22, 2011

TODAYS FLEA MARKET INSPIRATION


TODAYS INSPO AT VESTKANTORGET/FROGNER/OSLO VEST.FLEA MARKET
Fargesterkt, batikk, boho, fjær, vintage, indianer, marokkansk, etnisk, vevd, og et hint av asia.
Får alltid mye inspirasjon på markeder og loppiser. Janka, Cat & Trude stod på Vestkantorget igår og jeg fikk masse inspirasjon. Klarer du å gjette hva jeg kjøpte ved å se bildene?
stylemag

VINTAGE JAKKE TIL SALGS!

Vurderer å selge denne vintage skinnjakken i geiteskinn med frynsedetaljer foran, bak og på armene. Indianer/boho-style, sjekk hippie,hippie-milkSHOP for flere bilder, og flere items for SALE. mail meg om du ønsker å gi bud på jakken.
stylemag

Saturday, May 21, 2011

SOMMERENS IT-BAG!

Glem dyre designervesker! Sommerens IT-BAG er i PLAST og koster bare 49 spenn på H&M. Mitt beste kupp denne uken. minner meg om barndommen.
stylemag

MIN FESTIVALSTIL

Min festivalstil tolket med klær fra H&M. Olivengrønn badedrakt, kr 249, denim shorts, 249, belte 149, skinnjakke, kr 499, frynseveske kr 149, skjerf 50 & armbånd kr 99, Egne boots fra eurosko med bootsstraps fra ebay. Last opp ditt bilde på hm loves
foto: Herman Dreyer/ for H&M Loves Music&Fashion
stylemag

Friday, May 20, 2011

mine favoritter

H&M Music & Fashion begynner å ta form i Bogstadveien- var innom en liten tur etter å ha jobbet med coveret til nye mag, og det var sprøtt å se bilder av seg selv sammen med de utvalgte klærne.
min festivalspilleliste kan du laste ned på HM loves-siden der du også kan laste opp bilder av deg selv.
Her er jeg med min dukke som er stylet med badedrakt, denimshorts, poncho fra fashion Against Aids, skjerf og hatt...
stylemag

Thursday, May 19, 2011

H&M loves Music & Fashion + Celine

Min lille hemmelighet; Jeg er sykt stolt, over å kunne fortelle at jeg er blitt valgt til å være med i juryen for H&M loves Music & Fashion. Jeg har fått skape mitt univers med mine favoritter i H&M loves-avdelingen på H&M Bogstadveien, på Karl Johan og Oslo City
Utstillingen åpner imorgen i Bogstadveien, og gjenspeiler min stil, og tolkning av Music & Fashion , med stylingforslag til sommerens outfits & festivalantrekk + min spilleliste!
Stikkord; Fjær, denim, badedrakter, frynser, mønstermix, strågult, olivengrønt, sort & pudder
Sammen med to andre skal jeg i ukene fremover velge ut stilikoner, og tilslutt kåre en vinner.
Her er en liten sniktitt fra da jeg gjorde stylingen. Flere bilder og blogginnlegg kommer imorgen, når også H&M loves-siden er oppe.
stylemag

Wednesday, May 18, 2011

PONCHO LOVE!

Nytt favorittplagg, igjen! Jeg har funnet drømmeponchoen!!Elsker fargekomboen og det aztetiske mønsteret...
Denne kommer fra Gina Tricot til høsten, og ble vist under pressevinsingen denne uken.
Poncho,; Gina Tricot, denim shorts & belt; H&M, boots, eurosko, boot straps, ebay,
stylemag

Tuesday, May 17, 2011

fab.17.mai

champagnefrokost og åpent hus med nydelige venner, masse mat og drikke....
wearing what?Vintage dress from Mexico, shoes, Zara, bracelets,from Love stones, fashionology, Cadaques & NY. vinflaske pimpet opp med rosa sløyfe og rose fra Cosmo-Ingeborg.. fab!
stylemag

Monday, May 16, 2011

TODAYS OUTFIT

Har funnet den perfekte festivalshortsen fra H&M, i sort denim og sommerens kuleste skjerf, som faktisk var på salg. Fikk min bror som har bloggen niconice til å knipse bilde på vei til jobb...
WEARING WHAT? scarf; H&M, shorts; H&M, belt; H&M, bracelet; H&M.
Startet dagen med shoot ved Kuba-parken, er med på et lite hemmelig prosjekt jeg skal fortelle mer om mot slutten av uken.følg med...
stakk innom Alex på Olimb&co før shooten. Alex har forresten gjort hårstyling på månedens mag-cover. av maria Skappel. Tok noen striper i håret, fikk på litt makeup og noen kopper kaffe...:)
stylemag